σκούφοΣ Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) @mpamps @Jet72 @Terry RoscoeBeck5 @Ali Barout Ευχαριστω πολυ παιδια Γιωργη φαντασου το θα φτιαχνω με σπετσοφαι ασουμε! Επεξεργασμένο 17 Νοεμβρίου 2023 από vrasidas27 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 14 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Γιωργη φαντασου το θα φτιαχνω με σπετσοφαι ασουμε! Δεν ξέρω. Εγώ νομίζω ότι κάτι γίνεται με τα όσπρια. Φέρνουν μια έμπνευση, ένα πνεύμα μετά τη βρώση. Τώρα βέβαια, μετά από κάποιες ώρες από κάπου πρέπει να φύγει αυτό το πνεύμα, δεν ξέρω αν με πιάααααññññς; Πάντως γέλασα λίγο κι εγώ με το λιντ, γιατί το είχες ξεκινήσει ωραία ναούμ, και όσο πήγαινε σε κάθε κύκλο χαίβενε. Λέω έχει γούστο να βάλει κι άλλον έναν κύκλο μόνο σαπίλα. Τελικά το άφησες εκεί. Κρίμα. Πάντως κούναβε με τον καινούργιο πολογιστή σε βλέπω τσακ μπαμ τις κάνεις τις δουlliιτσες, πολύ χαίρομαι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PAL Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 Μπράβο Βασίλη είσαι μεγάλος παίχτης. Δεν έβαζες και κανένα τυμπανάκι να απογειωθεί; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 ρε συ, είσαι καλός.... αλλά κοίτα να δεις. Τα φασόλια, τώρα που είναι και χειμώνας και σφιγγόμαστε, θέλουν ψωμί κανονικό. Εσύ μας τα σερβίρεις με γαλετάκια ολικής. Βάλε λοιπόν ένα τούμπανο σωστό 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) @mpamps @Ali Barout εχετε απολυτο δικιο για το lead ηχο μεσα σε αυτο το κονσεπτ. Αρκουδα στο μυαλο οτι ειναι Τζαμ κ δικο μου , πραγμα που σημαινει πως το ζητουμενο ηταν να ξεχαρμανιασω, να αποσυμπιεστω απο τα φασολια που λεει κ ο Γιωργης. Το κινητρο κ τα ζητουμενα για να κατσω να φτιαξω κατι ηταν τα εξης: 1. Να φτιαξω ηχους με ελαχιστο (στα καθαρα) εως καθολου (στα lead) reverb 2. Να φτιαζω ηχους πιο "στραγαλατους" που να "κοβουν" λιγο περισσοτερο 3. Να αποφυγω τον εντονο χρωματισμο στην εκφραση μου στην κιθαρα κ τα πολυ... δραματικα σηκωματα 4. Να δοκιμασω στα ρυθμικα οργανα να κανω την ελαχιστη ποστ επεξεργασια, ν'ακουγονται καλα μαζι απο το pre production δηλαδη Φυσικα να διασκεδασω, να ειναι συντομο κ ευκολο κ στο τελος να φτιαξω βιντεο με πολλα διαφορετικα μινι βιντεα μεσα για να θυμηθω να συγχρονιζω audio κ βιντεο (εστω κ πλεημπακ οπως αυτο). Τα "πετυχα" ολα εκτος του συγχρονισμου οποτε ειμαι ικανοποιημενος. (Το μουσικο αποτελεσμα δεν ηταν στα προαπαιτουμενα ) Ειχα "σιχαθει" ηχητικα, τον εαυτο μου στις τελευταιες παραγωγες (παροτι το add blockers το λατρευω), κυριολεκτικα δε μπορουσα να μ'ακουω να παιζω κιθαρα, κ ηθελα να διαπιστωσω αν μου φταιει το παιξιμο κ μικρολεπτομερειες του για αυτο το συναισθημα ή εχει να κανει με το που βρισκομαι σαν φτιαχτης ηχων αυτην τη περιοδο κ φυσικα κ με τις μιξεις μου. Τωρα ο lead ηχος κοβει παρα πολυ κ ενω ακουγεται σουπερ για κανονικη παραγωγη (που αυτο ηταν το ζητουμενο) εδω ειναι παντου. Δε μ'ενοχλει ομως γιατι ειναι τζαμ κ γιατι ακουγεται οπως θελω. Το φιζ που εχει στις ψηλες ειναι σε πολυ στενο Q κ θυμιζει φιζαρισματα κανονικων ενισχυτων. Με ποστ eq θα μπορουσε να φυγει. Δεν εκανα ποστ επεξεργασια ιδιαιτερη ομως στη lead @PAL @dimsonic Ευχαριστω πολυ! Ηθελα να ειναι τζαμ. Κατι που θα εγραφα πχ αν ειχα λουπερ. Να φευγει απο πανω μου γρηγορα. Να μαζεφτουν πολλα τετοια κ μετα να μπορω αν υπαρχει ιδεα που να θελω, να γινεται upgrade σε κανονικο κομματι. Επειδη με ξερω ποσο ψειρας ειμαι με το drum programming αν πηγαινα προς τα εκει, ακομα δε θα ειχε τελειωσει. Επεξεργασμένο 17 Νοεμβρίου 2023 από vrasidas27 4 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 Είσαι παικταράς, γράφεις ωραία και έχεις μουσική άποψη. Δηλαδή συμφωνώ 100% με τον Φούζιο. Να μας ανεβάζεις πιο συχνά, γιατί κάθεσαι και αναλύεις το πώς και το γιατί, πράγμα πολύ χρήσιμο για γκαζμάδες σαν κι εμένα. 1 1 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, BillTrantos είπε Είσαι παικταράς, γράφεις ωραία και έχεις μουσική άποψη. Δηλαδή συμφωνώ 100% με τον Φούζιο. Να μας ανεβάζεις πιο συχνά, γιατί κάθεσαι και αναλύεις το πώς και το γιατί, πράγμα πολύ χρήσιμο για γκαζμάδες σαν κι εμένα. Μπιλ ευχαριστω πολυ για τα λογια σου. Το αναλυτικος το εχω σε υπερθετικο βαθμο... αν κανει το λαθος καποιος κ με ρωτησει τι κ πως, δεν εχω φιλτρο κ τα λεω ολα μη ξεχασω κατι... Αυτο για το γκαζμαδες που λες για τον εαυτο σου, μονο ως αστειο μπορω να το εκλαβω.. κ οχι πετυχημενο Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, vrasidas27 είπε Αρκουδα στο μυαλο Αυτό είναι ωραίος τίτλος άλμπουν. Θυμήσου το! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 49 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Μπιλ ευχαριστω πολυ για τα λογια σου. Το αναλυτικος το εχω σε υπερθετικο βαθμο... αν κανει το λαθος καποιος κ με ρωτησει τι κ πως, δεν εχω φιλτρο κ τα λεω ολα μη ξεχασω κατι... Αυτο για το γκαζμαδες που λες για τον εαυτο σου, μονο ως αστειο μπορω να το εκλαβω.. κ οχι πετυχημενο Καλά κάνεις ρε συνονόματε, έχω μάθει πάρα πολλά πράγματα διαβάζοντας πώς γράφετε μουσική ορισμένοι εδώ μέσα. Το γκαζμάς ήταν μεταξύ σοβαρού κι αστείου, με την έννοια ότι πολλοί εδώ έχετε μια ιδέα και τη γράφετε κάτω, ενώ εγώ βαράω νότες εδώ κι εκεί (πλέον και στα πλήκτρα) μέχρι να ακούσω κάτι που μ'αρέσει, το οποίο μπορεί να μη με εκφράζει απαραίτητα. 1 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, BillTrantos είπε ενώ εγώ βαράω νότες εδώ κι εκεί (πλέον και στα πλήκτρα) μέχρι να ακούσω κάτι που μ'αρέσει, το οποίο μπορεί να μη με εκφράζει απαραίτητα. Να ήξερες Βασίλη, σε κάθε μουσική ιδέα που καταλήγει σε κομμάτι, πόσες ώρες τρισάθλιου και ανώφελου νούντλινγκ αναλογούν. 4 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση