fusiongtr Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Δεν είναι ακριβώς έτσι. Σου λένε ότι αν δεν πληρώσεις συνδρομή, θα χρησιμοποιούν τις πληροφορίες σου για διαφημίσεις. Επεξεργασμένο 8 Νοεμβρίου 2023 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2023 Ααααα αυτό είναι που λέγανε η Ευρωπαϊκή Νομοθεσία και δεν καταλάβαινα τελικά. Οκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Ααααα αυτό είναι που λέγανε η Ευρωπαϊκή Νομοθεσία και δεν καταλάβαινα τελικά. Οκ. Εσύ σήμερα πρέπει να τρως γουρνοπούλα και να πίνεις Macallan ασούμε. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κυρ Αλή μου. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2023 Ευχαριστώ! Πάω τώρα για τίποτα μπυρο-πιτσο-νιοκι-κρασο-ριζοτο-ρουμο-ουσικάρες. Φρόνιμα, ε; Όχι εσύ κυρφιουζιονάρα μου. Τα άλλα τα ρεμάλια @vrasidas27 και ΣΙΑ ΕΟΕ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Δεν είναι ακριβώς έτσι. Σου λένε ότι αν δεν πληρώσεις συνδρομή, θα χρησιμοποιούν τις πληροφορίες σου για διαφημίσεις. Εν τω μεταξύ βλέπω το €9.99 που λέει στο screenshot που εβαλες και παραξενεύτηκα γιατί εμένα μου ζήτησε περισσότερα. Αλλά τελικα: Depending on where you purchase it will cost €9.99/month on the web or €12.99/month on iOS and Android. Επεξεργασμένο 8 Νοεμβρίου 2023 από mpamps 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, Ali Barout είπε Πάω τώρα για τίποτα μπυρο-πιτσο-νιοκι-κρασο-ριζοτο-ρουμο-ουσικάρες Πω πωωωω, καλοφαγώπιοτα. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Δεν είναι ακριβώς έτσι. Σου λένε ότι αν δεν πληρώσεις συνδρομή, θα χρησιμοποιούν τις πληροφορίες σου για διαφημίσεις. Ναι, αυτό είδα. Πάτησα δεξιά και τέλος. Δεν άλλαξε τίποτα στο πως βλέπω το FB, κι όσο για τη "χρησιμοποίηση" των δεδομένων μου για διαφημιστικούς σκοπούς, χέστηκα. Αυτο γινόταν έτσι κι αλλιώς στο FB, το οποίο ήταν, είναι και θα παραμείνει ένα Ιδιωτικό μέσο (οι περισσότεροι το ξεχνάνε αυτό, ή θέλουν να το ξεχνάνε, νομίζοντας ότι βρίσκονται στην πλατεία του χωριού τους). 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Ευχαριστώ! Πάω τώρα για τίποτα μπυρο-πιτσο-νιοκι-κρασο-ριζοτο-ρουμο-ουσικάρες. Φρόνιμα, ε; Όχι εσύ κυρφιουζιονάρα μου. Τα άλλα τα ρεμάλια @vrasidas27 και ΣΙΑ ΕΟΕ Καλά είναι όλα αυτά... Για όταν δε μπορείς να κάτσεις σπίτι να παραγγείλεις... Καλά είναι κ αυτά Χρόνια πολλααααα Γιώργη κ Στράτο!!!! 1 2 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2023 Μα το πιο ενδιαφέρον πράγμα στο FB είναι οι διαφημίσεις. Τι άλλο να δεις, κουνημένες σέφλι? 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2023 Κύριοι το bottom line είναι το ακόλουθο: Ο τζάμπας απεβίωσε... Οι εταιρείες των social- Meta, X- έχουν πάθει το θάνατο της αλεπούς καθότι για διάφορους λόγους, τα διαφημιστικά έσοδα πήραν την κατηφόρα και πρέπει να βγουν τα σπασμένα. Εξού και οι premium συνδρομές στο Χ κλπ... Οπότε όποιος θέλει, να καταθέσει τον οβολό του. 2 1 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση