manosx Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 Τι επαθα; Βαρεθηκα τη σιχαμενη ματαιοδοξια της καθε youtube περσονας. Που θα μας πει οτι εκτιμαει και την ανωνυμια της. Εμεινε παρθενα για τα παιδια της. Ρε ουστ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, manosx είπε Τι επαθα; Βαρεθηκα τη σιχαμενη ματαιοδοξια της καθε youtube περσονας. Που θα μας πει οτι εκτιμαει και την ανωνυμια της. Εμεινε παρθενα για τα παιδια της. Ρε ουστ. Η Βρωμιάρα... Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, manosx είπε Εμεινε παρθενα για τα παιδια της. Σοβαρά τώρα? Το λέει αυτό? Ε τότε να το δω ρε συ. 3 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 άνοιξα τους ασκούς τΗΣ Αιόλου. Σε λίγο έρχονται οι τελε 3 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, dimsonic είπε Σε λίγο έρχονται οι τελε Αμανέρθουνε αφτές, εγώ θα φύγω ασούμε. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, Jazzjoker είπε Τι λες τώρα βρε Στράτο; 8 δις είμαστε εδώ πάνω. Ακόμα κι αν ανοίξεις κανάλι που μιλάει αποκλειστικά για το πώς να ξεκλειδώσεις το ένατο τσάκρα και ΜΟΝΟ αυτό, για 5 χρόνια, πάλι θα έχεις κοινό. Ο κόσμος ανέκαθεν ήθελε να ακούει/βλέπει/διαβάζει και τις ιδέες άλλων, ανεξάρτητα από το αν έχει τις δικές του. Είναι άλλωστε και ένας τρόπος ετεροπροσδιορισμού. Τα τσακρας είναι 7 και ο μόνος αληθής τρόπος στο πως να τα ξεκλειδώσεις περιγράφεται στην αποκάλυψη του Ιωάννη και συγκεκριμένα στις 7 εκκλησίες. Επεξεργασμένο 17 Νοεμβρίου 2023 από Κβαντική Διεμπλοκή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, Κβαντική Διεμπλοκή είπε Τα τσακρας είναι 7 και ο μόνος αληθής τρόπος στο πως να τα ξεκλειδώσεις περιγράφεται στην αποκάλυψη του Ιωάννη και συγκεκριμένα στης 7 εκκλησίες. Εσύ πρέπει να είναι Ολυμπιακός ασούμε. 1 1 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Εσύ πρέπει να είναι Ολυμπιακός ασούμε. Ήμουν παλιά. Τώρα δεν είμαι τίποτα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, Κβαντική Διεμπλοκή είπε Ήμουν παλιά. Τώρα δεν είμαι τίποτα. Είδα πολλά 7άρια, γι' αυτό το είπα. Θύρα 7, Φορτούνης 7, κλπ. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 13 λεπτά πριν, manosx είπε Που θα μας πει οτι εκτιμαει και την ανωνυμια της. Α Μάνο όλα κι όλα. Εδώ συμφωνώ. Κι εγώ που πάω στις δουλειές ξέρεις τι άβολα νιώθω όταν έρχεται ο άλλος μετά αφού έχω παίξει και μου λέει "Ρε μαλάκα εκείνο το πετρέλαιο κόκαλα έχει, πότε θα μου το φέρεις; Δεν είπαμε χτες; Τα νταούλια σε μαράνανε." Καλύτερα να μη με αναγνώριζαν δηλαδή. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις