Προς το περιεχόμενο

Greece's Eurovision 2024 - Μια νέα εποχή για το ελληνικό τραγούδι - Μετα-Τραπ εποχή

Άγιος

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderator
6 λεπτά πριν, LK είπε

Ας τα βγάλουν στη διαύγεια να τα δούμε.

Χμμμ... αυτή η τροπή της συζήτησης προς τα κόστη, μου θύμισε μια "ένδοξη" στιγμή της δημοσιογραφικής μου πορείας...

Ήταν προς τα τέλη του 2005... αρχές του 2006... δεν θυμάμαι πότε ακριβώς. Έχει κερδίσει (ως γνωστό) η Ελλάδα με την Παπαρίζου και πρέπει να διοργανώσει τον διαγωνισμό...

Μας καλεί η ΕΡΤ σε σούπερ - ντούπερ press conference στο Grande Bretagne, παρουσία του προέδρου της EBU και μας αρχίζουν στο... πουρουπού, που το production θα είναι έτσι και αλλιώς και αλλιώτικα και κάποια στιγμή (δεν θυμάμαι αν ήταν από πλευράς προέδρου ΕΡΤ ή προέδρου EBU) σκάει και το "παραμύθι": Ο διαγωνισμός θα κοστίσει διψήφιο νούμερο εκατομμυρίων ευρώ, τελεία. 

Κάποια στιγμή τελειώνει το μπλα-μπλα, και έρχεται η ώρα για τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Πετάγομαι επάνω (κάντε το εικόνα αυτό ?), παίρνω το μικρόφωνο και ρωτάω τον πρόεδρο της ΕΒU: "Διψήφιο νούμερο εκατομμυρίων ευρώ είναι τα 10, αλλά είναι και τα 99. Δηλαδή δεν έχετε προϋπολογίσει πόσο θα κοστίσει;"

Εννοείται ότι απάντηση δεν έλαβα...

Τελειώνει το πανηγύρι και εκεί που είμαι προς την έξοδο, με πλησιάζει ένας κονιόρδος γραβατάκιας golden boy και μου λέει: "Εσύ τι ζόρι τραβάς με τα λεφτά και πόσο θα κοστίσει;". 

Αφτά and I rest my case...

• Like 1

all this has happened before and will happen again

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderator
Μόλις τώρα, Superfunk είπε

Μη πετάς την μπάλα στην εξέδρα.

Σου είπα δεν με ενδιαφέρει το οικονομικό σκέλος, αλλά το καλλιτεχνικό.

Το οποίο το εξαντλήσαμε.

• Moderator
Μόλις τώρα, Terry RoscoeBeck5 είπε

Χμμμ... αυτή η τροπή της συζήτησης προς τα κόστη, μου θύμισε μια "ένδοξη" στιγμή της δημοσιογραφικής μου πορείας...

Ήταν προς τα τέλη του 2005... αρχές του 2006... δεν θυμάμαι πότε ακριβώς. Έχει κερδίσει (ως γνωστό) η Ελλάδα με την Παπαρίζου και πρέπει να διοργανώσει τον διαγωνισμό...

Μας καλεί η ΕΡΤ σε σούπερ - ντούπερ press conference στο Grande Bretagne, παρουσία του προέδρου της EBU και μας αρχίζουν στο... πουρουπού, που το production θα είναι έτσι και αλλιώς και αλλιώτικα και κάποια στιγμή (δεν θυμάμαι αν ήταν από πλευράς προέδρου ΕΡΤ ή προέδρου EBU) σκάει και το "παραμύθι": Ο διαγωνισμός θα κοστίσει διψήφιο νούμερο εκατομμυρίων ευρώ, τελεία. 

Κάποια στιγμή τελειώνει το μπλα-μπλα, και έρχεται η ώρα για τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Πετάγομαι επάνω (κάντε το εικόνα αυτό ?), παίρνω το μικρόφωνο και ρωτάω τον πρόεδρο της ΕΒU: "Διψήφιο νούμερο εκατομμυρίων ευρώ είναι τα 10, αλλά είναι και τα 99. Δηλαδή δεν έχετε προϋπολογίσει πόσο θα κοστίσει;"

Εννοείται ότι απάντηση δεν έλαβα...

Τελειώνει το πανηγύρι και εκεί που είμαι προς την έξοδο, με πλησιάζει ένας κονιόρδος γραβατάκιας golden boy και μου λέει: "Εσύ τι ζόρι τραβάς με τα λεφτά και πόσο θα κοστίσει;". 

Αφτά and I rest my case...

Ασε φιλος τότε τί  διαύγεια....ούτε ρεύμα δεν είχαμε ?

• Χαχα 1

Διυλίζουμε τον κώνωπα και καταπίνουμε την κάμηλο ?

Πόσο κοστίζουν οι αστυνομικοί φιλιπινέζες ?

33.000 ευρώ κάποτε ήταν τα κουβανέζικα πούρα που προμηθευόταν ένα υπουργείο.

Σε ένα νοσοκομείο, το πρωτοχρονιάτικο πάρτι κόστισε 50000 ευρώ.

Επιτέλους μπήκε δημοσιονομική τάξη στη χώρα, γίνονται επενδύσεις,  έχουμε αναβαθμιστεί από τους οίκους αξιολόγησης και λέμε για το κόστος της ΣΑΤΤΙ?

Πότε λειτούργησε η ΔΙΑΥΓΕΙΑ??

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

21 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε

"Εσύ τι ζόρι τραβάς με τα λεφτά και πόσο θα κοστίσει;"

Αστεία-αστεία, εσύ τι ζόρι τραβάς (ή εγώ);

Υπάρχει πλαφόν σε αυτά τα πράγματα;

Δώστε μου μίαν εξήγησις.

( Άσε που έχει δίκηο και ο δαιμονισμένος με το ότι κάπου είμεθα υποκριταί. )

Mea Culpa

• Moderator
5 λεπτά πριν, trolley είπε

Αστεία-αστεία, εσύ τι ζόρι τραβάς (ή εγώ);

Να το θέσω όπως το ρώτησα: Θεωρώ αδιανόητο να μην υπάρχει προϋπολογισμός για το τι και πόσα θα πληρωθούν σε μια διοργάνωση αυτού του είδους - όπως το θεωρώ αδιανόητο να μην γνωρίζει ένας φορέας, ένα κράτος το πόσα θα κληθεί να πληρώσει αν πάει πχ. να διοργανώσει ένα αθλητικό event. 

9 λεπτά πριν, trolley είπε

Υπάρχει πλαφόν σε αυτά τα πράγματα;

Πλαφόν δεν υπάρχει. Το μόνο που μπορεί να υπάρχει ως συγκριτικό μέτρο, είναι το κόστος άλλων διοργανώσεων, με όλη την υποκειμενικότητα που κουβαλάει η σύγκριση. 

Αλλά προσωπικά δεν δέχομαι την ανυπαρξία προϋπολογισμού - που ρε παιδί μου μπορεί και να ξεπεραστεί, δεν είναι γραμμένος στην "πέτρα". 

Όμως όταν η ιστορία ξεκινά με αδιαφάνεια, τότε ο καθένας εύλογα μπορεί να πει το μακρύ και το κοντό του και να γκρινιάξει δικαίως ή αδίκως.

all this has happened before and will happen again

5 λεπτά πριν, Αρχή Διαλόγου είπε

1206-log.jpg

Είναι κρατική υποχρέωση να διατίθεται κανάλι που να χρηματοδοτείται από τον κρατικό προϋπολογισμό.

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

8 λεπτά πριν, cos_dr είπε

Είναι κρατική υποχρέωση να διατίθεται κανάλι που να χρηματοδοτείται από τον κρατικό προϋπολογισμό.

Που αναφέρεται αυτό? Έχεις λινκ?

2 λεπτά πριν, Αρχή Διαλόγου είπε

Που αναφέρεται αυτό? Έχεις λινκ?

Έχει να κάνει με τη λειτουργία της δημοκρατίας, το δημόσιο κανάλι είναι συστατικό του πολιτεύματος, σίγουρα θα αναφέρεται και στο σύνταγμα

kavagio for strings

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου