Προς το περιεχόμενο

Greece's Eurovision 2024 - Μια νέα εποχή για το ελληνικό τραγούδι - Μετα-Τραπ εποχή

Άγιος

Προτεινόμενες αναρτήσεις

24 λεπτά πριν, MGs είπε

Θα μπορούσε και καλύτερο, αλλά αυτό είναι.

Δηλαδή αν ήταν καλύτερο, πόσες σελίδες ανάλυση θα του έκανες??

• Χαχα 1

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσιευμένο (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε

Δηλαδή αν ήταν καλύτερο, πόσες σελίδες ανάλυση θα του έκανες??

Το ίδιο.Εσύ άν ήταν καλύτερο θα το καταλάβαινες πιστεύεις,η ο ποιοτικός σου έλεγχος θα κοβόταν στην λέξη "γιουροβίζιον" και θα το έκοβες πρίν κάν το ακούσεις ?

Επεξεργασμένο από MGs

Μόλις τώρα, MGs είπε

Το ίδιο.Εσύ άν ήταν καλύτερο θα το καταλάβενες πιστεύεις,η ο ποιοτικός σου έλεγχος θα κοβόταν στην φράση "γιουροβίζιον" και θα το έκοβες πρίν κάν το ακούσεις ?

Δυστυχώς για τα αυτιά μου, άκουσα αρκετές από τις συμμετοχές άλλων χωρών, μπροστά στις οποίες η πατάτα της Satti φαντάζει αριστούργημα. Αν ήταν στο χέρι μου πάντως όλοι αυτοί όχι στην Eurovision δεν θα έπαιρναν μέρος, αλλά ούτε στο πανηγύρι του Πισσώνα Ευβοίας.

• Χαχα 1

Specs talks, M🐮🐮gs walks

• Moderator
6 ώρες πριν, Terry RoscoeBeck5 είπε

Πρωί - πρωί στην Κορομηλά (Πρωινός Καφές), μετά από μπαρότσαρκα μέχρι που λάλησαν τα κοκόρια και με έμπνευση της στιγμής να φορέσουμε... γραβάτες ? Ότι μας κατέβαινε στο κεφάλι...

Αφτά ήταν... Και στο καπάκι φύγαμε για Θεσσαλονίκη που θα παίζαμε σε ένα μαγαζί. Glory days ?

Έχω τόσα να σχολιάσω.....που δεν θα πώ τίποτα ?

• Χαχα 1

• Moderator

Όσον αφορά το τραγούδι.

Δεν το άκουσα, για τον ίδιο λόγο που δεν έφαγα χθες κοψίδια, ήτοι δεν με αφορά το θέμα.

Παρ΄όλα αυτά ούτε με την Eurovision έχω θέμα....ούτε με την Τσικνοπέμπτη.

Προφανώς υπάρχει κόσμος ....που τους αφορά.

Εγώ απλά προσπερνάω.....

Η ζωή είναι μικρή για να αναλώνεσαι σε πράγματα που γνωρίζεις ότι δεν είναι για εσένα.

• Like 1
  • Συμφωνώ 1

Πέραν του μουσικού του θέματος να πούμε βεβαίως ότι η κοπέλα είναι σούπερ σέξυ (ξέρω ότι ο Λάκης θα διαφωνήσει αλλά γούστα είναι αυτά) και επίσης φαίνεται 25 ενώ είναι 37.

Ενωμοτάρχης

• Moderator
4 λεπτά πριν, Jazzjoker είπε

(ξέρω ότι ο Λάκης θα διαφωνήσει αλλά γούστα είναι αυτά)

Διαφωνώ ?

• Χαχα 1

8 ώρες πριν, Waterfall-K είπε

Δεν το κάνει από τη θέση του mod προσπαθώντας να κρατήσει ισορροπίες, το κάνει επειδή έχει παίξει ΜΕ ΤΟΝ ΙΑΝ ΓΚΙΛΑΝ, οπότε το βλέπει με άλλη, εντελώς διαφορετική  ματιά απ'ότι το βλέπουμε εμείς οι υπόλοιποι κοινοί θνητοί. Τον κατανοούμε και τον συγχωρούμε...?

Ήθελε μια διορθωσούλα το σχόλιό σου ?

Δεν έχω ακούσει το άσθμα, αλλά υποθέτω πως είναι καυλήτερο του Highway star ?

3 λεπτά πριν, Σαμη Παραγκα είπε

Δεν έχω ακούσει το άσθμα

Μην ξεχάσεις να το ακούσεις. Ειλικρινά πιστεύω ότι θα σου αρέσει (η Satti, οι 9 συνθέτες/στοιχουργοί και εσύ, αχτύπητη 11άδα...?)

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου