dimsonic Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2023 ρε Στρατε.. λέει ο άνθρωπος (Παίρνεις μια νότα, κοτσάρεις μια τέταρτη απάνω, κοτσάρεις κι άλλη μία από πάνω, και στο τέλος έρχεσαι και βαραίνεις τη βάση. Δηλαδή το διάστημα της πρώτης νότας με τη δεύτερη είναι 4η αυξημένη, της δεύτερης με την τρίτη 4η καθαρή, και άρα της πρώτης με την τρίτη 7η μεγάλη.) και μετά ακολουθεί σεντόνι. Πριν τραβήξω το σεντόνι και μου βγούν οι πατούσες στο ψύχος προσπαθώ να καταλάβω τον ποιητή. Μια τετάρτη κι άλλη μιά λέει. και μου το χάλασε αυτό το βαραδίνεις Ψάχνω να καταλάβω που είναι οι τετάρτες κι πού οι αυξημένες.... Ερε...έχετε να φάτε αυτοσχεδιασμό σε Β3 ελάσσονα ηυξημένη...που θα πάει νέφος... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2023 19 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Οταν σε τραβαει η Κηλα στα πανηγυρια μεχρι τα χαραματα.... Δε φταίει η Κίλα, φταίει το ελαστικό 14ωρο τη μία μέρα, και το κυλιόμενο 10ωρο πριν το παίξιμο την επόμενη, και το πρωινό ξύπνημα της Κυριακής για να καθαρίσει η κάθριν το μπαλκόνι, και η επακόλουθη τζαζολθερία. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, dimsonic είπε και μου το χάλασε αυτό το βαραδίνεις Ψάχνω να καταλάβω που είναι οι τετάρτες κι πού οι αυξημένες.... Άμα "βαραδίνεις" dim μου, ακόμα θα ψάχνεις. Το "βαρύνω" χρησιμοποιείται συχνά για να περιγράψει την ελάττωση στην κλασσική μουσική. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ή στακάρεις 2 καθαρές τέταρτες και "βαραίνεις" τη βάση ή στακάρεις μία καθαρή και μία αυξημένη και αφήνεις τη βάση ως έχει. Επεξεργασμένο 6 Νοεμβρίου 2023 από Jazzjoker 1 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2023 για να καταλάβετε... εγώ κατάλαβα ότι η όλη φάση του αλή μπαμπά γίνεται σε 2 στάδια. Πρώτα στακάρεις τις 4ες και μετά παίζεις με την πρώτη νότα. Και προσπαθώ να δω τι μου βγάζει .... ε, λεω....θα διαβάσω πιο κάτω. και όσο πιό κάτω τόσο χειρότερα 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2023 Ώπα παιδιά ώπα. Μισό λεπτό να κάνω μινιμάιζ το πρόγραμμα των τιμολογίων να ανοίξω Musescore, και να κάνω edit το αρχικό ποστ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, Ali Barout είπε Ώπα παιδιά ώπα. Μισό λεπτό να κάνω μινιμάιζ το πρόγραμμα των τιμολογίων να ανοίξω Musescore, και να κάνω edit το αρχικό ποστ. τωωωωρα... λοστ ιν τρανσλεισιο 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, Ali Barout είπε Ώπα παιδιά ώπα. Μισό λεπτό να κάνω μινιμάιζ το πρόγραμμα των τιμολογίων να ανοίξω Musescore, και να κάνω edit το αρχικό ποστ. Εγώ στα έχω πει κυρ Αλή μου. Θα κόβεις τιμολόγια σε Cminmaj7 σε λίγο. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2023 να σας παίξω λίγο τράκους που είναι μόνο τρετάτες? 2 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2023 ΈΕΕΕΕλεος δεν έχει Edit για το πρώτο ποστ. Αυτό είναι το βόισινγκ, ό,τι είπαμε νερό κι αλάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση