Προς το περιεχόμενο

Greece's Eurovision 2024 - Μια νέα εποχή για το ελληνικό τραγούδι - Μετα-Τραπ εποχή


Άγιος

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσιευμένο (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε

Όπως ΔΕΝ υπάρχει ελληνική μειονότητα στην Τουρκία, έτσι ΔΕΝ υπάρχει τουρκική μειονότητα στην Ελλάδα- υπάρχουν αντίστοιχα χριστιανική και μουσουλμανική.

Συνθήκη της Λωζάνης, 1923 τελεία και παύλα... 

Α πες το έτσι να καταλάβουμε,όπως υπάρχει και ελληνική αστυνομία και δικαιοσύνη ένα πράγμα δηλαδή ?

 

https://www.mfa.gr/zitimata-ellinotourkikon-sheseon/eidikotera-keimena/elleniki-meionotita-kai-idrimata.html

 

?

Επεξεργασμένο από Superfunk
  • Χαχα 2

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εν το μεταξύ στο online χθές η ΕΡΤ κατάφερε σε ένα και μόνο κομμάτι,το δικό μας,ο ήχος και εικόνα να μην έχουν συγχρονισμό.

Αν είναι ΔυναμΌν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσιευμένο (επεξεργασμένο)

@Terry RoscoeBeck5

Έξω από την πλάκα δεν έχεις δίκιο οι ρυθμίσεις της Συνθήκης της Λωζάνης  καθορίζουν ότι η μεν Μειονότητα στην Ελλάδα είναι Θρησκευτική, ήτοι Μουσουλμανική, ενώ η Μειονότητα στην Τουρκία είναι Εθνική, ήτοι Ελληνική. 

 

Ψαξτο λίγο ήταν το κύριο "επίτευγμα" του Βενιζέλου.

 

Τώρα από εκεί και πέρα το τι νοιώθει η ίδια η μειονότητα ότι είναι είναι άλλο θέμα.

Επεξεργασμένο από Superfunk

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόλις τώρα, MGs είπε

Σταματήστε αυτήν την τρέλα,ο Σάμη θα κλειδώσει το θέμα...

 Ε ναι, κάπου.

 Να ομιλούν οι τζιτζιφιόγκοι που τη Θράκη τη γνωρίζουν απ τους χάρτες, κάπου ήμαρτόνε... με θυμίζει έναν βλάκα που είχαμε πάει βόλτα στα πομακοχώρια και τράβαγε φωτογραφίες τους ανθρώπους λες και ήταν στο τσίρκο και έβλεπε τα θηρία, σε βαθμό να τον αφήσω να γυρίσει με το ΚΤΕΛ

  • Χαχα 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ποια συνθήκη της Κοζάνης ρε και τι λετε,ρε σαμη,έσπασες του αλονού το Χάμουνδ?Χθές ρε την ιερή μέρα της ΓιΟυροΒυζιΟν πηγες και χτύπησες?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderator
4 λεπτά πριν, Superfunk είπε

Τώρα από εκεί και πέρα το τι νοιώθει η ίδια η μειονότητα ότι είναι είναι άλλο θέμα.

Μπορεί να νοιώσει και... καγκουρό, οπότε ας αρχίσει να χοροπηδάει. Its fine by me... 

all this has happened before and will happen again

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε

Ε ναι, κάπου.

 Να ομιλούν οι τζιτζιφιόγκοι που τη Θράκη τη γνωρίζουν απ τους χάρτες, κάπου ήμαρτόνε... με θυμίζει έναν βλάκα που είχαμε πάει βόλτα στα πομακοχώρια και τράβαγε φωτογραφίες τους ανθρώπους λες και ήταν στο τσίρκο και έβλεπε τα θηρία, σε βαθμό να τον αφήσω να γυρίσει με το ΚΤΕΛ

Φίλος μου...???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μόλις τώρα, MGs είπε

Φίλος μου...???

Τι έχεις φίλο τζιντζιφΙογκο;

Και σε νόμιζα για εργατική ταξΣη.

  • Χαχα 1

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσιευμένο (επεξεργασμένο)

Υλικά

Για τον μπακλαβά: 

24 φύλλα κρούστας 

500 γρ. καρύδια, θρυμματισμένα 

300 γρ. βούτυρο, λιωμένο 

100 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική 

1+½ κ.σ. κανέλα, σε σκόνη 

¼ κ.γ. γαρύφαλλο, σε σκόνη 

¼ κ.γ. μοσχοκάρυδο, σε σκόνη 

¼ κ.γ. αλάτι 

Στικ γαρίφαλο, για το σερβίρισμα    

 

Για το σιρόπι: 

420 ml νερό 

350 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική 

100 γρ. μέλι 

1 στικ κανέλα 

Χυμό και φλούδες από ένα λεμόνι 

Χυμό και φλούδες από ένα πορτοκάλι    

Παγωτό καϊμάκι, για το σερβίρισμα

 

Εκτέλεση

1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 210°C στις αντιστάσεις πάνω-κάτω.

 

Για το σιρόπι

2. Ζεσταίνουμε μία βαθιά κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά, ρίχνουμε μέσα όλα τα υλικά για το σιρόπι και τα αφήνουμε να πάρουν μία βράση. Όταν αρχίζει να κοχλάζει το νερό, συνεχίζουμε το βράσιμο για 4-5 λεπτά. Μόλις είναι έτοιμο, το αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει.

 

Για τον μπακλαβά

3. Αδειάζουμε σε ένα μπολ τα καρύδια, την κανέλα, το μοσχοκάρυδο, το γαρύφαλλο, το αλάτι, τη ζάχαρη, τα ανακατεύουμε πολύ καλά με ένα κουτάλι και τα αφήνουμε στην άκρη.

4. Παίρνουμε ένα ορθογώνιο ταψί φούρνου διαστάσεων 40Χ25εκ. και το βουτυρώνουμε πολύ καλά. Τοποθετούμε στο κέντρο του ταψιού 5 φύλλα κρούστας βουτυρωμένα μεταξύ τους και στο τελευταίο πασπαλίζουμε με λίγο από το μείγμα με τα καρύδια.

5. Τοποθετούμε ένα βουτυρωμένο φύλλο, ρίχνουμε καρύδια και ακολουθούμε την ίδια διαδικασία για 10 φύλλα, βάζοντας εναλλάξ φύλλο με καρύδια, μέχρι να τελειώσει το μείγμα.

6. Σκεπάζουμε με ένα φύλλο, το βουτυρώνουμε και ακολουθούμε την ίδια διαδικασία για τα υπόλοιπα 9 φύλλα.

7. Κλείνουμε τα φύλλα που προεξέχουν προς τα μέσα, τα χαράζουμε σε σχήμα ρόμβου με ένα ίσιο μαχαίρι, τοποθετούμε σε κάθε κομμάτι από 1 στικ γαρίφαλο και ψήνουμε για 40-50 λεπτά.

8. Μόλις είναι έτοιμο, αφαιρούμε το ταψί από το φούρνο και περιχύνουμε το κρύο σιρόπι στο ζεστό μπακλαβά.

9.Κόβουμε και σερβίρουμε με παγωτό.

Επεξεργασμένο από Σπινθηροβόλος γάιδαρος
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου