Nestoras Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2023 Παιδιά το hype υπάρχει ακόμη ή τον ήπια; Πήρα ένα με *^@#$, λέτε να μπω μέσα; 1 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Nestoras είπε Πήρα ένα με *^@#$ Με τι το πήρες είπες? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Με τι το πήρες είπες? *^@#$ Έχει και το κουτί του! 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Nestoras είπε *^@#$ Έχει και το κουτί του! Το αγοράζω άμεσα. Σου δίνω *^@#$, και επιπλέον &*%^$#%$@*&. 1 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Το αγοράζω άμεσα. Σου δίνω *^@#$, και επιπλέον &*%^$#%$@*&. Το 'ξερα ότι είχα κάνει σωστή επενδυτική κίνηση. 2 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2023 Nes, επειδή σε εχω "κοψει" και ξέρω τι σου αρέσει να αγοράζεις... ...έχω έναν τρυπιο θερμοσίφωνα, μια σπασμένη λεκάνη, και ένα καμένο τροφοδοτικό. Τιμή ευκαιρίας, PM για πληροφορίες assούμε... ΥΓ: ΜΕ ΓΕΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ!!! 2 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Freedom είπε Nes, επειδή σε εχω "κοψει" και ξέρω τι σου αρέσει να αγοράζεις... ...έχω έναν τρυπιο θερμοσίφωνα, μια σπασμένη λεκάνη, και ένα καμένο τροφοδοτικό. Τιμή ευκαιρίας, PM για πληροφορίες assούμε... ΥΓ: ΜΕ ΓΕΙΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ!!! Έχει πει και γι' αυτά ο JHS? 2 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, Nestoras είπε Έχει πει και γι' αυτά ο JHS? Δεν μιλάω τέλε φιλουός, σπαστα και ξαναρίχτα στα αγγλίκα ή στα ελληνικά να την σακουλευτώ την φιάξη assούμε. Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2023 Φίλος, εγώ αγοράζω μόνο αυτά που προτείνουν οι γνώστες. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση