Προς το περιεχόμενο

Φωτογραφίες των πλήκτρων μας, Volume 2

ex-Πάνος Χελιδόνης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε

Το MODX7 θα βγει στα €900-€1Κ. Αν δεν φύγει με αυτή την τιμή, το κρατάω και τέλος.?

https://www.musicstore.com/en_GR/EUR/Yamaha-MODX7-/art-SYN0008407-000?campaign=GShopping/GR&ProgramUUID=4zbAqJar0n4AAAFl5TtyjI8u&gclid=Cj0KCQjw4vKpBhCZARIsAOKHoWQ7PRqcEV3lN_qCtCkAndOlDZLLfZehwmVaebNkEB9BsSj-iHhZEhEaAp_vEALw_wcB

αυτό?

και τι σε κάνει να νομίζεις ότι θα δώσει ο άλλος 1Κ, με όλο το ρίσκο του μτχ, του πακεταρίσματος, της έλλειψης εγγύησης κλπ όταν μπορεί να το πάρει με 1.5Κ στο σπίτι του και με δυνατότητα επιστροφής?

για να μην παρεξηγηθούμε κι όλας, αν είμασταν κάθε μερα μαζί και παίζαμε και έβλεπα και επιανα το πλήκτρο και μέναμε δίπλα ή μπορούσα να κάνω μια βόλτα μπορεί να το έπαιρνα, όπως θα έπαιρνα και το xk1 ή το 1c...

αλλά δεν ισχύει αυτό με όλους

με σήμα το μπιφτέκι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παντως αυτη τη σιφινιερα, και τσαμπα να μου τη δινανε δεν την επαιρνα με τιποτα.

Αν ηταν να την πουλησω καπακι ΟΚ, αν ομως υπηρχε ορος να την κρατησω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ δεν την επαιρνα, ΤΙΝΑΦΤΑΡΕ, κατσαριδακια θα εχει πιασει μεσα, μισο αιωνα σαπακι.

• Χαχα 1

Μόλις τώρα, manosx είπε

Παντως αυτη τη σιφινιερα, και τσαμπα να μου τη δινανε δεν την επαιρνα με τιποτα.

Αν ηταν να την πουλησω καπακι ΟΚ, αν ομως υπηρχε ορος να την κρατησω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ δεν την επαιρνα, ΤΙΝΑΦΤΑΡΕ, κατσαριδακια θα εχει πιασει μεσα, μισο αιωνα σαπακι.

κοριούς

1 λεπτό πριν, manosx είπε

είναι καλή τιμή

έχει και πόδια

• Χαχα 2

με σήμα το μπιφτέκι

ex-Πάνος Χελιδόνης
6 λεπτά πριν, fusiongtr είπε

Το έβαλες στις αγγελίες του noiz?

Αν είχε κατηγορία "vintage σπίτια", θα το έβαζα.

1 λεπτό πριν, dimsonic είπε

κοριούς

Αυτους τους καινουργιους τους Γαλλικους ?

Θα πας να παιξεις και θα ακους απο μεσα αυτο:

( βαλτε το να παιξει, θα λιωσετε στα γελια)

• Χαχα 1

ex-Πάνος Χελιδόνης
1 λεπτό πριν, manosx είπε

θα ακους απο μεσα αυτο:

Μια λαδουριτσάκα η κριμή Ζαρέτε, σέτηπα το Ζατε και Ζάτε

Γανπη οι κοιδί της να ρούνπα τη Ζαρέτε μα σάντηπα το Ζάτε και Ζάτε

17 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε

Σωτήρης λεγόταν? 

Το MODX7 θα βγει στα €900-€1Κ. Αν δεν φύγει με αυτή την τιμή, το κρατάω και τέλος.?

α, το 7 είναι? Δεν το θέλω, θέλω με τα 61 πλήκτρα?

Για το 7 θα έδινα 740 ευρώ σίγουρα.?

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

3 λεπτά πριν, Πάνος Χελιδόνης είπε

Αλλά εξακολουθώ να διαφωνώ για τα υπερκοστολογημένα vintage. Άσε δλδ που η κοινή λογική λέει οτι όσο παλιώνει κάτι πέφτει η τιμή του. Άρα ποιός όρισε τα vintage να κάνουν τόσα χιλιάρικα; Σίγουρα οχι η ελληνική πιάτσα.

Αυτά τα λέω Πάνο εδω και δεκαετίες, και το τι έχω ακούσει δεν περιγράφεται. Η πραγματικότητα όμως αυτή είναι, μας αρέσει ή όχι. Αν λοιπόν σήμερα είχα ένα Minimoog στην ντουλάπα, €7-8Κ θα το πούλαγα, όχι €200 που θα έπρεπε να πωλείται. Απ'την στιγμή που υπάρχουν κάποιοι (πάρα πολλοί) που είναι έτοιμοι να δώσουν αυτό το ποσό για αυτό το όργανο, εννοείται ότι θα το εκμεταλλευτώ και θα το δώσω όσο πιο ακριβά μπορώ. Σιγά μην τους λυπηθώ κιόλας.?

Το  "ποιος όρισε τα vintage να κάνουν τόσα χιλιάρικα" δεν ξέρω, η ανθρώπινη βλακεία πάντως έβαλε σίγουρα το χεράκι της ώστε να παγιωθεί αυτή η γελοία κατάσταση. 

Specs talks, M🐮🐮gs walks

ex-Πάνος Χελιδόνης
1 λεπτό πριν, Waterfall-K είπε

ποιος όρισε

Εγώ έχω σκεφτεί οτι παίζει και να το ξεκίνησαν και να το καλλιέργησαν και να το κάνουν και τώρα οι ίδιες οι εταιρείες, ως έμμεση διαφήμιση για τρέχοντα ή και επερχόμενα boutique προϊόντα..

1 λεπτό πριν, Πάνος Χελιδόνης είπε

Εγώ έχω σκεφτεί οτι παίζει και να το ξεκίνησαν και να το καλλιέργησαν και να το κάνουν και τώρα οι ίδιες οι εταιρείες, ως έμμεση διαφήμιση για τρέχοντα ή και επερχόμενα boutique προϊόντα..

Δεν νομίζω...

Specs talks, M🐮🐮gs walks

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου