gmoukou Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 Δια στόματος του the music lab (όχι του ελληνικού ωδείου) : By participating in this research, you are helping us to learn more about how musical abilities vary across different populations, ages, locations, and more; and how musical abilities might be related to musical experiences, like listening to lots of music online, or attending music classes in school. The three subtests draw on previous work by Peter Harrison, Daniel Müllensiefen, and Pauline Larrouy-Maestri. You can read about them in the journal Scientific Reports. Κοινώς, μια έρευνα που στο τέλος σου βγάζει το "Musical IQ" [νταξ, ας μη σταθούμε σε αυτή τη π@π@ρ@, no such thing exists(?)]. Είχε πολύ ενδιαφέρον όμως σε ορισμένα σημεία που μπορεί να θεωρείς οτι δίνεις τη σωστή απάντηση και όμως πέφτεις έξω! (εγώ τουλάχιστον...) Δε μπορώ να πω οτι μου φάνηκε έυκολο και μια κάποια συγκέντρωση τη χρειάζεται. https://www.themusiclab.org/quizzes/miq Τροφή για συζήτηση. Βέβαια, υπάρχουν πάντα και οι τέλε που γεμίζουν τις σελίδες 7 "Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εκεί με τα φάλτσα έκανα 2 λάθη, κι άλλα 3 με τους μετρονόμους. Εντιτ: θα με ενδίεφερε να μου ξαναστείλουνε, αλλά είδα ότι το πιστοποιητικό ασφαλείας του σάιτ έχει λήξει, και κώλωσα να βάλω ιμέιλ. Επεξεργασμένο 17 Νοεμβρίου 2023 από Ali Barout 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 Ωραίο και ενδιαφέρον τεστ. Η μόνη ατομική παρατήρηση που κάνω είναι ότι κουράζομαι εύκολα. Μετά το 10ο-11ο παράδειγμα κάθε τεστ ήμουν για να το κλείσω. Πλάκα έχει που έκανα το καλύτερο σκορ σε μελωδία, ενώ δε μπορώ να γράψω ούτε ένα motif για διαφήμιση οδοντόκρεμας. 2 1 1 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 Πλακα ειχε! 117 overall με εβγαλε. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 2 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 10 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 Στις ερωτήσεις που ρώταγε τις προσωπικές θυμήθηκες να γράψεις ότι είσαι πολύ μεγάλος κούναβος; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 Μου κόλλησε στο 3ο στην 11η... 1 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, Ali Barout είπε Στις ερωτήσεις που ρώταγε τις προσωπικές θυμήθηκες να γράψεις ότι είσαι πολύ μεγάλος κούναβος; Δε μου κάνε ερωτήσεις προσωπικές.... Είχα βύσμα 4 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 Πέθανα ρε Βρασίλη ... 1 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση