fusiongtr Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2023 Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί να έχουμε μόνο έναν client. Όπως και το γιατί να χρησιμοποιούμε μόνο έναν browser. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Waterfall-K είπε Kαι δεν γελάς? Γέλα όσο θες, καλό κάνει. Επίσης μπορείς να γελάς όσο θες χρησιμοποιώντας και το Chrome σου... πέρα από τους γέλωτες, ποιός σου εγγυάται (και) στο yahoo ότι μια μέρα δεν θα σου πούν κάτι αντίστοιχο του στυλ, έχεις πολλά mail αγόρασε χώρο? 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί να έχουμε μόνο έναν client. Όπως και το γιατί να χρησιμοποιούμε μόνο έναν browser. δε γίνεται. άλλο το ένα άλλο το άλλο. Δηλαδή γίνεται, αλλά είναι εντελώς αντιεπαγγελματικό (αν είσαι επαγγελματίας) και αντιπαραγωγικό γενικότερα με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, dimsonic είπε ποιός σου εγγυάται (και) στο yahoo ότι μια μέρα δεν θα σου πούν κάτι αντίστοιχο του στυλ, έχεις πολλά mail αγόρασε χώρο? Το yahoo έχει διαφημίσεις. Το πολύ πολύ να σου πουν να πληρώσεις αν δεν θέλεις να τις βλέπεις. Εμένα προσωπικά .... στα φλωμάρια* μου. *Πεντανόστιμα ζυμαρικά από την Λήμνο. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Το yahoo έχει διαφημίσεις. Το πολύ πολύ να σου πουν να πληρώσεις αν δεν θέλεις να τις βλέπεις. μα και το gmail σου λέει δώσε να έχεις χώρο. Το θέμα είναι η παντελής αναξιοπιστία του yahoo με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, dimsonic είπε είναι εντελώς αντιεπαγγελματικό (αν είσαι επαγγελματίας) και αντιπαραγωγικό γενικότερα Εγώ θα έλεγα ότι δεν είναι. Αλλά δεν είμαι επαγγελματίας. Αντιπαραγωγικό γιατί? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, dimsonic είπε πέρα από τους γέλωτες, ποιός σου εγγυάται (και) στο yahoo ότι μια μέρα δεν θα σου πούν κάτι αντίστοιχο του στυλ, έχεις πολλά mail αγόρασε χώρο? Tα τελευταία 25 χρόνια δεν μου έχουν πει κάτι τέτοιο. Επίσης σαν δικαιολογία δεν κολλάει, καθώς ο χώρος που μου δίνει free είναι...1ΤΒ (σε αντίθεση με το Gmail που δίνει 15GB μοιρασμένα σε Gmail, Google Drive και Google Photos). 33 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί να έχουμε μόνο έναν client. Όπως και το γιατί να χρησιμοποιούμε μόνο έναν browser. Δεν σε εμποδίζει κανείς να χρησιμοποιείς ό,τι και όσα θες. Εγώ χρησιμοποιώ Vivaldi σαν main browser και ελαφρώς Opera και Firefox για 2-3 παράλληλες δουλειές, κι αυτο πιο πολύ από συνήθεια απ΄την μαύρη εποχή που έτρεχα Chrome. Επεξεργασμένο 8 Νοεμβρίου 2023 από Waterfall-K Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, dimsonic είπε μα και το gmail σου λέει δώσε να έχεις χώρο. Κάποιοι clients το έκαναν αυτό στο παρελθόν. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Εγώ θα έλεγα ότι δεν είναι. Αλλά δεν είμαι επαγγελματίας. Αντιπαραγωγικό γιατί? γιατί δεν μπορείς κάθε τόσο να λές ο χ θα μου στείλει στο ψ και ο ζ στο ξ. Αν θες να τακτοποιήσεις την αλληλογραφία σου η όλη ιστορία γίνεται οπίσθιο 1 λεπτό πριν, Waterfall-K είπε Tα τελευταία 25 χρόνια δεν μου έχουν πει κάτι τέτοιο. Επίσης σαν δικαιολογία δεν κολλάει, καθώς ο χώρος που μου δίνει free είναι...1ΤΒ (σε αντίθεση με το Gmail που δίνει 15GB μοιρασμένα σε Gmail, Google Drive και Google Photos). ναι αυτό ακούγεται σαν συμβόλαιο wind με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, dimsonic είπε Το θέμα είναι η παντελής αναξιοπιστία του yahoo Dim, σύνελθε ρε φίλε, σοβαρά τώρα.... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, dimsonic είπε γιατί δεν μπορείς κάθε τόσο να λές ο χ θα μου στείλει στο ψ και ο ζ στο ξ. Αν θες να τακτοποιήσεις την αλληλογραφία σου η όλη ιστορία γίνεται οπίσθιο Διαφωνώ. Κατηγοριοποιείς τις επαφές σου. Αν κάποιο από τα mail σου έχει πρόβλημα, τους στέλνεις στο άλλο. Το θέμα είναι να έχεις το ίδιο username σε όλα. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση