Προς το περιεχόμενο

Greece's Eurovision 2024 - Μια νέα εποχή για το ελληνικό τραγούδι - Μετα-Τραπ εποχή

Άγιος

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderator
24 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε

Μπορείς να βάλεις και παλιές ΣΟΥ φωτό, όχι μόνο ''σημερινές'' 🥳

Καλά η αλήθεια είναι πως στο σπίτι μου έχω πραγματικά γιγαντοαφισσες μόνο εμένα, την Τια (που έβγαλα εγω) και φωτογραφίες των προγόνων. 😁

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παίζει ακόμα η αφίσα των αγαπημένων καλλιτεχνών στα εφηβικά δωμάτια;

φανταζόμουν ότι θα έχει αντικατασταθεί με wallpaper στο tablet ή κάτι τέτοιο

• Moderator

Αφού πλήρωσα τον ΕΦΚΑ Φεβρουαρίου το σκέφτηκα.

Από σύγχρονες θα είχα , αν ήμουν έφηβος ,(σε αφίσσα - tablet - video wall, δεν ξέρω) την Rosie Huntington-Whiteley και καμία Adriana Lima.

Από άντρες καναν Sean O'Pry.

Εγώ, όπως έχω ξαναγράψει, δεν θέλω τίποτε στους τοίχους, τους θέλω άδειους και psycho.

Το κοντινότερο αντίστοιχο που θα έβαζα ποτέ, για να βλέπω κάποιον ή κάτι κάθε μέρα, θα ήταν μία απλή κορνίζα πάνω στο γραφείο μου, οπότε μάλλον κάποιον σοφό ή υπερ-τυπά, σαν τον Κρισναμούρτι ας πούμε, ή τον Λένιν*. Αντικείμενο ερωτικού ενδιαφέροντος, σε καμία περίπτωση, αγριεύομαι με τέτοια (άντε να σκεφτείς καθαρά άμα βλέπεις την Ρόζυ, μπρε LK). Επίσης, δεν βλέπω ποτέ φωτογραφίες οικείων, θεωρώ ότι η φωτογράφιση ως διαδικασία τους κλέβει το άνιμα.

Mea Culpa

• Moderator
3 λεπτά πριν, trolley είπε

Εγώ, όπως έχω ξαναγράψει, δεν θέλω τίποτε στους τοίχους, τους θέλω άδειους και psycho.

Και εγώ έτσι τους έχω , είπαμε αν .

Ό,τι τέχνη υπάρχει είναι είτε στο πάτωμα είτε σε καβαλέτο .

3 λεπτά πριν, trolley είπε

Αντικείμενο ερωτικού ενδιαφέροντος, σε καμία περίπτωση, αγριεύομαι με τέτοια (άντε να σκεφτείς καθαρά άμα βλέπεις την Ρόζυ, μπρε LK).

Δεν της βλέπω ερωτικά τις μοδελες, αλλά επαγγελματικά  😁

1 λεπτό πριν, LK είπε

Δεν της βλέπω ερωτικά τις μοδελες, αλλά επαγγελματικά

Ε, ναι, άμα περιμένουμε από τη σύνταξη, βράσε ρύζι...

• Χαχα 1

Mea Culpa

• Moderator
6 λεπτά πριν, trolley είπε

Επίσης, δεν βλέπω ποτέ φωτογραφίες οικείων, θεωρώ ότι η φωτογράφιση ως διαδικασία τους κλέβει το άνιμα.

Τhey are dead.... they don't care

Ειδικά με τον πατέρα μου , που είχαμε πολύ τεταμένη σχέση και βριζόμασταν συνέχεια (ίδιο επάγγελμα -ίδιο γραφείο)..... είναι οι μόνες φωτογραφίες που με ηρεμούν πλέον και τις έχω στο γραφείο (της δίκης του ορκωμοσίας ως δικηγόρος...)

• Like 1

• Moderator
Μόλις τώρα, trolley είπε

* αστειεύομαι, προφανώς...

Δεν είπες και κάτι κακό, και να μην αστειευόσουν.

Απλά (εγώ άργησα να το καταλάβω) ..... μου πήρε καιρό  να εκτιμήσω την "οικογένεια" .

Πλέον διαπιστώνω κοιτάζοντας τις φωτογραφίες τους, πολλά πράγματα γι αυτούς ....που δεν τα είχα πάρει χαμπάρι παλιότερα είτε γιατί δεν με ενδιέφερε είτε γιατί δεν μπορούσα να τα καταλάβω.

Μου αρέσει να τους βλέπω κάθε μέρα.

Μόλις τώρα, LK είπε

Δεν είπες και κάτι κακό, και να μην αστειευόσουν

Έκανα μία καινοτομία, έβαλα έναν αστερίσκο σε ένα ποστ, και τη διευκρίνιση για τον αστερίσκο σε μεταγενέστερο ποστ. Οπότε το "αστειεύομαι" πάει στο "Λένιν".

Όμως, ευχαριστώ για το σχόλιό σου, είμαι ακριβώς στον ίδιο παρανομαστή όσον αφορά μέλη της οικογένειας με τα οποία δεν προλάβαμε να συστηθούμε επαρκώς (έτσι το σκέπτομαι) και τώρα έχουν απομείνει σα σημάδια από ασήμι σε κάποιο φιλμ.

• Συμφωνώ 1

Mea Culpa

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου