Προς το περιεχόμενο

Greece's Eurovision 2024 - Μια νέα εποχή για το ελληνικό τραγούδι - Μετα-Τραπ εποχή

Άγιος

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, Superfunk είπε

Εγώ αν και ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ δεν αισθάνθηκα απειλή.

ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ λέμε. Για να αισθανθείς απειλή θα έπρεπε να είσαι ΒΛΑΚΑΝΙΟΣ.

12 λεπτά πριν, LK είπε

Εγώ αναμένω να δω και το ενδυματολογικό.

Αν τυχόν δεν μου αρέσει και το γράψω, και ακούσω πάλι ως επιχείρημα ότι είμαι 50 άρης και δεν καταλαβαίνω , θα σκίσω όλες τα τεύχη της Vogue που έχω (κυρίως Italia)

Νομίζω ότι αποκλείεται να σου αρέσει. Όχι επειδή είσαι 50 ετών.

• Χαχα 1

Mea Culpa

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderator
Μόλις τώρα, trolley είπε

Νομίζω ότι αποκλείεται να σου αρέσει. Όχι επειδή είσαι 50 ετών.

Καλά, δεν είμαι και 50.

49 είμαι ?

1 ώρα πριν, Σαμη Παραγκα είπε

Η αλήθεια είναι πως υπήρχαν πολύχρονες καθυστερήσεις στα χειρουργεία, αλλά πλέον με τα απογευματινά χειρουργεία, έναντι ευτελούς αντιτίμου, θα την αφαιρέσει  

Μπορώ να του την αφαιρέσω εγώ με τα χέρια και να τον ταΐσω με αυτή αμα τον ξαναπετυχω στο ζάπινγκ μου να βρίζει τη Σαττι ΜΟΥ ?. Προχωραμε Μαρίνα, δυνατά και Ελληνικά με σουβλάκια στην Ομόνοια και Συρτό στο ΗΡΏΔΕΙΟ !!!  ?❤️❤️

• Like 1

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

15 λεπτά πριν, cos_dr είπε

Μπορώ να του την αφαιρέσω εγώ με τα χέρια και να τον ταΐσω με αυτή αμα τον ξαναπετυχω στο ζάπινγκ μου να βρίζει τη Σαττι ΜΟΥ

Μια και είστε χειρούργος, μήπως ημπορείτε να κάμνετε κάτι αντίστοιχο και εις τον Καταρράκτη διατί και ούτος την ίδια χολή βγάζει για τη Μαρίνα μας.

Παράκλησης, εις τα χειρουργεία να περιλάβετε και τον άλλονα που διακηρύσσει πως της είναι πεσμένα...τα ποσοστά εις τους μπουκμέικερς 

Ευχαριστώ γιατρέ, τα πάντα για τον άνθρωπο και τον σοσιαλισμό

• Moderator

Αν και ο κανιβαλισμός και η αντιποίηση επαγγέλματος δεν απαγορεύονται ρητά στους κανονισμούς, νομίζω ότι καλό θα ήταν να το σταματήσουμε εδώ..

• Συμφωνώ 2

2 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε

Μια και είστε χειρούργος, μήπως ημπορείτε να κάμνετε κάτι αντίστοιχο και εις τον Καταρράκτη διατί και ούτος την ίδια χολή βγάζει για τη Μαρίνα μας.

Παράκλησης, εις τα χειρουργεία να περιλάβετε και τον άλλονα που διακηρύσσει πως της είναι πεσμένα...τα ποσοστά εις τους μπουκμέικερς 

Ευχαριστώ γιατρέ, τα πάντα για τον άνθρωπο και τον σοσιαλισμό

Δεν ειναι το ίδιο. Άλλο το forum του noiz και άλλο οι κουτσομπολιστικες εκπομπες με την καινούργιου και τη βαλαβανη κλπ. στο πανελ. που σκοπό έχουν να τα παρουσιάζουν έτσι ώστε διχάζουν αλλα και να αποπροσανατολιζουν το κοινό από τα πραγματικά προβλήματα της ερημης αυτής της κοινωνίας που γεμίζει τους τουριστικους προορισμούς, τις ταβέρνες, τις καφετέριες και τα χωριά τα τριήμερα και μετά δεν έχουν να βγάλουν το μήνα ??

1 λεπτό πριν, cos_dr είπε

Δεν ειναι το ίδιο. Άλλο το forum του noiz και άλλο οι κουτσομπολιστικες εκπομπες με την καινούργιου και τη βαλαβανη κλπ. στο πανελ. που σκοπό έχουν να τα παρουσιάζουν έτσι ώστε διχάζουν αλλα και να αποπροσανατολιζουν το κοινό από τα πραγματικά προβλήματα της ερημης αυτής της κοινωνίας που γεμίζει τους τουριστικους προορισμούς, τις ταβέρνες, τις καφετέριες και τα χωριά τα τριήμερα και μετά δεν έχουν να βγάλουν το μήνα ??

...και να κοροδεύει ο Καταρράκτης πως για 2 ώρες στη ταβέρνα ο Αθηναίος γυρνάει κάθιδρος και πιασοκωλιασμένος απ τη Κάνηθο 

Οι DP φταίνε για όλα

Μόλις τώρα, Σαμη Παραγκα είπε

...και να κοροδεύει ο Καταρράκτης πως για 2 ώρες στη ταβέρνα ο Αθηναίος γυρνάει κάθιδρος και πιασοκωλιασμένος απ τη Κάνηθο 

Οι DP φταίνε για όλα

Το κομμάτι έχει διχάσει. Και ο γιος μου και η γυναίκα μου τα ίδια λένε. Δεν τους αρέσει. Η γυναίκα μου θύμωσε και με το βιντεοκλιπ. Σήμερα το είδε γιατί δεν είχε προλάβει και τα έχωνε. 

Ετσι είναι. Ο καθένας έχει τις άποψης του. ?

Απλά εμένα μου την κάρφωσε λίγο που βλέπω ολο μπροστά μου τον τερμιτη να τη θάβει γιατί πιστεύω πως το κομμάτι έχει τα προβλήματα του, δεν μου άρεσε, αλλα όπως είπα μου τη βαράει να χτυπάει έτσι τη συνάδελφο του, υποκριτικα μάλιστα όπως αναφέρθηκε πιο πάνω ?

Δεν το ξαναλέω. Αντε. Καλό τριήμερο. 

1 ώρα πριν, cos_dr είπε

Η γυναίκα μου θύμωσε και με το βιντεοκλιπ. Σήμερα το είδε γιατί δεν είχε προλάβει και τα έχωνε. 

Στη θέση σου θα τη χώριζα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου