gkourmoul1 Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2023 13 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Τέτοια θεαματική βελτίωση ήχου σε μια εβδομάδα (ειδικά πως κάθονται πλεον οι ήχοι κιθάρας σου στο μιξ) δε τη φανταζομουνα Ούτε εγώ. Δοκιμαστικά το πήρα να δω τι ρόλο βαρά.... Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2023 Με ψησατε. Θα δωσω ενα μωβ και θα το παρω 1 2 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, dimsonic είπε Με ψησατε. Θα δωσω ενα μωβ και θα το παρω Δε λυπάμαι που θα το πάρεις... Για το μωβ λυπάμαι Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2023 Δε με τραβανε οι κιθάρες πρόσφατα 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, dimsonic είπε Με ψησατε. Θα δωσω ενα μωβ και θα το παρω Θα στο ανταλλάξω με το δικό μου. Στημένο, έτοιμο για μίξη.... 2 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2023 13 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Θα στο ανταλλάξω με το δικό μου. Στημένο, έτοιμο για μίξη.... Να ανοίξεις ψαροταβέρνα Γιώργο. Θα παίζεις και θα βγαίνουνε οι τσιπούρες στην στεριά μόνες τους ... 20 λεπτά πριν, dimsonic είπε Θα δωσω ενα μωβ .... Νομίζω dim, ότι δικαιωματικά το μωβ πρέπει να πάει στον Βρασίλη. Θα μας πάθει τίποτα το παλικάρι και θα είναι κρίμα κι άδικο. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2023 Εγώ ετοιμάζω τα διαδικαστικά, να καταθέσω τα χαρτιά μου, ν'αποχωρησω από το νοιζ 2 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Εγώ ετοιμάζω τα διαδικαστικά, να καταθέσω τα χαρτιά μου, ν'αποχωρησω από το νοιζ Γιώτα πέντε? 3 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2023 Δηλαδή αλλος δεν παιζει και αλλος αποχωρεί? 3 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Έβαλα λίγο palm muting και ξαναμίξαρα. Your browser does not support the HTML5 audio tag doooom.mp3 Επεξεργασμένο 12 Νοεμβρίου 2023 από gkourmoul1 3 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση