cos_dr Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 καμιά κλήρωση κανά KOMPLETE θα παίξει? 3 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 Φτιάξτε μια (κατά προτίμηση YouTube) playlist με όλα τα κομμάτια για να μπορούμε να μελετήσουμε και λίγο! Και αν αναφαίρεται από κάποιον ένα κομμάτι να μπαίνει μέσα για να είμαστε οργανωμένοι. Βάλτε και κανα μεεεττταααλλλλ! Εγώ εννοείται θα είμαι από τους πρώτους που θα έρθουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, Alex Raptakis είπε Φτιάξτε μια (κατά προτίμηση YouTube) playlist με όλα τα κομμάτια για να μπορούμε να μελετήσουμε και λίγο! Και αν αναφαίρεται από κάποιον ένα κομμάτι να μπαίνει μέσα για να είμαστε οργανωμένοι. Βάλτε και κανα μεεεττταααλλλλ! Εγώ εννοείται θα είμαι από τους πρώτους που θα έρθουν. Και πέρσι ενθυμούμαι έφτιαξα λίστα στο youtube από τη λίστα της επιλογής και τα μελετούσα στο αμάξι για να προλάβω και έβγαλα μερικά και νομίζω έπαιξα κιόλας, δεν θυμάμαι Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 Εδώ μερικά γνωστά κομματάκια που σίγουρα θα ξέρουν πολλοί και μπορούμε να τα σιγοτραγουδήσουμε όπως παίζουμε: Nirvana - Smells Like Teen Spirit AC/DC - Highway to Hell AC/DC - Back in Black Guns N' Roses - Sweet Child O' Mine Deep Purple - Smoke On The Water Black Sabbath - Paranoid Scorpions - Rock You Like a Hurricane Metallica - Enter Sandman Doors - Roadhouse Blues Doors - Love Me Two Times ZZ Top - La Grunge Toto - Hold The Line The Doobie Brothers - Long Train Runnin' Aerosmith - Dream On Bad Company - Ready For Love Εννοείται ατελείωτα 12μετρα blues, και προετοιμαστείτε γιατί θα ΠΑΙΞΩ SHUFFLE! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 35 λεπτά πριν, Alex Raptakis είπε Εδώ μερικά γνωστά κομματάκια που σίγουρα θα ξέρουν πολλοί και μπορούμε να τα σιγοτραγουδήσουμε όπως παίζουμε: Nirvana - Smells Like Teen Spirit AC/DC - Highway to Hell AC/DC - Back in Black Guns N' Roses - Sweet Child O' Mine Deep Purple - Smoke On The Water Black Sabbath - Paranoid Scorpions - Rock You Like a Hurricane Metallica - Enter Sandman Doors - Roadhouse Blues Doors - Love Me Two Times ZZ Top - La Grunge Toto - Hold The Line The Doobie Brothers - Long Train Runnin' Aerosmith - Dream On Bad Company - Ready For Love Ώπα Αλέξη, τι είναι αυτά ... Έχουμε και λέμε ... Στράτος - Βρέχει φωτιά στην στράτα μου Στράτος - Αετός αετό μεγάλωνε Στέλιος - Υπάρχω Στέλιος - Μαντουμπάλα Γιώργος Μαργαρίτης - Στου παράδεισου την πόρτα Γιώργος Μαργαρίτης - Εμείς οι ναυτικοί Ζαγοραίος - Πήγα να δω ένα φίλο μου Ζαγοραίος - Ο αλήτης Πίτσα - Παράνομη αγάπη Πίτσα - Πωλούνται όνειρα Μανώλης - Τα μαύρα μάτια σου Ρεπάνης - Σβήσε με κυρά μου Κλπ Άσε τα σάφλ και πιάσε τα ζεϊμπέκικα ασούμε, να ανοίξει καμιά φιάλη. Και όταν μπουν τα ξένα, αυτό που έχει όλα κι όλα 4 ακκόρντα. Επεξεργασμένο 13 Νοεμβρίου 2023 από fusiongtr 2 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 βάλτε και αυτό των Dream Theater που έχει και το σόλο στα πλήκτρα, το Octavarium 1 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, cos_dr είπε βάλτε και αυτό των Dream Theater που έχει και το σόλο στα πλήκτρα, το Octavarium Το ξέρω απ'εξω. 13 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Ώπα Αλέξη, τι είναι αυτά ... Έχουμε και λέμε ... Στράτος - Βρέχει φωτιά στην στράτα μου Στράτος - Αετός αετό μεγάλωνε Στέλιος - Υπάρχω Στέλιος - Μαντουμπάλα Γιώργος Μαργαρίτης - Στου παράδεισου την πόρτα Γιώργος Μαργαρίτης - Εμείς οι ναυτικοί Ζαγοραίος - Πήγα να δω ένα φίλο μου Πίτσα - Παράνομη αγάπη Πίτσα - Πωλούνται όνειρα Μανώλης - Τα μαύρα μάτια σου Ρεπάνης - Σβήσε με κυρά μου Κλπ Άσε τα σάφλ και πιάσε τα ζεϊμπέκικα ασούμε, να ανοίξει καμιά φιάλη. Και όταν μπουν τα ξένα, αυτό που έχει όλα κι όλα 4 ακκόρντα. Τα παίζω και αυτά άμα λάχει! Ρούμπες, τσιφτετέλια και ζεϊμπέκικα μέχρι να ξημερώσει η επόμενη! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, Alex Raptakis είπε ζεϊμπέκικα μέχρι να ξημερώσει η επόμενη! Έτσι, παρέα με τα σκυλάκια. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 16 λεπτά πριν, Alex Raptakis είπε Το ξέρω απ'εξω. Και εγώ το ξέρω απ έξω. Να το παίξω δεν ξέρω. 2 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, cos_dr είπε Και εγώ το ξέρω απ έξω. Να το παίξω δεν ξέρω. Σου έχω κάτι λίγο ευκολότερο. Πιστεύω ότι σε 3-4 μέρες το'χεις, δεν σε φοβάμαι εσένα. 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση