cos_dr Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 ΔΕΙΤΕ ΤΟ, ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ!!! Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 Έννοια σου, και την πουλάνε κιόλας... 120... 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Ali Barout είπε Έννοια σου, και την πουλάνε κιόλας... 120... 119 φίλως, μην λέμε κι ότι θέμε τώρα ... 1 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 ο Λουτβις Ντομ Μπετόβες είναι ? 2 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 Disclaimer, ο τύπος δουλεύει για την Steinberg. Όχι ότι το plugin είναι κακό. Για τα λεφτά του είναι αρκετά καλό για την ακρίβια. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, Alex Raptakis είπε Disclaimer, ο τύπος δουλεύει για την Steinberg. Και πρέπει να το φυσάει και λίγο .... Μόνο το γραφείο του έχει πάνω από 3Κ. 1 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Alex Raptakis είπε Για τα λεφτά του είναι αρκετά καλό για την ακρίβια. Ακριβώς. Και για να το πάω κι ένα βήμα παραπέρα, στο 13 το είχε μέσα δωρεάν. Οκ, έδωσα 100. Πες ότι μου χρεώσανε την ορχήστρα και μου κάναν δώρο το update. Το προηγούμενο που είχα ορχηστρικό (κι ακόμα το έχω δηλαδή) ήταν το HALion Symphonic Orchestra, το είχα πάρει σε 50% έκπτωση, 50 ευρώ. (και που όταν το άκουσα πάλι μου "κακοφάνηκε" για 50 ευρώ) Ε, αυτό τώρα του ρίχνει στα αυτιά. Επεξεργασμένο 17 Νοεμβρίου 2023 από Ali Barout 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 Το βιντεο που αναφερει με το lacrimosa ειναι αυτο Εντυπωσιακοτατο, που πας ρε κατακαημενο montage 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, manosx είπε Εντυπωσιακοτατο, που πας ρε κατακαημενο montage Κοίτα, εγώ κάθομαι και παρακολουθώ τέτοια θρεντζ πολλές φορές στο φόρουμ των ντορικάδων, που μαζεύονται και κάνουνε συγκριτικά με βιβλιοθήκες ήχων πάνω σε συγκεκριμένες παρτιτούρες. Και θεωρώ ότι είναι τράτζικ, τρααααααατζικ, tragic, το γεγονός ότι μεταξύ noteperformer, και βιβλιοθηκών του 1.000, οι διαφορές είναι τόσο μικρές, που δεν δικαιολογούν το κόστος. Φυυυυσικά, μιλάμε για δοσμένα έργα, με συγκεκριμένες, γνωστές, εξαιρετικές ενορχηστρώσεις. Οπότε, και με XG ήχους να τις παίξεις με λίγη προσοχή, πάλι καλές θα ακουστούν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Οπότε, και με XG ήχους να τις παίξεις με λίγη προσοχή, πάλι καλές θα ακουστούν. Στο ίδιο συμπέρασμα έχω καταλήξει ακούγοντας κυριολεκτικά εκατοντάδες virtual instruments σε άλλο forum. Όταν ο άλλος έχει γράψει κάτι καλό, οι βιβλιοθήκες και το programming είναι ξεκάθαρα σε δεύτερη μοίρα. Γι'αυτό όσο την πάτησα με αγορές την πάτησα, έχω μείνει με 3-4 βιβλιοθήκες και ό,τι κάνω με αυτές. 2 1 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση