Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου Φτιάχνοντας έναν χώρο εργασίας και στο σπιτικό μου. Το Novation είναι καθοδόν. 6 www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kosthrash Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου Το 88χορδο μου... (Young Chang U-121) 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 5 ώρες πριν, Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε είπε Φτιάχνοντας έναν χώρο εργασίας και στο σπιτικό μου. Το Novation είναι καθοδόν. Άντε με το καλό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SibLt Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου Στις 22/10/2023 στις 8:22 ΜΜ, Waterfall-K είπε Κι εμείς πεινάμε φίλος, τι νομίζεις ότι είμεθα, τίποτε Κασσελάκηδες? Ούτε βάρκα δεν έχουμε. Πεινάμε όντως, πάω να φτιάξω κάνα μακαρόνι. Έχει ανεβάσει μια συνταγή για μακαρίνια ο φίλος σου @Σαμη Παραγκα - ρίξε μια ματιά, έτσι για την έμπνευση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 7 λεπτά πριν, SibLt είπε Έχει ανεβάσει μια συνταγή για μακαρίνια ο φίλος σου @Σαμη Παραγκα - ρίξε μια ματιά, έτσι για την έμπνευση Το είδα.... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SibLt Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Το είδα.... Με σκόρδο και λάδι - κλασσική συνταγή της Νότιας Ιταλίας μαγειρεμένη στη Ροδόπη - αν το έχεις είναι άπαιχτη - η δική μου αγαπημένη είναι η ναπολιτάνα Σορι για το offtopic - το σταματάω πάραυτα MΣπαγγέτι aglio e olio Επεξεργασμένο 27 Οκτωβρίου από SibLt 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Δεν είναι τυχαίο το ψευδώνυμο μου. Άλλοτε λόγω συνταγών και άλλοτε όταν πέφτουν διπλωματικά μπινελίκια και διαφωνίες εδώ μέσα . https://youtu.be/OOIBvWXCu9Q Επεξεργασμένο 27 Οκτωβρίου από Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε 1 www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου Είχα στο μυαλό μου έναν τρίτο χώρο για εγγραφή και δημιουργία. Ένας το στούντιο παραγωγής. Ένας δεύτερος που λόγω μουσικής συνεργασίας δεν κάνει να ανεβάσω φωτογραφίες. Και εδώ απόψε ο τρίτος χώρος. Για συζήτηση, μίξη, να έρθει ένας συνάδελφος να δημιουργήσουμε . . 4 www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Στάθης Π. Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου Καλορίζικο το xstation! Θα περάσεις πολλές δημιουργικές ώρες μαζί του , έχει πολλές δυνατότητες. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 1 λεπτό πριν, Στάθης Π. είπε Καλορίζικο το xstation! Θα περάσεις πολλές δημιουργικές ώρες μαζί του , έχει πολλές δυνατότητες. Σε ευχαριστώ Στάθη. Ήταν όπως το ήθελα, virtual, audio card, audio over usb . Φοβερό πολύ εργαλείο, ελβετικός σουγιάς. 1 www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση