Spiros Poullos Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα, μου έχει γυαλίζει ένα stagebox της Motu το Stage B-16. Ο λόγος που με ενδιαφέρει είναι πως με εξυπηρετεί απόλυτα για προβες με IEMs αλλά και ηχογραφήσεις. Η ποιότητα των preamps και του conversion είναι "ανώτερα" από κάποιο άλλο stagebox πχ Midas M32C με το DL16 ή το x32 rack της Behringer. Επίσης υποστηρίζει AVB network και υψηλά samplerates (ως 192k). Έχει 16 inputs και 8 analog outs όπου μπορώ να βάλω 4 stereo IEM mixes και αλλά 2 stereo AES όπου στο ένα μπορώ να έχω τα studio monitor και στο άλλο κάτι αυτοενισχυομενα Mackie Thump. Η ερώτηση μου είναι η εξής. Πως μπορώ να βάλω τα monitor στις AES εξόδους τη στιγμή που δεν έχουν AES τα ηχεία μου; Υπάρχει κάποιο boxακι/κονβερτορας που να παιρνει 2 XLR και να βγάζει 1 AES ή που να παιρνει 4 XLR και να βγάζει 2 AES? www.reverbnation.com/steamrollerassault www.youtube.com/user/beeros05 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση