fusiongtr Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, Ali Barout είπε Άντε τώρα να διαλέξεις μεταξύ ampero, headrush, mooer, line 6, boss και πόσες άλλες μάρκες μου διαφεύγουν σε αυτή την κατηγορία τιμής. Σιγά να μην διαλέξει κυρ Αλή μου. Θα τα πάρει όλα. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2023 3 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Άντε τώρα να διαλέξεις μεταξύ ampero, headrush, mooer, line 6, boss και πόσες άλλες μάρκες μου διαφεύγουν σε αυτή την κατηγορία τιμής. Έτυχε να δοκιμάσω το ampero stomp και μου άρεσε ο ήχος. Δεν το πολυσκεφτηκα όταν είδα ότι κυκλοφόρησε το mini. Στιβαρό και ποιοτικό φαίνεται. Θα δείξει πόσο θα κρατήσει... 2 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2023 Αυτό που με χαλάει περισσοτερο δεν είναι η σχετική έλλειψη δυναμικων, αλλά κάποια ενοχλητικά πρίμα που κάνουν μυτερό τον ήχο. Θα ήθελα να είναι πιο μαλακος, και να ακούει πιο πολύ όταν ρίχνω το treble και το presence. Θα ήταν ιδανικό. Ακόμα ένα πράγμα που με χαλά, είναι ο "τεχνητός" τρόπος που σβήνει η νότα. Σε πολλές περιπτώσεις φταίει και το noise gate πολύ έχουν σχεδόν όλοι οι ήχοι. Ευελπιστώ να εξαλειψω τα προβλήματα αυτά με λίγο tweaking. Δεν είναι ο βασικός ήχος μου, αλλά δεν παύω να προσπαθώ να παίρνω τα μέγιστα από αυτό. 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2023 5 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Ευελπιστώ να εξαλειψω τα προβλήματα αυτά με λίγο tweaking. Εύκολα. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geka Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2023 Καλοπαιχτο. Θα βρεις σύντομα τα δυνατά του σημεία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator Terry RoscoeBeck5 Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2023 Moderator Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2023 Πολύ ωραία ακούγεται. Καλορίζικο. ΥΓ: Απλά μια απορία: Με Strat, LP, PRS, SG... Tele πώς και δεν είχε;- stranger things. Ή η απουσία έχει να κάνει με τα νέα μέτρα του ΥΠΟΙΚ κατά του ινφλουένσιν; 3 all this has happened before and will happen again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Δοκίμασα στο καθαρό κανάλι του ampero (mesa lonestar), με δυο πετάλια. Το ένα είναι το ψηφιακό TS808 του ampero και το άλλο είναι το φυσικό πετάλι ts808 (η έκδοση του JAM), το οποίο και έχω συνδέσει μπροστά. Μπορείτε να βρείτε ποιο είναι ποιο? Your browser does not support the HTML5 audio tag amperoTS.mp3 Στο τελευταίο παίζω με τελε, για να μη λέτε.... Επεξεργασμένο 1 Νοεμβρίου 2023 από gkourmoul1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geka Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2023 δυσκολα μας βαζεις..... ισως ειναι το δευτερο το φυσικο..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2023 Νομίζω αυτόν τον ήχο, με αυτήν την καθαρότητα, δεν θα μπορούσα να τον μαγειρέψω με τα πετάλια μου. Στερείται λίγο φυσικού κομπρεσαρίσματος και αίσθησης, αλλά έχει τα προτερήματά του. Και φυσικά παίζω με telecaster... Your browser does not support the HTML5 audio tag jtmsd1.mp3 Ρε μήπως να αγοράσω jtm45 ? 2 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2023 9 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Ρε μήπως να αγοράσω jtm45 ? Απο τις καλυτερες κ πιο βολικες επιλογες για σπιτι 2 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση