ex-Πάνος Χελιδόνης Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2023 6 λεπτά πριν, manosx είπε δε νομιζω ομως να φτασει τις παρανοικες τιμες που βλεπουμε στα αναλογικα. Συμφωνότατα. Τίποτα δε μπρόκειται ποτέ να φτάσει την παράκρουση των χιλιάδων ευρώ που ζητάνε για τα Juno 6/60/106 οι χιπστεροβιντατζάδες.. Δε με λες.. Καμμιά φωτό θα ανεβάσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2023 Εχει γινει αναδιαταξη, και οτι hardware μου εχει απομεινει ειναι σε αποθηκη εκτος σπιτιου. Ακομα και οι κιθαρες, πλεον εχω κρατησει τα απολυτως απαραιτητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2023 τα πλήκτρα μου (4) τον αριθμό βρίσκονται σε 4 δωμάτια και 2 χώρες.... οπότε... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2023 7 λεπτά πριν, dimsonic είπε οπότε... Οπότε, πάρε το πρώτο αεροπλάνο που θα βρεις μπροστά σου και τρέχα για φωτογραφίες... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2023 αμα θες φωτογραφίες σου βάζω, αλλά δεν θα είναι δίπλα δίπλα... 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2023 Ακόμα? Μόλις τώρα, dimsonic είπε αμα θες φωτογραφίες σου βάζω, αλλά δεν θα είναι δίπλα δίπλα... Βάλε ό,τι έχεις ωρέ, μη φοβού.... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2023 4 ώρες πριν, dimsonic είπε τα πλήκτρα μου (4) τον αριθμό βρίσκονται σε 4 δωμάτια και 2 χώρες.... οπότε... Και 4 οροφους... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Πάνος Χελιδόνης Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2023 = Αποθηκευμένα Μουσικά Όργανα = (it does not compute..) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2023 4 ώρες πριν, dimsonic είπε αμα θες φωτογραφίες σου βάζω Τότε τι γράφεις το παραπάνω ωρέ Dim και μας έχεις και περιμένουμε μες τη ζέστη? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2023 Καλά, ώσπου να αποφασίσει ο Dim αν και πότε θα ανεβάσει καμιά φωτό, ας ανεβάσω εγώ μερικές από τα setups που είχα την περίοδο 2011-12. Έκανα ένα συμμάζεμα το μεσημέρι από κάτι παλιά αρχεία και τα ενοποίησα σε ένα, έτσι ώστε ο ιστορικός του μέλλοντος να βρει το πολύτιμο αυτό υλικό έτοιμο. 5 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση