fusiongtr Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2023 Δεν είναι τουγούστουμου. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Τα λες για να με παρηγορήσεις, αλλά ξέρω α. Ότι είναι ατουβστοκ. Και β. Οτι θα βγάλω κανα μάτι με δαύτη. Κριμα κ εγω την ασπρη τη μυτερη γουσταρα 10 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Δεν είναι τουγούστουμου. Τοξερουμε Επεξεργασμένο 9 Νοεμβρίου 2023 από vrasidas27 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2023 Ενδιαφέρουσα επιχειρηματική κίνηση (δεν ξέρω αν θα τους βγεί μονο). Ενδιαφέρουσες τιμές. Η σχεδίαση για μένα δεν παλεύεται. Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, shelter είπε Ενδιαφέρουσα επιχειρηματική κίνηση (δεν ξέρω αν θα τους βγεί μονο). Το έχει κάνει η Carvin στο παρελθόν, με πάρα πολύ καλές τιμές. Και μάλιστα, μέσα στην πληρωμή υπήρχαν και τα έξοδα του τελωνείου. Δεν είχε βέβαια αποθήκες στην Ευρώπη, τα όργανα έρχονταν κατευθείαν από Αμερική. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, shelter είπε Ενδιαφέρουσα επιχειρηματική κίνηση (δεν ξέρω αν θα τους βγεί μονο). Ενδιαφέρουσες τιμές. Ο κοσμος εκτος απο specs θελει κ φιρμα. Στα λεφτα που ηταν πριν δεν υπηρχε περιπτωση να κοψουν απο τον ανταγωνισμο (που ηταν στα ιδια λεφτα τοτε). Οι Ibanez AZ (τζαπαν), που καποια μοντελα τους ειναι ακριβως η ιδια κιθαρα (ακριβως ομως) σαρωνουν στην αγορα με τα νεα αυτα μοντελα κ την προωθηση που τους κανανε Πως να τις ανταγωνιστει η Vola. Ασε που η Ιμπυ σε μεταπωλητικη αξια κρατανε περισσοτερο, ειναι οπως κ να το κανουμε brand name. Οποτε τωρα η Vola σου λεει πως συναγωνιζομαι τις Premium (οχι Japan). Το λεω γιατι ταργκετ γκρουπ δε μπορω να φανταστω καποιο αλλο (μαζι με τα σουπερστρατ offerings αλλων μοντερνων εταιρειων, που παλι δεν ειναι Τζαπαν). Σε καποιους το MIJ παιζει ρολο συγκριτικα με Κορεα/Ινδονησια κλπ (σ'εμενα πχ). Εκει πονταρει. Συμφωνω πως δε ξερω αν θα πιασει, αλλα μακαρι. Ειναι φοβερη επιλογη σε αυτα τα λεφτα. 18 λεπτά πριν, shelter είπε Η σχεδίαση για μένα δεν παλεύεται. Για εμενα μια χαρα ειναι, υποφερονται, αλλα τις βλεπω ως σουπερστρατ οχι ως κλασικ στρατ (ακομα κ τις στρατ τους..) 13 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Το έχει κάνει η Carvin στο παρελθόν, με πάρα πολύ καλές τιμές. Και μάλιστα, μέσα στην πληρωμή υπήρχαν και τα έξοδα του τελωνείου. Δεν είχε βέβαια αποθήκες στην Ευρώπη, τα όργανα έρχονταν κατευθείαν από Αμερική. Ακομα η Kiesel (πλεον), απο το site της πουλαει. Κ αυτη εκανε rebranding κ φουλ προωθηση. Πιο ακριβες, αλλα παλι παμφθηνες αν σκεφτεις πως ειναι custom, American κ μπορεις να φτιαξεις οοοοο,τι σου κατεβει! Σε αυτες κ αν το design τους (ειδικα σε στρατ/σουπερστρατ) ειναι ασχημο.. Ευτυχως εχουν τις headless (νομιζω ενας απο τους λογους που πετυχαν τοσο ειναι κ αυτος...) Επεξεργασμένο 9 Νοεμβρίου 2023 από vrasidas27 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Ακομα η Kiesel (πλεον), απο το site της πουλαει. Κ αυτη εκανε rebranding κ φουλ προωθηση. Πιο ακριβες, αλλα παλι παμφθηνες αν σκεφτεις πως ειναι custom, American κ μπορεις να φτιαξεις οοοοο,τι σου κατεβει! Είχα προλάβει να πάρω και πριν, και μετά την αλλαγή. Είχα πέσει ακριβώς σ' εκείνη την περίοδο. 15 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Σε αυτες κ αν το design τους (ειδικα σε στρατ/σουπερστρατ) ειναι ασχημο.. Ευτυχως εχουν τις headless (νομιζω ενας απο τους λογους που πετυχαν τοσο ειναι κ αυτος...) Διαφωνώ ότι είναι άσχημο το design τους. Είναι σίγουρα κάπως ... ιδιαίτερο βέβαια, αλλά εγώ δεν τις πολυκοιτούσα έτσι κι αλλιώς. Καλές είναι οι headless, αλλά δεν υπάρχει μοντέλο με εργονομικό σώμα ρε γμτ. Είναι κάτι σαν σύγχρονες steinberger. Επεξεργασμένο 9 Νοεμβρίου 2023 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, gkourmoul1 είπε Κάτσε να τις δείξω στη γυναίκα μου Δεν έχω καμία ανησυχία, είσαι escape artist... 3 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Διαφωνώ ότι είναι άσχημο το design τους. Είναι σίγουρα κάπως ... ιδιαίτερο βέβαια, αλλά εγώ δεν τις πολυκοιτούσα έτσι κι αλλιώς. Στα στρατ/σουπερστρατ μοντελα τους ΛΑΙΜΑΙ 5 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Καλές είναι οι headless, αλλά δεν υπάρχει μοντέλο με εργονομικό σώμα ρε γμτ. Είναι κάτι σαν σύγχρονες steiberger. Η Χολντσγουωρθ εχει πιο μικρο σωμα κ ειναι κ σουπερ ισορροπημενη. Δεν ειναι ergonomic, αλλα οι περισσοτερες που δηλωνουν ergonomic στην πραξη δεν ειναι κ τοσο... Στην ουσια το design μοιαζει εργονομικο, αλλα απο τη στιγμη που δε προσφερει εργονομια πρακτικα, μαλλον εναλλακτικο ειναι Επεξεργασμένο 9 Νοεμβρίου 2023 από vrasidas27 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε Δεν έχω καμία ανησυχία, είσαι escape artist... Νομίζω ότι αποτελεί το ίνδαλμα πολλών θαμώνων του noiz. 1 3 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Νομίζω ότι αποτελεί το ίνδαλμα πολλών θαμώνων του noiz. Θαμωνων του νοιζ? Λαστ γηαρ... Τωρα τον παιρνει τηλεφωνο για συμβουλες ο Μποναμασσα 2 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση