Jazzjoker Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2023 Ο ήχος των ρυθμικών(ε) κιθαρών(ε) είναι πολύ ωραίος αλλά τις έχεις κρατήσει πίσω στη μίξη για το είδος πιστεύω. Επίσης έπρεπε να βάλεις και κανά ριφ με palm muting μέσα για να καταλάβουμε περισσότερο τι παίζει. Υφολογικά, το ξεκινάς πολύ ωραία αλλά εκεί που μπαίνει το σόλο, παίρνουν μπρος οι επιρροές σου και πάει έντονα προς κλασικό μελωδικό ροκ. Btw όποιος θέλει φωνητικα για death/black, το 'χω. 1 1 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Jazzjoker είπε Υφολογικά, το ξεκινάς πολύ ωραία αλλά εκεί που μπαίνει το σόλο, παίρνουν μπρος οι επιρροές σου και πάει έντονα προς κλασικό μελωδικό ροκ. Αυτό ακριβώς. Scorpions δηλαδή. Επεξεργασμένο 11 Νοεμβρίου 2023 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, Jazzjoker είπε Btw όποιος θέλει φωνητικα για death/black, το 'χω. Θέλω εγώ Δεν παίζω τέτοια αλλά άμα είναι να τραγουδήσεις, θα γράψω ένα ντεθ Σορρυ για το οφ τοπικ Γιώργη, αλλά αυτό δεν το αφήνουμε ετσι 2 2 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Θέλω εγώ Δεν παίζω τέτοια αλλά άμα είναι να τραγουδήσεις, θα γράψω ένα ντεθ Σορρυ για το οφ τοπικ Γιώργη, αλλά αυτό δεν το αφήνουμε ετσι Άντε, ακόμα? Δεν κρατιέμαι .... 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2023 Εγω όταν διάβασα τον τίτλο , το μυαλό μου πήγε στον Devin Townsend και λέω θα ακούσω το νέο "sex and religion". Tον Pete, Ούτε καν τον σκέφτηκα. Άλλωστε εκείνος είναι.... Townshend Ωραίο είναι, αλλά ήθελα φωνητικά. 2 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2023 Εάν είχα βάλει φωνητικά και palm mute, δεν θα το ανέβαζα στα clips 22 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Θέλω εγώ Δεν παίζω τέτοια αλλά άμα είναι να τραγουδήσεις, θα γράψω ένα ντεθ Σορρυ για το οφ τοπικ Γιώργη, αλλά αυτό δεν το αφήνουμε ετσι Και εγώ μέσα είμαι,!!! Κάνω την παραγωγη 2 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2023 19 λεπτά πριν, LK είπε Tον Pete, Ούτε καν τον σκέφτηκα. Άλλωστε εκείνος είναι.... Townshend Κάποιοι από μας είμαστε ανορθόγραφοι στα ονόματα. Εδώ ο @gkourmoul1 πήγε να μας πλασάρει κάποιον Adkins για Chet Atkins το μεσημέρι ασούμε. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2023 48 λεπτά πριν, Jazzjoker είπε Υφολογικά, το ξεκινάς πολύ ωραία αλλά εκεί που μπαίνει το σόλο, παίρνουν μπρος οι επιρροές σου και πάει έντονα προς κλασικό μελωδικό ροκ. Δεν έχω ακουσματα από το είδος, δυστυχώς. Γι'αυτό και κατέληξε να είναι μια ροκ μπαλάντα με ηχόχρωμα (στα ρυθμικά) doom metal. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2023 21 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Δεν έχω ακουσματα από το είδος, δυστυχώς. Δεν υπάρχει δυστυχώς σε αυτά. Ό,τι μας αρέσει ακούμε. Φυσικά, αν επιχειρήσεις να γράψεις σε ύφος όπου δεν έχεις ακούσματα, βάζεις σχεδόν αδύνατο project στον εαυτό σου. 2 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Πάνος Χελιδόνης Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2023 Το γεγονός οτι ακούς Devin Townsend σε τιμά (in my book..) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση