σκούφοΣ Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, gkourmoul1 είπε Δεν είπα ότι μου έδωσες κάτι. Είπα ότι έβαλα 3rd party IRs και σε ευχαρίστησα (για την συμβουλή που μου εδωσες...) Αααααα... πεσ'το καθαρα βρε παιδι μου... Θα μας παρεξηγησουνε. Του προτεινα τα Γιορκ Οντιο για οσους αναρωτιουνται Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, vrasidas27 είπε Του προτεινα τα Γιορκ Οντιο για οσους αναρωτιουνται Σιγά μην αμφιβάλλαμε ... 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, vrasidas27 είπε Του προτεινα τα Γιορκ Οντιο για οσους αναρωτιουνται Και μετά μου τα έκανε δώρο η γυναίκα μου 2 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, gkourmoul1 είπε Και μετά μου τα έκανε δώρο η γυναίκα μου Ωχ ωχ ωχ ... Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2023 7 ώρες πριν, gkourmoul1 είπε Ευχαριστώ Κώστα! Άκουσες την πρωινή μιξη ή τη χθεσινή? Γιώργο, τα άκουσα και τα δύο, προτιμώ overall ηχητικά το πρώτο και επειδή τα rage vocals θέλω να αντιμετωπίζονται σε μίξη ως lead όργανα, θεωρώ πως θα πρέπει να τοποθετηθούν πιο μπροστά με πιο βάθος και περισσότερες χαμηλές συχνότητες κάτι που μπορεί να πραγματοποιηθεί παράλληλα με αντίστοιχη ρύθμιση του reverb module. Πολύ ωραίο Γιώργο, α ρε Γιώργο, πεινάμε 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2023 Στις 12/11/2023 στις 5:52 ΜΜ, fusiongtr είπε Να περιμένεις λίγο να το φέρουνε. Γύρω στα 700 το κόβω. https://www.hotoneaudio.com/products/multi-effects/Ampero-II-Stage Μέσα έπεσα. https://www.thomann.de/gr/hotone_ampero_ii_stage.htm 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση