Προς το περιεχόμενο

Greece's Eurovision 2024 - Μια νέα εποχή για το ελληνικό τραγούδι - Μετα-Τραπ εποχή

Άγιος

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderator
4 λεπτά πριν, trolley είπε

Είχε τοποθετηθεί και τότε η Θώδη;

Θα μπορούσε... Όχι, αλλά είχαμε μέγα πλήθος... τοποθετήσεων! Αλλά και τώρα η τοποθέτηση πάει σύννεφο 

all this has happened before and will happen again

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 λεπτά πριν, trolley είπε

Καλά, πλάκα κάνουμε, τι μου απαντάς σοβαρά;

Γιατί πριν στεγνώσει το μελάνι της προηγούμενης φράσης σου μου απαντάς:

4 λεπτά πριν, trolley είπε

Εγώ απ' την άλλη, όχι. Προτιμώ να συμφωνώ με λογικούς ανθρώπους.

(σ.σ. πολλές παροιμίες είναι απλά ανόητες, δεν ισχύει η γενίκευση ότι είναι όλες σοφές, όπως άλλωστε δεν ισχύει ποτέ καμία γενίκευση).

Αν κάποιος κάνει πλάκα σ'αυτό το θρεντ, σίγουρα δεν είσαι εσύ.😌 Μόνο εσύ και 2-3 άλλοι έχουν πάρει στα σοβαρά και αναλύουν αυτό το "πράμα" που στέλνουμε στον "θεσμό" της Eurovision. 103 σελίδες φτάσαμε και ακόμα έχουμε 22 Μαρτίου. Έχουμε πολύ κουπί ακόμα σύντροφοι, κουράγιο!✊😄

Specs talks, M🐮🐮gs walks

2 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε

Αν κάποιος κάνει πλάκα σ'αυτό το θρεντ, σίγουρα δεν είσαι εσύ.

Πλάκα κάνω στο ότι έβαλα τη Θώδη και απαντώ στα περι-Θώδης σχόλια.

Όχι στα υπόλοιπα.

Όσον αφορά το "Ζάρι", δύο σχόλια: α) έχεις λάθος εικόνα για το πόσοι ασχολούνται και το έχουν πάρει σοβαρά (έγραψε νωρίτερα ο Τέρη για το πόσο έχει ανέβει στους στοιχηματζήδες), β) μάλλον δεν έχω μεταφέρει αυτούσια την πεποίθησή μου ότι είναι μία από τις καλύτερες συμμετοχές που θα είχαμε να στείλουμε, και ότι στηρίζω κατά 105%.

Τώρα, εσύ (και άλλοι) έχετε πρόβλημα να καταλάβετε πως κάποιος που ξέρει από μουσική και ήχο, δεν έχει επαγγελματική ή άλλη σχέση με το διαγωνισμό, και είναι 58 ετών, στηρίζει αυτή τη συμμετοχή. Δεν πειράζει, δεν είναι υποχρεωτικό να συμφωνούμε σε όλα.

Mea Culpa

έχεις λάθος εικόνα για το πόσοι ασχολούνται και το έχουν πάρει σοβαρά

Ίσα ίσα, ξέρω ακριβώς ποιοι* και πόσοι* ασχολούνται με αυτή τη βλακεία και τα της Eurovision γενικότερα.😌 
Είμαστε μειοψηφία, το έχω εμπεδώσει αυτό εδώ και δεκαετίες. Ζούμε ανάμεσα τους...😆

* ολόκληρη η LGBT κοινότητα και η πλειονότητα του πληθυσμού, η οποία αποτελείται από μουσικά καρα-άσχετους και τραγικά κακόγουστους

Specs talks, M🐮🐮gs walks

1 λεπτό πριν, Waterfall-K είπε

* ολόκληρη η LGBT κοινότητα και η πλειονότητα του πληθυσμού, η οποία αποτελείται από μουσικά καρα-άσχετους και τραγικά κακόγουστους

Άσε τις γενικεύσεις λέμε, είναι πάντα άδικες.

Δεν έχει σημασία αυτό που γράφεις, εφ' όσον ο καθένας μας είναι ελεύθερος να ακούει και να επιλέγει ότι θέλει.

Επίσης, οι καυγάδες και οι λεκτικές αιματοχυσίες ανάμεσα σε "ψαγμένους", όπως σίγουρα ξέρεις, είναι θλιβερό και επαίσχυντο θέαμα, οπότε δεν διακρίνω κάποια ανωτερότητα εκεί.

Το κλειδί είναι να ξέρει καθένας τη θέση του. Για τον εν' λόγω διαγωνισμό, χρειάζεται συγκεκριμένος τύπος συμμετέχοντος και συγκεκριμένη διάθεση εκ' μέρους των παρακολουθούντων.

Mea Culpa

• Moderator

Εγώ συμφωνώ με την Βενετία.

Έχει και στα δεξιά του πλάνου Coco Chanel coffee table book.

51hkgGg-chL._AC_SL1259_.jpg

• Χαχα 1

Άσε τις γενικεύσεις

Δηλαδή εσύ πιστεύεις ότι συμβαίνει κάτι άλλο από αυτο που έγραψα? Πολύ θα ήθελα να το ακούσω.

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Πιστεύω ότι οι ταινίες του Βέγγου είναι  υποδειγματικά κακός κινηματογράφος.

Όμως θα έπεφτα σε βαθειά κατάθλιψη αν κάποιος αποφάσιζε ότι δεν πρέπει να υπάρχουν και να προβάλλονται, διότι δεν είμαι μόνο εκείνο το πρόσωπο που ξέρει τα κέρατά του από καλό κινηματογράφο (που είμαι), αλλά είμαι και ο τύπος που θέλει να ακούει το Βέγγο να κάνει μαλακίες την ώρα που γράφω κώδικα ή την ώρα που τρώω πίτσα.

Δεν είναι ο ένας αληθινός και ο άλλος ψεύτικος, είναι αληθινοί και οι δύο. Στο σωστό listening mode, το "Ζάρι" είναι ένα ποπ κομψοτέχνημα. Στο λάθος listening mode είναι κάτι ανάξιο λόγου.

Mea Culpa

3 λεπτά πριν, LK είπε

Εγώ συμφωνώ με την Βενετία.

Έχει και στα δεξιά του πλάνου Coco Chanel coffee table book.

Δεν μας λες με λίγα λόγια σε τι συμφωνείς, γιατί 13 λεπτά βίντεο με την Βενετία (?) δεν...

Στα 35" πάτησα Stop.😛

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου