ziolios Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 στο ερώτημα πόσο κοστολογείτε αυό το όργανο .. έχει κανείς άποψη???? Το ποιος θα δώσει λεφτά για "ένα τέτοιο πράγμα" έχω δει και χειρότερα...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
xristos69 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 το θέμα είναι ποιος θα δώσει λεφτά για ενα τέτοιο πράγμα! ίσως οι γονείς κάποιου παιδιού το οποίο κοροιδευουν με το "συστημα" autorgan του Νάκα. Τι σχέση έχει το παραπάνω όργανο με τα arrangers και το σύστημα auto organ :?: 8O :roll: Μεγάλη σχέση. Ρυθμούς έχει κι αυτο με αυτόματα ακκοπανιαμέντα. Το έχει ενας φίλος σε ένα ωδείο. Απο ήχους βέβαια είναι αισχρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ziolios Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Μεγάλη σχέση. Ρυθμούς έχει κι αυτο με αυτόματα ακκοπανιαμέντα. Το έχει ενας φίλος σε ένα ωδείο. Απο ήχους βέβαια είναι αισχρό. Καλό είναι από ήχους αν είσαι της Βυζαντινής......ή fun των Doors Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
x_pap Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Παίζει και drums? Οι ρυθμοί σε General Midi Ι είναι; Δεν ήξερα πως είχανε από το 1980 ακομπανιαμέντα και ρυθμούς τα organs της yamaha!?!? Τα 200€ είναι ok. Αλλα να γράψεις πιο μοντέλο είναι.. και αν έχει η όχι ρυθμούς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ziolios Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2007 Παίζει και drums? Οι ρυθμοί σε General Midi Ι είναι; Δεν ήξερα πως είχανε από το 1980 ακομπανιαμέντα και ρυθμούς τα organs της yamaha!?!? Τα 200¤ είναι ok. Αλλα να γράψεις πιο μοντέλο είναι.. και αν έχει η όχι ρυθμούς! είναι το Yamaha electon A-55N ...Έχει ρυθμούς... λοιπόν ξέρεις κάτι για αυτό συγκεκριμένα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
x_pap Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2007 Ξέρω πως το βρίσκεις 200€ το πολύ στο ebay. Δεν αξίζει πάνω από 200 με τίποτα. Εγώ δεν θα έδινα πάνω από 150€. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Costas_SD Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Απριλίου 2007 Ξέρω πως το βρίσκεις 200€ το πολύ στο ebay. Δεν αξίζει πάνω από 200 με τίποτα. Εγώ δεν θα έδινα πάνω από 150€. εσυ δεν θα εδινες πανω απο 150 αλλα για το DX7 ζηταγες 1000 :wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
x_pap Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2007 Και πιο είναι το πρόβλημά σου? Αν και δεν ζήταγα εγώ.. Για KORG Triton θα έδινα 500€ .. σημαίνει κάτι αυτό; Εσύ αν βρείς dx7 από αλλού φτηνό πάρτο στην τελική.. Το θέμα είναι πόσα δίνεις εσύ για το δίσκαλο αρμόνιο φίλε μου? Μια και απαντάς στο θέμα.. πες και τη γνώμη σου. Εγώ με το δίσκαλο δεν θα έβγαζα λεφτά αν το έπαιρνα και μόνο για να το έχω και χωρίς να είναι και synth δεν έδινα πάνω από 150€. Εσύ Costa_SD? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Costas_SD Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2007 με το δισκαλο τι λεφτα να βγαλεις?αυτα τα οργανα ειναι για συλλογη τωρα πια,δεν το παιρνεις για τον ηχο του.Εγω δεν θα το επαιρνα διοτι πιανει αρκετο χωρο και δεν ειναι ευκολη η μετακινηση του.Με το τριτον που ειπες οτι δινεις 500...θα μπορουσα να υποθεσω οτι το παιρνεις τοσο(αν βρεθει δηλαδη) και μετα το πουλας 2000,αν κρινω απο το DX7. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SONICSPOT Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 9 Απριλίου 2007 loipon sou ferno 2 souvlakia kai to pairno ok ?... ead, Follow or Get out of the way !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση