Αετός Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 45 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Super strat; Ούτε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Βρε εγώ όλα τα θέλω, αλλά κανένα δεν μπορώ. Είμαι παλαίμαχος πια, δεν την πιάνω. Mou λείπει να σε βλέπω να παίζεις και να σε ακούω να παίζεις. Θα την πιάσεις και θα έρθεις, θα σε φέρω εγώ πήγαινε - έλα. Μην με αναγκάσεις να έρθω και σε φέρω με το ζόρι Κιθάρα μην φέρεις, θα σου δώσω τη δική μου να το τραβήξω και σε ΒΙΝΤΕΟ για να βλέπω τι μπορεί να γίνει με την κιθάρα που έχω και δεν μπορώ να το κάνω εγώ και ούτε πρόκειται να μπορέσω να το κάνω χαχαχαχαχα 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Είμαι παλαίμαχος πια, δεν την πιάνω. Παλαίμαχος ξεπαλαίμαχος, την πιάνεις δεν την πιάνεις, θα εμφανιστείς ακόμα και αν είναι να παίξεις τριγωνάκι 1 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 Δε βρίσκω κάτι στο playlist για μένα. Φέτος θα έρθω για τις μπύρες, αλλά κυρίως για να γνωρίσω το Στρατο που πέρυσι έμεινε εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 Εγώ πάντως φέτος θα έρθω 14 κιλά ελαφρύτερος από πέρσι. 2 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, mpamps είπε Δε βρίσκω κάτι στο playlist για μένα. Εδώ είσαι Μπάμπη μου. Άκουσέ με και δεν θα χάσεις. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 19 λεπτά πριν, mpamps είπε Δε βρίσκω κάτι στο playlist για μένα. Τι θα ήθελες; all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Παράθεση Jeff Beck- Brush with the blues Jeff Beck- Cause we've ended as lovers Gary Moore - The loner Όλο με το τρέμολο νιάου νιάου νιάου νιάου.... έλεος Επεξεργασμένο 13 Νοεμβρίου 2023 από shelter Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Τι θα ήθελες; Του 'βαλα εγώ ένα καλό από πάνω. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Του 'βαλα εγώ ένα καλό από πάνω. Κάνα δυο τέτοια ακόμη να εμφανιστούν και θα λακίσουν άπαντες... 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση