MarLog Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2023 or maybe two (Τσάμπα διάβασα τον Σιντάρτα) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Σ' αρέσνε αυτά τα ροκαμπιλάδικα? Έχεις κοκκόρι στο μαλλί? Επεξεργασμένο 10 Νοεμβρίου 2023 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MarLog Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Σ' αρέσνε αυτά τα ροκαμπιλάδικα? Έχεις κοκκόρι στο μαλλί? Γουλί κουρεμένος είμαι το αντίθετο από αυτόν που παίζει μια άσπρη Επεξεργασμένο 10 Νοεμβρίου 2023 από MarLog 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2023 Αααα μάλιστα, είσαι Αλαμπάμα τύπος ... Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MarLog Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Αααα μάλιστα, είσαι Αλαμπάμα τύπος ... Ναι ε; Και εσυ τι τύπος είσαι, Στρατή; … Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, MarLog είπε Ναι ε; Και εσυ τι τύπος είσαι, Στρατή; … Έλα ντε, μακάρι να ήξερα κι εγώ. Καραγκιόζης είμαι. Αλλά να σε ρωτήσω κάτι για τις συγκεκριμένες κιθάρες. Σου αρέσουν απλά εμφανισιακά, ή τις έχεις συνδέσει και με κάποια είδη μουσικής (και αν ναι με ποια)? 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MarLog Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2023 17 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Έλα ντε, μακάρι να ήξερα κι εγώ. Καραγκιόζης είμαι. Κάθε άλλο για μένα είσαι ο πλέον συμπαθής του φόρουμ - γλυκύτατη προσωπικότητα και δάσκαλος Για έπιπλα μιλάω - σε θεωρητικό επίπεδο Όταν καταφέρνω να βγάζω τα ρούχα το φως και το νοίκι, η απόλυτη διασκέδαση μου είναι καφέδες στην πλατεία μετά τα μεσάνυχτα με τα ρεμάλια 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2023 11 λεπτά πριν, MarLog είπε Για έπιπλα μιλάω - σε θεωρητικό επίπεδο Άρα μιλάς καθαρά εμφανισιακά? Ξέρεις, μου κάνει εντύπωση (γι' αυτό και σε ρώτησα), το ότι επιθυμείς ροκαμπιλάδικα σκάφη και όχι jazz σκάφη. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MarLog Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Άρα μιλάς καθαρά εμφανισιακά? Ξέρεις, μου κάνει εντύπωση (γι' αυτό και σε ρώτησα), το ότι επιθυμείς ροκαμπιλάδικα σκάφη και όχι jazz σκάφη. Σε «εικονικά αντικείμενα” αναφέρομαι πχ (αυτό είναι για τον @LK) Τα σκάφη δεν τα γουστάρω ιδιαίτερα - ως χομπίστας προτιμώ την Strat μου Πάω μια βόλτα να πάρω υγρασία με τα ρεμάλια τα λέμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2023 11 ώρες πριν, fusiongtr είπε Σ' αρέσνε αυτά τα ροκαμπιλάδικα? Έχεις κοκκόρι στο μαλλί? Ναι. Ναι. 10 ώρες πριν, MarLog είπε Σε «εικονικά αντικείμενα” αναφέρομαι πχ (αυτό είναι για τον @LK) Ναι ΣΤΑ ΛΥΜΕΝΑ το νήμα. 3 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση