Προς το περιεχόμενο

Greece's Eurovision 2024 - Μια νέα εποχή για το ελληνικό τραγούδι - Μετα-Τραπ εποχή

Άγιος

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Βλέπω 3:48 και ενώ έχω ακούσει ήδη τα πρώτα 20" και λέω "δεν μπορεί ρε π@$%η μου..."? Ευτυχώς τελειώνει στο ένα λεπτό.image.gif.7caf1831b3a3d011097fe24888da6b79.gif

Πιο άσχετο echo στη φωνή btw δεν μπορούσε να μπει, Grammy θες μόνο και μόνο γι αυτό.?

Το τελΧαρμόνιουμ καλό, αλλά...Στο επόμενο βάλε κάνα κλαψομ@ύνικο monosynth, Roland/Κorg κατά προτίμηση.?

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσιευμένο (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε

Πιο άσχετο echo στη φωνή btw δεν μπορούσε να μπει, Grammy θες μόνο και μόνο γι αυτό.?

τωρα το πηρα το μηχανιΖμα απο το πανηγυρι στην ΚΑΝΗΘΟΣ ρε αρχηγε ,το μαθαινω ακομα , ρε συ ενας τυπος ενονοματι ΠαρανΓκασ μου το πουλησε...λες ναΝαι χαλαΖμενο? 

Επεξεργασμένο από Superfunk
  • Χαχα 3

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

1 λεπτό πριν, Superfunk είπε

ρε συ ενας τυπος ενονοματι ΠαρανΓκασ μου το πουλησε...λες ναΝαι χαλαΖμενο? 

Το μηχάνημα καλό είναι, ο πωλητής είναι χαλασμένος...image.gif.8a66ded6c010cb127dfa548e1dffab18.gif?

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Έλα @Superfunk, για να μαθαίνεις τι εστί " κλαψομ@ύνικο monosynth" και πως (πρέπει να) παίζονται τα σκυλάδικα.

Εξωτερική ηχογράφηση σε κασετόφωνο αρχές '90s. Πλήκτρα εγώ φυσικά και φωνητικά εγώ και δυο άλλοι κατεστραμμένοι.? 

• Like 2
  • Χαχα 2
  • Συμφωνώ 1

Specs talks, M🐮🐮gs walks

3 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε

Έλα @Superfunk, για να μαθαίνεις τι εστί " κλαψομ@ύνικο monosynth" και πως (πρέπει να) παίζονται τα σκυλάδικα.

Εξωτερική ηχογράφηση σε κασετόφωνο αρχές '90s. Πλήκτρα εγώ φυσικά και φωνητικά εγώ και δυο άλλοι κατεστραμμένοι.? 

Doxa to Theo (stereo).mp3 7.67 MB · 10 downloads

ωραιος , ειχα και εγω ενα ωραιο JEN με διαβολικο συνθκλαρινο ηχο, τις σπουδες στην Αμερικη με αΦτο τις πληρωσα.

• Like 1

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Δημοσιευμένο (επεξεργασμένο)

Εδώ παίζω με Yamaha SY55 (προγραμματισμός sequencer), ο κλαψομ@ύνικος"/portamento monosynth ήχος είναι από DX21 και ο άλλoς lead απ'το SY.?  Έχω ηχογραφήσει κάποια απίθανα πράγματα τότε με αυτά τα δύο, πολύ γέλιο με την τότε παρέα. Ρε φίλε, τώρα που το ξανακούω, μιλάμε για 30+ χρόνια πίσω. Γερνάμε ωρεεεεεεε...??

Επεξεργασμένο από Waterfall-K

Specs talks, M🐮🐮gs walks

1 ώρα πριν, Superfunk είπε

Ειδικα στο Βερολινο τις πΓιο εξαλλες νυχτες τις περναω παιζοντας ΚΟΛΤΣΙΝΑ με κατι ρεμαλια συνταΚσιουχους στο DIENER ? 

Δεν το λές και εκεί που χτυπάει η καρδιά της διασκέδασης,αλλά μερακλής παρ αυτά!?

Καλημέρα!

• Like 1

• Moderator
49 λεπτά πριν, Superfunk είπε

ΜΠΑΣΟ δεν παιζει ο @Terry RoscoeBeck5 & κιθαρα ΔΕΝ παιζει ο @Nestoras

Γκραν σουξές, να το ηχογραφήσουμε πάραυτα ?

• Χαχα 1

all this has happened before and will happen again

38 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε

Πλήκτρα εγώ φυσικά και φωνητικά εγώ και δυο άλλοι κατεστραμμένοι

Ντουζ πουαν από 'μένα. Με το πρώτο "μουουουουουουουου" μου βγήκε η τηγανίτα από τη μύτη.

• Χαχα 1
  • Ευχαριστώ 1

Mea Culpa

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου