Ali Barout Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, fusiongtr είπε θα φέρει και την Κίλα μαζί. Μπααααα. Εκεί στο φακελάκι της καλά κάθεται. Δεν είναι για εξόδους και λάιβ. 10 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Χμμμ (Βεργούλες, παλιατζής, εσύ που μιλάς στην καρδιά μου, υποκρίνεσαι) (πάρε κοκακολα, πάρε κοκακολα) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, Alex Raptakis είπε Εδώ μερικά γνωστά κομματάκια που σίγουρα θα ξέρουν πολλοί και μπορούμε να τα σιγοτραγουδήσουμε όπως παίζουμε: Nirvana - Smells Like Teen Spirit AC/DC - Highway to Hell AC/DC - Back in Black Guns N' Roses - Sweet Child O' Mine Deep Purple - Smoke On The Water Black Sabbath - Paranoid Scorpions - Rock You Like a Hurricane Metallica - Enter Sandman Doors - Roadhouse Blues Doors - Love Me Two Times ZZ Top - La Grunge Toto - Hold The Line The Doobie Brothers - Long Train Runnin' Aerosmith - Dream On Bad Company - Ready For Love Εννοείται ατελείωτα 12μετρα blues, και προετοιμαστείτε γιατί θα ΠΑΙΞΩ SHUFFLE! 11 κομμάτια για τενόρο - 3 για βαρύτονο.... ΑΠΟΧΩΡΩ 4 λεπτά πριν, Ali Barout είπε (Βεργούλες, παλιατζής, εσύ που μιλάς στην καρδιά μου, υποκρίνεσαι) (πάρε κοκακολα, πάρε κοκακολα) Βάλε με μέσα σε όλα. Επεξεργασμένο 14 Νοεμβρίου 2023 από shelter 2 Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2023 16 λεπτά πριν, Ali Barout είπε (Βεργούλες, παλιατζής, εσύ που μιλάς στην καρδιά μου, υποκρίνεσαι) (πάρε κοκακολα, πάρε κοκακολα) Αυτό το 'χουμε? 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2023 Αν έρθουν ντράμερς θα τραγουδήσω εγώ ρε παιδιά ντάξει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2023 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Alex Raptakis είπε Αν έρθουν ντράμερς θα τραγουδήσω εγώ ρε παιδιά ντάξει! Πρόσεχε τι λες γιατί αυτά καταγράφονται! 4 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2023 11 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Αυτό το 'χουμε? Νομίζω με πολύ μελέτη γίνεται. 4 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Πρόσεχε τι λες γιατί αυτά καταγράφονται! @Alex Raptakis 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, FatalV είπε Αλλά δεν σας κοτάει Πως φάνηκε ο Καλαματιανός. 1 2 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2023 10 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Νομίζω με πολύ μελέτη γίνεται. Το δύσκολο είναι να πιάσεις το feel. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, Nestoras είπε Πως φάνηκε ο Καλαματιανός. Κυπαρίσσιος, παρακαλώ.. 1 1 ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MarLog Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2023 Αν ο @shelter αναλάβει τα ψωμιά δεσμεύομαι για τυριά, με κυρίως μενού γραβιέρα Κρήτης από φίλο, αλλά και με ότι άλλο γουστάρετε (με συνοδευτικά, πάντα, βρεγμένα μωρομάντηλα για να μη λαδώσετε μετά τις tele, τις Parker, τα jazz bass κλπ) Ελαιόλαδο δεν δίδω 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση