Προς το περιεχόμενο

Greece's Eurovision 2024 - Μια νέα εποχή για το ελληνικό τραγούδι - Μετα-Τραπ εποχή

Άγιος

Προτεινόμενες αναρτήσεις

7 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε

Στο αβαταρ σου γραφει ΤΑ και κατι ακομα. Η συνεχεια ειναι ΤΑΤΑΤΑ?

Είναι το μνημειώδες εξώφυλλο από τον δίσκο Inhaler του Tad, Είναι μεγάλη ιστορία το πως προέκυψε αυτό το εξώφυλλο, έχει να κάνει με κάποιες ατυχείς προγενέστερες επιλογές του συγκροτήματος, για να μην βγαίνω εκτός θέματος εδώ κάποια στιγμή τα αναρτήσω όλη την ιστορία

• Like 1

kavagio for strings

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

8 λεπτά πριν, Άγιος είπε

Είναι το μνημειώδες εξώφυλλο από τον δίσκο Inhaler του Tad, Είναι μεγάλη ιστορία το πως προέκυψε αυτό το εξώφυλλο, έχει να κάνει με κάποιες ατυχείς προγενέστερες επιλογές του συγκροτήματος, για να μην βγαίνω εκτός θέματος εδώ κάποια στιγμή τα αναρτήσω όλη την ιστορία

ΟΚ και οταν ανοιγω το προφιλ σου, εμφανιζονται για λιγο στην αλλη εικονα δυο ... ζαρια.

Τυχαιο?
😊

7 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε

ΟΚ και οταν ανοιγω το προφιλ σου, εμφανιζονται για λιγο στην αλλη εικονα δυο ... ζαρια.

Τυχαιο?
😊

Τα ζάρια τα έχω εκεί πολύ πιο πριν από τη σύλληψη της κομματάρας της Σατι, κάνεις όμως κάτι συνειρμούς...

• Χαχα 1

kavagio for strings

8 ώρες πριν, trolley είπε

@Waterfall-K τα παρακάτω πλήκτρο τι είναι, είναι σπάνιο;

Το μόνο σπάνιο σ'αυτό το βίντεο είναι η κακογουστιά του "Piano with Pano"...😌

8 ώρες πριν, npap είπε

...με έκαμαν να προσπαθήσω να ακούσω ολόκληρο το άσμα και να ξαναδώ το βίδεον μπας και κάτι μου ξέφυ'ε την πρώτη φορά..

Ήρωας!🙏😁

• Χαχα 1

Specs talks, M🐮🐮gs walks

• Guru
6 ώρες πριν, Superfunk είπε

Ότι ακούς ενορχηστρωμένο από την Σατι είναι που κάνει και τα φωνητικά με την απίστευτη χορωδία της και παίζει και ζωντανά μαζί του 

μάλιστα... συμψηφισμός ο ελληνικός... το χειρότερό μου...🤔

κάπου εδώ πετάω πετσέτα και πάω να κάνω καμιά δουλειά περιμένοντας τον λογαριασμό για τους "συνεργάτες"* μια και μου έλυσε την απορία ο δικός μου για το βίντεο με την συμμετοχή μας το 22 που μου έστειλε...

---

* "...Όταν η ΕΡΤ ανακοίνωσε τη συμμετοχή μου, έστειλαν περίπου 200 τραγούδια και ιδέες, δεν ήταν όλα ολοκληρωμένα, κάποια ήταν στίχοι, άλλα ήταν μουσικές. Επικοινωνήσαμε με τους δημιουργούς των οποίων οι ιδέες μας άρεσαν περισσότερο, βρεθήκαμε μαζί τους και τα πέντε τραγούδια έγιναν τρία..."

"...Εντονο, όμως, είναι και το ελληνικό στοιχείο στην ομάδα με τη Μαρίνα Σάττι, τον OGE, τον Kay Be και τον Vlospa, τρεις καλλιτέχνες που έχουν κυκλοφορήσει πολλές επιτυχίες στη μουσική σκηνή της χώρας μας. Ειδικότερα, ο OGE έχει συνεργαστεί με τη Μαρίνα Σάττι στο «Πόνος κρυφός», αλλά έχει γράψει επίσης το «Τελικά» των Κωνσταντίνου Αργυρού και Rack, καθώς και το «Loco» του Snik. Από την άλλη, ο Vlospa έχει συνεργαστεί με τη Μαρίνα στο «Tucutum», ενώ ευθύνεται και για το «Trafficante» του Snik..."

πηγή

δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...

19 λεπτά πριν, npap είπε

Ειδικότερα, ο OGE έχει συνεργαστεί με τη Μαρίνα Σάττι στο «Πόνος κρυφός», αλλά έχει γράψει επίσης το «Τελικά» των Κωνσταντίνου Αργυρού και Rack, καθώς και το «Loco» του Snik. Από την άλλη, ο Vlospa έχει συνεργαστεί με τη Μαρίνα στο «Tucutum», ενώ ευθύνεται και για το «Trafficante» του Snik..."

Όλη η συνθετική αφρόκρεμα της χώρας...😌

Specs talks, M🐮🐮gs walks

• Guru
Μόλις τώρα, trolley είπε

Είναι Κυριακή βράδυ, δώδεκα παρά είκοσι.

μάλιστα... 20 χρόνια εδώ και δεν ξέρεις τι ώρες δουλεύω; μεγάλη σημασία μου έδινες... 🙄

δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου