gkourmoul1 Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, BillTrantos είπε τελικά έχει σημασία αν αρέσει ο ήχος, το feel και αν στέκεται στο mix Πριν λίγο το τεσταρα... Soldano crunch με λίγο zendrive στο μιξ. Πολύ καλή αίσθηση στο χέρι. Your browser does not support the HTML5 audio tag amperosoldano3.mp3 2 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 έκανα ένα βιαστικό βίντεο με αγριάδες σλο. (βασικά ήχο μόνο) Αλλά αλλιώς ακούγεται μέσα στο μιξ. Αντε να κάτσω να φτιάξω κομμάτι με σλο.... Εκτός αν πάρω μπακι τρακι. Όταν ανέβει τα λέμε 2 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 Παίδες για τα home studio όλα καλά. Κ εγώ τρελαίνομαι με τα plugins. Live τι γίνεται. Εκεί είναι το πραγματικό τεστ. Το κάνεις; Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 47 λεπτά πριν, Nekkon είπε Live τι γίνεται. Εκεί είναι το πραγματικό τεστ. Το κάνεις; Εύκολα. Δεν βρίσκω λόγο να μην το κάνω. Ξέρω ότι θα παρω πάρα πολυ καλό ήχο. Ξέρω ότι θα έχω προετοιμάσει τα presets μου και ότι όλα θα είναι έτοιμα. Έχω το 2-way switch όπου ενεργοποιώ/απενεργοποιώ 2 εφέ (επιλογής μου) από το κάθε preset, καί άλλα δυο footswitches πάνω στο ampero mini (ένα για κάποιο 3ο εφέ, και άλλο ένα για tap tempo). Στην τελική μπορώ να μείνω και στο ένα preset, να ανοιγοκλείνω τρία "πετάλια" και να βγάλω έτσι όλο το λαιβ (αυτό κάνω και με το κανονικό rig, είτε με δικάναλο και πετάλια, είτε με μονοκάναλο και πετάλια). Εξαρτάται από τις ανάγκες για ήχους. Η σωστή προετοιμασία είναι απαραίτητη, σε κάθε περίπτωση, με ο,τι και να χρησιμοποιήσεις. Όσο πιο προετοιμασμένος είσαι στο σπίτι με το στήσιμο του rig, τόσο λιγότερο άγχος εχεις κατά τη διάρκεια του λάιβ. Θα μπορούσα να κάνω λαιβ με τα παντα, εκτός από pc με vst's. Ξέρω ότι θα βγάλω σωστό ήχο από ο,τι να έχω στα χέρια μου, και ο,τι θα το στήσω με τρόπο που να με βολεύει να το χειριστώ κατά το λάιβ. Κανένα άγχος. Δεν μιλάω να έχω το stomp και κανα midi controller με 10 switches πάνω, ή κάνα άλλο τυπικό modeler μπόλικα switches και expression pedals. Θα είναι πολυτέλεια για μένα. 2 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Nekkon είπε Live τι γίνεται. Εκεί είναι το πραγματικό τεστ. Το κάνεις; Τον είχα ρωτήσει κι εγώ Νέκκονα, αν θα πήγαινε σε πρόβα/live μόνο με αυτό, χωρίς καν ενισχυτή, και μου είχε απαντήσει ακριβώς το ίδιο. Και έχει δίκιο φυσικά. Επεξεργασμένο 13 Νοεμβρίου 2023 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 Έκανα μόλις τεστ στο send του marshall origin 20. Δηλαδή χρησιμοποίησα το ampero ως προενίσχυση και τον τελικό ενισχυτή και μεγάφωνο του ΟR20. Aπενεργοποιήσα την καμπίνα σε κάθε preset. H ένταση του μαστερ ήταν χαμηλή. Εντός καθε κλιπ ενεργοποιώ και απενεργοποιώ τα 2 drive που έχω σε κάθε preset. Δεν έκατσα να κάνω βέλτιστες ρυθμίσεις... Ηχογραφώ με Superlux μικρόφωνο το G12-60 του ενισχυτή. Preset friedman Your browser does not support the HTML5 audio tag friedmann.mp3 Preset Mesa clean Your browser does not support the HTML5 audio tag mesa clean.mp3 Preset Mesa dirty Your browser does not support the HTML5 audio tag mesa dirty.mp3 Preset soldano Your browser does not support the HTML5 audio tag soldano.mp3 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 Ναι ρε σεις, αλλά μπιστάει;;; 1 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, Nekkon είπε Ναι ρε σεις, αλλά μπιστάει;;; Σι πεξ μι ιχου ντουαλ ριεκτιφαηερ ιενα παουερ κορντζ μι ιφταχουρδη κι την πιεμπτ στου μπασου, σου πιεταχτουν τα λιακατα οξου 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, Nekkon είπε Ναι ρε σεις, αλλά μπιστάει;;; Πολύ φοβάμαι πως όχι. Αν το πετάξεις κάτω, μάλλον δεν θα ξαναγυρίσει στο χέρι σου. 3 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 Τελικά παίζει και τα δικά μου, θα το κοιτάξω σοβαρά Ισχύει το κλασικό σε όλα τα μπλιμπλίκια ότι τα presets είναι μάπα και πρέπει να κάτσεις να φτιάξεις δικά σου από την αρχή καλύτερα; Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση