Προς το περιεχόμενο

Greece's Eurovision 2024 - Μια νέα εποχή για το ελληνικό τραγούδι - Μετα-Τραπ εποχή

Άγιος

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, cos_dr είπε

Αυτοί που θα πάνε να βαρέσουν τους τράπερ. ¨Οποιος το επιχειρήσει να με φωνάξει πρώτα, θέλω να το δω. 😄

Μάλλον μπερδεύεις τους τράπερ με τους αθλητές στο UFC.😆 Ένα μάτσο χάλιες είναι που τυγχάνει να ζουν στη χώρα της ασυδοσίας και βρίσκουν και τα κάνουν.

Το πρώτο κόμμα που θα αφήσει την αστυνομία ελεύθερη να κάνει τη δουλειά της (τη δουλειά δηλαδή που κάνουν όλες οι αστυνομίες των σοβαρών χωρών του πλανήτη), θα βγαίνει κυβέρνηση για τα επόμενα 100 χρόνια, και μάλιστα με Σοβιετικού τύπου ποσοστά.😘🙏
Αλλά είπαμε, "μεγάλη φαντασία", αυτή η χώρα δεν αλλάζει, τριτοκοσμικοί θα είμαστε για πάντα...🥱

• Χαχα 1
  • Συμφωνώ 2

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

7 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε

Μάλλον μπερδεύεις τους τράπερ με τους αθλητές στο UFC.😆 Ένα μάτσο χάλιες είναι που τυγχάνει να ζουν στη χώρα της ασυδοσίας και βρίσκουν και τα κάνουν.

Το πρώτο κόμμα που θα αφήσει την αστυνομία ελεύθερη να κάνει τη δουλειά της (τη δουλειά δηλαδή που κάνουν όλες οι αστυνομίες των σοβαρών χωρών του πλανήτη), θα βγαίνει κυβέρνηση για τα επόμενα 100 χρόνια, και μάλιστα με Σοβιετικού τύπου ποσοστά.😘🙏
Αλλά είπαμε, "μεγάλη φαντασία", αυτή η χώρα δεν αλλάζει, τριτοκοσμικοί θα είμαστε για πάντα...🥱

Γιστι. Τους πείραξε κάνεις? Δεν τον συνέλαβαν? 🤣Εγω μια χαρά είδα να κάνουν τη δουλειά τους. Και δημοκρατικοτατα. Τον άφησαν να μιλήσει, δεν τσίμπησαν, του κάνουν και μια κατάθεση για απείθεια και ανάρμοστη συμπεριφορά και ας τον να τρέχει. 41% και δημοκρατικά. Τι άλλο θέλουμε. Μόνο η ακρίβεια έμεινε. 😀

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

1 ώρα πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε

Ε εντάξει δεν λένε και κανένα ψέμα οι χορευτές,ο κόσμος το έχει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι.

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

1 λεπτό πριν, Superfunk είπε

Ε εντάξει δεν λένε και κανένα ψέμα οι χορευτές,ο κόσμος το έχει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι.

Δεν αναγνωρίζουμε τέτοια μειονότητα επίσημα. Ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει και μάλιστα ο χορευτής έκανε νεότερη δήλωση και το απέσυρε. Μια χαρά πάμε, προχωράμε. 🤣

1 λεπτό πριν, Waterfall-K είπε

Την αστυνομία των ΗΠΑ θέλουμε, ζητάω πολλά?😌

Αν κρίνουμε από το πόσα αυτοκίνητα είναι αυτή τη στιγμή παρκαρισμένα πάνω στα πεζοδρόμια της Χαλκίδας και της Αθήνας ,πόσοι φοράνε κράνος όταν οδηγούν μηχανή και πόσες κλίσεις κόπηκαν για παραβίαση κόκκινου σηματοδότη αυτή την εβδομάδα,ναι πολλά ζητάς 😅

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

1 λεπτό πριν, Waterfall-K είπε

Την αστυνομία των ΗΠΑ θέλουμε, ζητάω πολλά?😌

Πολλά ζητάς. Δεν έχουμε ούτε την οικονομία τους, ούτε τις υποδομές τους. Είναι αλλα μεγέθη. Εδω είμαστε μια χαρά, απλά θέλουμε καλύτερη αστυνόμευση, καλύτερη εκπαίδευση, περισσότερους πόρους, αξιοκρατία στις κρίσεις στις προαγωγές, καλύτερες αμοιβές, εξοπλισμό, σωστή τοποθέτηση, αξιολόγηση αναγνώριση του επαγγέλματος στα σώματα ασφαλείας, αλλα τα τρώνε και χρησιμοποιούν τον μηχανισμό της για ιδιοτελη και ιδιωτικά συμφέροντα. Θέλουμε δημοκρατική, ανθρώπινη αστυνομία που να τηρεί το νομο σύμφωνα με τον κανονισμό και τη δεοντολογία, χωρίς υπερβολές. Και ένα καλύτερο και αμεσότερο δικαστικό και σοφρωνιστικο σύστημα. Χρειαζόμαστε συνολικές μεταρρυθμίσεις και με μέτρο ιδιωτικοποιησεις. Με υγιή κεφάλαια και με σεβασμό στο σύνταγμα. 

5 λεπτά πριν, Superfunk είπε

Αν κρίνουμε από το πόσα αυτοκίνητα είναι αυτή τη στιγμή παρκαρισμένα πάνω στα πεζοδρόμια της Χαλκίδας και της Αθήνας ,πόσοι φοράνε κράνος όταν οδηγούν μηχανή και πόσες κλίσεις κόπηκαν για παραβίαση κόκκινου σηματοδότη αυτή την εβδομάδα,ναι πολλά ζητάς 😅

Γιατί λείπουν άλλες υποδομές και η αγορα πρέπει να κινηθεί. Γι αυτό κάνουν τα στραβά μάτια. Γιατί φωνάζουν οι καταστηναταρχες και ο δήμαρχος δέχεται πιέσεις και δεν μπορεί. Τι να κάνει? 

Μόλις τώρα, Superfunk είπε

πόσοι φοράνε κράνος όταν οδηγούν μηχανή...

Χτες στις ειδήσεις σε κάποιο κανάλι, ΣΚΑΙ νομίζω, ρεπορτάζ για τα κράνη. Σταματάει η ρεπόρτερ έναν απίθανο, κάπου στα 55+, και τον ρωτάει γιατί δεν φοράει κράνος. 

"Εγώ έχω χαρτί γιατρού και δεν φοράω κράνος, έχω πρόβλημα στο κεφάλι λόγω ενός παλιού ατυχήματος, όταν φοράω κράνος ζαλίζομαι..." (πάω στοίχημα ότι το ατύχημα -αν υπήρξε ποτέ- έγινε γιατί δεν φορούσε κράνος😆).

Μου θύμισε το -μούφα- χαρτί γιατρού που είχα βγάλει εγώ στον στρατό για να μην ξυρίζομαι και κυκλοφορούσα σαν τον κατσαπλιά, και με έβλεπε ο διοικητής και του γύριζε το μάτι.🤣

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου