Waterfall-K Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, manosx είπε Ποιο hardware ρε παλουκαρια, μονο για τα audio FXs και τις κονσολες θα πρεπει να βγουμε στο κλαρι ομαδικως Και δεν βγαίνετε? Η δουλειά δεν ειναι ντροπή... 12 λεπτά πριν, Ali Barout είπε (Άρα καλά είμαστε μετά το σεισμό) Που έγινε σεισμός? 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Το μέλλον είναι τα τετρακαναλα... Βασίλη δε θέλω να φανώ βλοσυρός, αλλά μου φαίνεται ότι το μέλλον είναι τα λάιβ χωρίς ρεύμα. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2023 Είπαμε δεν έχω άλλο ριάκσο για σήμερα. "Χαχα" σε όλους. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Βασίλη δε θέλω να φανώ βλοσυρός, αλλά μου φαίνεται ότι το μέλλον είναι τα λάιβ χωρίς ρεύμα. Δε ξέρω αν θα ζούμε να το προλάβουμε όμως. Τα εγγόνια μας θα τα ζήσουν αυτα Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2023 Waterfall be like 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, manosx είπε Waterfall be like Έτσι και χειρότερα φίλος... 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Έτσι και χειρότερα φίλος... Ποιον πας να κοροϊδέψεις; Αυτή η φωτογραφία είναι απλών ανθρώπων που διαμαρτύρονται για κρυμμένες αντιπαράλληλες σε εσωτερικές φωνές. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2023 -Εεε τραβαω το καναλι, δεν μπορουμε να βρουμε ακρη με τα vstια -Ειστε Hardwarακιας; -Hardwareακιας ειμαι και εντωμεταξυ τρελαινομαι αν δεν μπορω να ανταποκριθω στα ηχητικα μου . Εντωμεταξυ μας βγαινει και ο manosx στο noiz και νταξει να πουμε λεειιιικαεειιιι Οι Pcαδες εχουν τα πιο πολλα dspια Αλλα αυτοι ενταξει τα συντηρουν, κανει reboot κανενα, format κανενα -Ποσο καιρο ειστε hardwareακιας; - Κανα 38αρι χρονισ -38 χρονια hardwareακιας; -Ναι με 4 synth ψηφιακα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, vrasidas27 είπε σου αρέσει το look του logic; Εμένα μ'εχει κουράσει πλεον Όποτε το συναντώ, βλέπω ότι είναι καλά σχεδιασμένο, και δε θα άλλαζα πολλά - από αισθητική πλευρά πάντα. Το UI/UX είναι άλλο ζήτημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2023 30 λεπτά πριν, Alex Raptakis είπε Όποτε το συναντώ, βλέπω ότι είναι καλά σχεδιασμένο, και δε θα άλλαζα πολλά - από αισθητική πλευρά πάντα. Το UI/UX είναι άλλο ζήτημα. Απο καθαρα αισθητικη πλευρα το λεω κ εγω. Ολα τα αλλα ειναι σουπερ Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση