fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Waterfall-K είπε Που να χωρέσουν φίλος? Αφού οι κιθαρίστες έχουν πιάσει ως και τα παγκάκια έξω απ'το ΝΟΙΖ... Χίλιοι καλοί χωράνε, ένας κακός δεν χωράει, έλεγε η γιαγιά μου. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, mpamps είπε Πιάνουν και χώρο τα σύνθια. Τα οποία σύνθια αγοράστηκαν ακριβώς γι αυτό τον λόγο, να πιάνουν χώρο, και συγκεκριμένα τον χώρο που συνήθως πιάνουν οι κιθαρίστες/μπασίστες/ντραμερ/πνευστοί/έγχορδοι... 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2023 11 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Όλες ή μόνο οι ακατανόμαστες? Τελε, Γκρετς, Στρατ, esp, charvel, gibson, epiphone.... Αυτές ξέρω... Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Χίλιοι καλοί χωράνε, ένας κακός δεν χωράει, έλεγε η γιαγιά μου. Η γιαγιά σου φαντάζομαι δεν είχε μπει ποτέ στο ΝΟΙΖ, ε? 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, vrasidas27 είπε Τελε, Γκρετς, Στρατ, esp, charvel, gibson, epiphone.... Αυτές ξέρω... Άρα Parker υπάρχουν ακόμα? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, vrasidas27 είπε Τελε, Γκρετς, Στρατ, esp, charvel, gibson, epiphone.... Αυτές ξέρω... Και μετά μας λένε τελε-κολλημενους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, Waterfall-K είπε Η γιαγιά σου φαντάζομαι δεν είχε μπει ποτέ στο ΝΟΙΖ, ε? Όχι, αλλά έμπαινε στο αμάξι μαζί με άλλους 5. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Άρα Parker υπάρχουν ακόμα? Ναι αμέ... Στο ημπεη κ στο ρηβερμπ Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, vrasidas27 είπε Ναι αμέ... Στο ημπεη κ στο ρηβερμπ Μπααα, κι εκεί οι καλές σπανίζουν πια. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2023 OP Moderator Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2023 10 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Τώρα, στα του jam, αν έμενα Αθήνα και είχα ακόμα το Hammond, μάλλον θα ήμουν μέσα. Φτου... αυτό θα ήθελα να το δω. Αχμου... όταν λέμε Hammond, εννοούμε κάτι τέτοιο; all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση