Ali Barout Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, shelter είπε Μου κόλλησε στο 3ο στην 11η... Πωωωω ξενέρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Πέθανα ρε Βρασίλη ... Χαίρομαι!!! 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ρε σεις απάτη είναι. Στην αρχή μου λέει να βρω ποιος είναι πιο φάλτσος τραγουδιστής, και μου 'βαλε το ίδιο πράγμα δύο φορές. Τσαντίστηκα και το 'κλεισα. EDIT: Ορίστε και το σκορ μου. Επεξεργασμένο 17 Νοεμβρίου 2023 από fusiongtr 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Ρε σεις απάτη είναι. Στην αρχή μου λέει να βρω ποιος είναι πιο φάλτσος τραγουδιστής, και μου 'βαλε το ίδιο πράγμα δύο φορές. Τσαντίστηκα και το 'κλεισα. Αυτό το τεστ με διέλυσε. Μου χάλασε το αυτί. Γιατί δεν ήταν οτι στη μία ηχογράφηση ήταν ολόσωστο και στην άλλη ξεκούρδιστο, μπορεί και οι δύο να ήταν τραλαλό, και να έπρεπε να θυμηθείς που έφαγες τη χειρότερη ψηλούρα σε μια νότα π.χ. μόνο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 Μόνο με τις παραφωνίες τα πήγα καλά. Μια ειδικά με ανατρίχιασε στην κυριολεξία. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Γιατί δεν ήταν οτι στη μία ηχογράφηση ήταν ολόσωστο και στην άλλη ξεκούρδιστο, μπορεί και οι δύο να ήταν τραλαλό, και να έπρεπε να θυμηθείς που έφαγες τη χειρότερη ψηλούρα σε μια νότα π.χ. μόνο. Α ναι. Εμένα ή που θα μου έπαιζε δύο "γεια σου", ή δύο σωστές. Αμανείναι έτσι τα φάλτσα, δεν υπάρχει σωστός τονικά τραγουδιστής στο σύμπαν. Ο Σινάτρα δε, θα ήταν καταπράσινος. Ρε άντε από εδώ ασούμε, που θα μου πεις εμένα τώρα ... Παλιομηχανή ε παλιομηχανή. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Έχω 75ΜΒ μέχρι τις 12 το βράδυ και φοβάμαι μη μου τα καταναλώσει και δεν έχω τι να κάνω για 6 ώρες... Με 75ΜΒ ΥΤ δεν μπορώ να δω, το τεστ δεν μπορώ να το κάνω, μόνο να διαβάζω τα φόρα... κάντε κάνα τσακωμό, αρπαχτείτε λίγο να διαβάζω μέχρι τiς 12 Επεξεργασμένο 17 Νοεμβρίου 2023 από Άγιος 5 kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εγώ με 1-2 beats στράβωσα. Αυτό που έλεγε για σωστό δεν γκρούβαρε καθόλου! Επεξεργασμένο 17 Νοεμβρίου 2023 από mpamps 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, mpamps είπε Εγώ με 1-2 beats στράβωσα. Αυτό που έλεγε για σωστό δεν γκρούβαρε καθόλου! Μου το 'κανε κι εμένα. Και όχι μόνο αυτό. Είχε ένα latin, και στην μια εκτέλεση το τσίκι τσίκι έπεφτε ακριβώς, στην άλλη ήταν λίγο laid back. Ε, το laid back μου έβγαλε σωστό. Και δεν πάω στην Ομόνοια να παίξω κανέναν παπά ασούμε να κονομήσω? 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, mpamps είπε Εγώ με 1-2 beats στράβωσα. Αυτό που έλεγε για σωστό δεν γκρούβαρε καθόλου! Ναι, αλλά ξέρεις τι γινόταν; ότι είχε κανα δύο χτυπήματα "άουτ" τελείως, που απλά τα "συγχωρέσαμε" επειδή γκρούβαρε το υπόλοιπο, γι' αυτό βγήκε λάθος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση