σκούφοΣ Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2023 Είναι φαζαριοζικο το μιξ; Εμένα ένα νορμάλ χαρντ ροκ μιξ μου ακούγεται. Απλά με τα τύμπανα κομπρεσαρισμενα να είναι τόσο ...τουμπανα όσο εδώ κ γκαζωμενες ρυθμικές θέλει κάτι να κόβει... Κ μάλλον μαρσαλοειδες Οπότε ότι πρέπει ο Friedman Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Απλά με τα τύμπανα κομπρεσαρισμενα να είναι τόσο ...τουμπανα όσο εδώ κ γκαζωμενες ρυθμικές θέλει κάτι να κόβει... Αυτο εννοω φασαριόζικο. Τέρμα κομπρεσαρισμένο και limitιασμένα όλα, δεν υπάρχει πολύ χώρος στο μιξ, συχνοτικά. Θέλει κάτι να κόβει. Τη μίξη δεν την πολυπρόσεξα, αλλα μου φαίνεται καλή η ένταση (προσπάθησα να είμαι κοντά στα τύμπανα στο level, όχι πιο κατω) 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2023 Με ένα tube screamer μπροστά από το ampero (twin reverb) βγαίνει ένας καλός SRV ήχος. Παίζω με αθόρυβους samarium cobalt. Your browser does not support the HTML5 audio tag amperosrv.mp3 Εδώ παίζω αποκλειστικά με ampero (χωρίς πετάλια) και με texas specials. Εχω αλλάξει και καμπινα. Your browser does not support the HTML5 audio tag amperosrvnopedals.mp3 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2023 @gkourmoul1, δεν παίρνεις και μια βάριαξ ρε φίλε να μην αλλάζεις και κιθάρες να παιδεύεσαι; Το LP+SLO καλά μιλάμε... @vrasidas27 ΑΦΤΟ ΘΕΛΩ, ΝΑΜΟΥΤΟΜΑΘΕΙΣ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2023 Στις 3/11/2023 στις 10:17 ΠΜ, gkourmoul1 είπε Και άλλος ένας με LP όπου παίζω με SLO-100 πανω στο drum loop του ampero: Your browser does not support the HTML5 audio tag SLO100 drums.mp3 1.01 MB · 424 downloads δεν ξέρω για τους πρώτους αλλά οι σλο σακ ολ δε γουει να μην πω για τους τενεκέδες που εχει για ρυθμούς να σε δανείσω καμιά μερα τον δικό μου δεις τι εστί... μη με κάνετε τώρα και βάλω το μωβ στην πρίζα 2 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2023 Στείλε μου ένα βρώμικο SLO sample να τον φέρω κοντά τον ηχο. Δεν είχα σημείο αναφοράς και έβαλα σχεδόν ο,τι έβγαζε το preset. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Στείλε μου ένα βρώμικο SLO sample να τον φέρω κοντά τον ηχο. Δεν είχα σημείο αναφοράς και έβαλα σχεδόν ο,τι έβγαζε το preset. αν βιάζεσαι, γιατί εγώ βαριέμαι του κερατά, άκου λίγο στο βίντεο που έκανα. Αν βρω κέφι ίσως ασχοληθώ. με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2023 Αυτό κανω τώρα Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, dimsonic είπε αν βιάζεσαι, γιατί εγώ βαριέμαι του κερατά, άκου λίγο στο βίντεο που έκανα. Αν βρω κέφι ίσως ασχοληθώ. Το έφερα κοντά στον ήχο που έχεις στο 12.00. Your browser does not support the HTML5 audio tag amperosoldano.mp3 Με απλη τελε παίζω. Χωρίς διπλό στο neck Βάζω και ένα 2ο κλιπ με HS tele. Your browser does not support the HTML5 audio tag amperosoldano2.mp3 Επεξεργασμένο 12 Νοεμβρίου 2023 από gkourmoul1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2023 Όλα καλά στο daw. Live βγαίνεις να παίξεις με αυτό; Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση