Waterfall-K Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, LK είπε Μα το πιο ενδιαφέρον πράγμα στο FB είναι οι διαφημίσεις. Έχω να δω διαφημίσεις στο FB χρόνια. Είπαμε, "F.B. Purity". Πολυεργαλείο με το οποίο αφήνεις απ'έξω άπειρα σκουπίδια του συγκεκριμένου μέσου. Ένα μικρό παράδειγμα παρακάτω για να δείτε από τι σε γλυτώνει αυτό το μικρό extension: Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2023 Στη Ρωσία έχουν απαγορέψει την Meta και όλα της τα μπιχλιμπίδια... να ένα καλό του πολέμου kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Έχω να δω διαφημίσεις στο FB χρόνια. Είπαμε, "F.B. Purity". Πολυεργαλείο με το οποίο αφήνεις απ'έξω άπειρα σκουπίδια του συγκεκριμένου μέσου. Ένα μικρό παράδειγμα παρακάτω για να δείτε από τι σε γλυτώνει αυτό το μικρό extension: Εμενα μου μου αρέσουν, και όλες είναι (προφανώς βάσει αλγορίθμου) των ενδιαφερόντων μου. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, LK είπε Εμενα μου μου αρέσουν, και όλες είναι (προφανώς βάσει αλγορίθμου) των ενδιαφερόντων μου. Αν σ'άρεσουν, πάσο. Αλλά οι διαφημίσεις τελικά είναι το λιγότερο στο FB, τα έξτρα "σκουπίδια" που σου παρουσιάζει είναι πολύ χειρότερα. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2023 αν κάνουν πως κόβουν και το gmail ...εκεί θα σφίξουν τα οπίσθια με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, dimsonic είπε αν κάνουν πως κόβουν και το gmail ...εκεί θα σφίξουν τα οπίσθια Κάτι αλλαγές διάβασα και γι' αυτό, και οι χρήστες ήταν έξαλλοι, αλλά δεν θυμάμαι τι. Δεν έδωσα σημασία γιατί δεν έχω gmail. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, dimsonic είπε Εν ολιγοις και το φουμπου ζητησε συνδρομη αλλιως... διαφημισεις. Eτσι κι αλλιως εβλεπες διαφημισεις. 1 ώρα πριν, fusiongtr είπε Σου λένε ότι αν δεν πληρώσεις συνδρομή, θα χρησιμοποιούν τις πληροφορίες σου για διαφημίσεις. Ετσι κι αλλιως χρησιμοποιουσαν τις πληροφοριες σου για να σου δειχνουν τις διαφημισεις που σου "ταιριαζουν". Αυτο που συμβαινει ειναι οτι σου προτεινουν να πληρωσεις για να σταματησουν αυτα. Αλλιως συνεχιζεις οπως ηταν με το "Free" Ενας σοφος ειπε οτι οταν κατι ειναι δωρεαν, το εμπορευμα εισαι εσυ. Λογικο. . Επεξεργασμένο 8 Νοεμβρίου 2023 από Spyros Delta 3 4 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2023 Το πρόβλημά του κόσμου γενικά είναι ότι χρησιμοποιεί Firefox αντί για Chrome. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε Eτσι κι αλλιως εβλεπες διαφημισεις. Ετσι κι αλλιως χρησιμοποιουσαν τις πληροφοριες σου για να σου δειχνουν τις διαφημισεις που σου "ταιριαζουν". Αυτο που συμβαινει ειναι οτι σου προτεινουν να πληρωσεις για να σταματησουν αυτα. Αλλιως συνεχιζεις οπως ηταν με το "Free" Ενας σοφος ειπε οτι οταν κατι ειναι δωρεαν, το εμπορευμα εισαι εσυ. Λογικο Ποια νομοθεσία στην περιοχή μου έχει αλλάξει όμως? Γιατί έμπαινα και έψαχνα "νόμοι στο Πόρτο Ράφτη" και δεν μου έβγαζε τίποτα ο γούγλης. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, dimsonic είπε αν κάνουν πως κόβουν και το gmail... ...θα κάνω ένα πάρτυ, μα τι πάρτυ. Τριήμερο! Με αφορμή το ποστ σου κοίταξα να δω ποιο είναι το top 5 των email clients σήμερα. Το αποτέλεσμα τραγικά απογοητευτικό (όχι ότι περίμενα κάτι καλύτερο). 14 λεπτά πριν, Jazzjoker είπε Το πρόβλημά του κόσμου γενικά είναι ότι χρησιμοποιεί Firefox αντί για Chrome. Το πρόβλημα είναι ότι υπάρχει -και χρησιμοποιείται ακόμα- αυτό το..."πράμα" που λέγεται Chrome. Επεξεργασμένο 8 Νοεμβρίου 2023 από Waterfall-K Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση