ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, vrasidas27 είπε Ειμαι υπερ της ανοιχτομυαλης προσεγγισης κ ενω συμφωνουμε εχω να πω το εξης ΓΙΟΥ'Β been there, ΓΙΟΥ'Β done that Ηβεν ηφ δερς ονλυ 0,1% δατ αρ νοτ γιου εντ δη αδερ γουεη γουορξ μπετερ φορ δεμ Αγορινο, μιλας με γνησιο αντιφλουέτζα. Γουατ εβα φλόουτς γιουρ μπόουτ assούμε... Αν ημουν κολλημένος θα σας τα ειχα πρηξει τα ουμπαλα. Στο φιναλε, εργαλεια ειναι, το καλυτερο είναι αυτό που σου κάνει την δουλειά. Το ποιο θα είναι αυτό είναι ηρελεβαντ... ΥΓ: εξαιρεση τα μαδέρια με τα τρία saddles και την γεφυρα για καπνιστές assούμε. Να τα λέμε και αυτά. 3 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2023 10 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Το θέμα είναι τι σε καλύπτει σαν ένταση? Ο ενισχυτής σου δεν μπορεί να παιχτεί σιγά? Στην ίδια σιγανή ένταση, τι προτιμάς? Τον Κατάνα ή τον δικό σου? Θα ξαναπώ ότι νομίζω ότι στηρίζεσαι σε λάθος "αξιώματα" και κάνεις συλλογισμούς με βάση απλοποιήσεις που παραμορφώνουν την πραγματικότητα. Έχω Bassbreaker και Κατάνα. Bassbreaker προτιμώ ακόμα κ αν ακούω τις χορδές της ηλεκτρικής παραπάνω απ' τον ενισχυτή. Αλλά μ αρέσει κ ο Κατάνα. Λιγότερο, αλλά does the job. Με λίγο τρίξιμο καμπίνας ασούμε 15 λεπτά πριν, manosx είπε Κιθαρα= μεσαια. Τελεια. Bro just killed my Gretsch 2 1 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Nekkon είπε Έχω Bassbreaker και Κατάνα. Bassbreaker προτιμώ ακόμα κ αν ακούω τις χορδές της ηλεκτρικής παραπάνω απ' τον ενισχυτή. Αλλά μ αρέσει κ ο Κατάνα. Λιγότερο, αλλά does the job. Βλέπεις τι σου λέω? Τον Κατάνα γιατί τον χρειάζεσαι? 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Nekkon είπε Bro just killed my Gretsch Manosx, δε Γκρέτς κίλα... Μου αρέσει! Mods, δώστε το ανάλογο budge στον Μανουσο που σκότωσε τον αρχαϊκο Γκρετσοδράκο assούμε... 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Τον Κατάνα γιατί τον χρειάζεσαι? Για να ακουμπαει επάνω τον Bassbreaker? 3 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2023 8 λεπτά πριν, Nekkon είπε Bro just killed my Gretsch Για να έχεις Γκρετς πρέπει να είσαι κάπως έτσι λέμε. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Βλέπεις τι σου λέω? Τον Κατάνα γιατί τον χρειάζεσαι? Γιατί τον έχω κ για practice, δεν έχει λάμπες με ημερομηνία λήξης. Επίσης 11 κιλά είναι πιο εύκολος στη μεταφορά (αν κ ο άλλος 20 κιλά, εύκολο τον λέω). Κυρίως όμως βολεύει σε φάση πρόβα στο ένα δωμάτιο, μαζεύουμε πάμε στο δίπλα να παίξουμε, δε χρειάζεται να περιμένω να κρυώσουν οι λάμπες κ να ξαναζεσταθουν. Επίσης, γι'αυτό που παίζω θέλω κυρίως 2 ήχους. Καθαρό με reverb, και στο σόλο clean boost και (σπάνια) λίγο delay. Ακριβώς ότι δίνει ο Κατάνα δηλαδή, οπότε κουβαλάω μόνο ένα footswitch. Με τον Fender πάλι footswitch χρησιμοποιώ μόνο, αλλά εκεί χρησιμοποιώ ως boost το δεύτερο κανάλι σε low gain settings. Και στο στούντιο τον Fender με καλό reverb πετάλι γιατί το μανίσιο είναι λίγο μάπα 2 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2023 Έχω σκεφτεί αρκετές φορές να πάρω multi-fx για το σπίτι, όπως ακριβώς το περιγράφεις στο (3). Δε νομίζω να πάω να παίξω ποτέ live με κάτι τέτοιο μιας και δεν είμαι κιθαρίστας, αλλά για να έχω (σχεδόν) ότι ήχο θέλω, χωρίς latency και software περιορισμούς, μου φαίνεται ό,τι καλύτερο. Τείνει να μου αρέσει περισσότερο το Quad Cortex. Ακριβούσικο, αλλά νομίζω το παίρνεις και τέλος, δε χρειάζεσαι τίποτα άλλο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Nekkon είπε γι'αυτό που παίζω θέλω κυρίως 2 ήχους. Καθαρό με reverb, και στο σόλο clean boost και (σπάνια) λίγο delay. Και ψάχνεσαι για πολυεφφέ? Κρίμα τα χρήματα βρε. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Και ψάχνεσαι για πολυεφφέ? Κρίμα τα χρήματα βρε. Η Boss GX-100 που έβλεπα είναι στα λεφτά μιας αξιοπρεπέστατης κιθάρας. Πιστεύω τελικά ότι την κιθάρα θα την γουστάρω περισσότερο 1 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2023 @Freedom με ειπες αγορινο? Παμε εξω ρε... Το I've been there σχολιασα πως φαινεται γραμμενο. Για καποιους δε χρειαζεται ουτε καν το I've been there. Χρειαζεται πρωτα το να γινει ξεκαθαρο το ποιο ειναι το there κ μετα να ψαξουν λυσεις για το πως θα κινηθουν προς τα εκει. Αλλοι εχουν βρει λυσεις που μπορει να φανταζουν overkill, αλλα αν μπορουν να τις φχαριστηθουν, οπως ειπες κ εσυ 18 λεπτά πριν, Freedom είπε Γουατ εβα φλόουτς γιουρ μπόουτ assούμε... Στο φιναλε, εργαλεια ειναι, το καλυτερο είναι αυτό που σου κάνει την δουλειά. Το ποιο θα είναι αυτό είναι ηρελεβαντ... 3 λεπτά πριν, Nekkon είπε Η Boss GX-100 που έβλεπα είναι στα λεφτά μιας αξιοπρεπέστατης κιθάρας. Πιστεύω τελικά ότι την κιθάρα θα την γουστάρω περισσότερο Λογικο, απο τη στιγμη που γουσταρεις τελε κ Γκρετς ολες θα σ'αρεσουνε 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση