broxopios Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα. Γνωρίζει κανείς πως σε ένα αρχείο ήχου που έχει αρκετό φύσημα, μπορούμε αυτό να το κόψουμε - αφαιρέσουμε ώστε να ακούγεται πιο καθαρά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Πάνος Χελιδόνης Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2023 Δεν έχει/έχεις κανένα denoiser plug-in? Απλό και αποτελεσματικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
broxopios Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, Πάνος Χελιδόνης είπε Δεν έχει/έχεις κανένα denoiser plug-in? Απλό και αποτελεσματικό. Όχι δεν έχω. Έχεις να προτείνεις κάποιο καλό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2023 Για δες αυτο https://tonelib.net/tl-noisereducer.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
broxopios Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2023 Πως λειτουργεί; Είναι δύσκολο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2023 20 λεπτά πριν, broxopios είπε Πως λειτουργεί; Είναι δύσκολο; Μπορείς να δεις αυτό το βίντεο για τη χρήση . Δεν είναι δύσκολο Εγω προσωπικά χρησιμοποιώ το Denoiser από το Wabelab elements και είναι εξαιρετικό αλλα είναι επι πληρωμής και πρέπει να πάρεις όλη τη σουίτα https://www.steinberg.net/wavelab/elements/ Όμως με το δωρεάν νομίζω πως θα κάνεις τη δουλειά σου άνετα. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ή waves x-noise αν δεν έχεις πρόβλημα με τη waves. Ή wavelab elements. Ή spectralayers elements. Εικάζω, δεν είμαι σίγουρος, παρακαλώ @broxopios διόρθωσέ με αν κάνω λάθος, ότι σε ενδιαφέρει να αφαιρέσεις τελείως έναν θόρυβο που υπάρχει, κι όχι απλά να χρησιμοποιήσεις ένα noise gate. Το noise gate θα κάνει δουλειά αν ο θόρυβος είναι πολύ χαμηλά στην ηχογράφηση, και το σήμα αρκετά ψηλά. Όμως, όταν ανοίξει το gate, πάλι όλο το σήμα θα περνάει, μαζί με το θόρυβο, κι ανάλογα την περίπτωση, μπορεί να είναι οκ και να περνάει η ηχογράφηση, ή να μην είναι οκ, και να μην περνάει. Αντίθετα, αυτά τα πλαγκιν αφαίρεσης θορύβου που λέμε ο @cos_dr κι εγώ, "μαθαίνουν" τον θόρυβο που υπάρχει (π.χ. στην αρχή ενός αρχείου ήχου, όταν δεν παίζει το όργανο) και τον αφαιρούν από όλη την ηχογράφηση. Αυτό μπορεί να γίνεται σε πραγματικό χρόνο (βαρύ), ή σε δεύτερο χρόνο (περνάς το αρχείο ήχου από το πλαγκιν και σου επιστρέφει ένα καθαρό). (Προσωπικά έχω το spectralayers elements, που κάνει κι άλλα ενδιαφέροντα) Επεξεργασμένο 18 Νοεμβρίου 2023 από Ali Barout 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
broxopios Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, Ali Barout είπε Εικάζω, δεν είμαι σίγουρος, παρακαλώ @broxopios διόρθωσέ με αν κάνω λάθος, ότι σε ενδιαφέρει να αφαιρέσεις τελείως έναν θόρυβο που υπάρχει, κι όχι απλά να χρησιμοποιήσεις ένα noise gate. Το noise gate θα κάνει δουλειά αν ο θόρυβος είναι πολύ χαμηλά στην ηχογράφηση, και το σήμα αρκετά ψηλά. Όμως, όταν ανοίξει το gate, πάλι όλο το σήμα θα περνάει, μαζί με το θόρυβο, κι ανάλογα την περίπτωση, μπορεί να είναι οκ και να περνάει η ηχογράφηση, ή να μην είναι οκ, και να μην περνάει. Σωστά! Αυτό ακριβώς θέλω να κάνω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Νοεμβρίου 2023 9 ώρες πριν, broxopios είπε Σωστά! Αυτό ακριβώς θέλω να κάνω. OK, με αυτο τοτε το δωρεαν γινεται: https://plugins4free.com/plugin/3618/ 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση