Προς το περιεχόμενο

Φωτογραφίες των πλήκτρων μας, Volume 2

ex-Πάνος Χελιδόνης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Απο e-bay έτυχε να ψωνίσω δυο πράγματα από το γερμανικό πριν αρκετά χρόνια και έκαναν το πρώτο 55 μερες και το δεύτερο 62. Στο δεύτερο ο Γερμανός είχε πάθει εγκεφαλικό, είχε πάει ήδη στο αστυνομικό του τμήμα να καταγγείλει κλοπή και επειδή εγώ δίσταζα να κάνω το ίδιο είχε αρχίσει να υποψιάζεται μην του λέω ψέμματα.

Τελικά τα ελτα είναι απαγορευτικός παράγοντας

με σήμα το μπιφτέκι

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 λεπτά πριν, Πάνος Χελιδόνης είπε

Καθόλου. Τώρα μάλιστα που σιγο-αποσύρομαι απο τον ήχο και πέφτω στην ανειδίκευση.. θα πάνε τα επιδόματα σύννεφο. Καί απο ΟΑΕΔ καί απο γονείς.. κλάφτα.

Κάνε υπομονή, όσο προχωρά το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0 τα πράγματα θα γίνονται καλύτερα?

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

1 λεπτό πριν, cos_dr είπε

Κάνε υπομονή, όσο προχωρά το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας Ελλάδα 2.0 τα πράγματα θα γίνονται καλύτερα?

ο γαϊδαρος του Χότζα. Είμαστε σε καλό δρόμο

• Χαχα 1

με σήμα το μπιφτέκι

2 λεπτά πριν, Πάνος Χελιδόνης είπε

Μα αυτό ακριβώς γίνεται. Δεν έχεις δεί στις αγγελίες μας πόσα χρόνια τώρα κάθονται όλα τα υπερκοστολογημένα;

Τα υπερκοστολογημένα vintage όργανα συνήθως φεύγουν, τα υπερκοστολογημένα μη-vintage όργανα μένουν. Αν ο άλλος ζητάει €4Κ για ενα Triton, λέμε τώρα, ε, δεν πρόκειται να πουληθεί ποτέ. Πουλάω και αγοράζω όργανα 40 χρόνια, και δεν μου έχει μείνει κανένα στο ράφι γιατί πουλάω σε λογικές τιμές. Τώρα αν κάποιοι αδυνατούν να αγοράσουν σε λογικές τιμές, ε, πρόβλημα τους. Το τι απίθανα μου έχουν πει κατά καιρούς δεν λέγεται, και δεν μιλάω μόνο για μουσικά όργανα. Εδώ πουλάς, παράδειγμα, ένα σπίτι στα 90Κ (απόλυτα νορμάλ τιμή για το υποτιθέμενο σπίτι) και έρχεται ο άλλος και σου λέει "φίλος, με 35Κ στο χέρι το κλείνουμε αύριο". Εσύ τι θα του πεις? "Οκ φίλος, φτωχός μού φαίνεσαι, δώσε 35Κ και καλορίζικο"??

Specs talks, M🐮🐮gs walks

ex-Πάνος Χελιδόνης
2 λεπτά πριν, cos_dr είπε

τα πράγματα θα γίνονται καλύτερα

Δε νομίζω οτι τα πράγματα θα γίνουν ποτέ καλύτερα. Κι όχι μόνο στην Ελλάδα, γενικότερα.. Οπότε, ΚΑΒΑΤΖΩΣΤΕ απο τώρα synths, drums, κιθάρες κι ό,τι άλλο χρειάζεστε, γιατι θα έρθουν δύσκολοι καιροί και θα πούμε το κρουασάν κρουασανάκι. Αν δε το λέμε ήδη..  (ε,ρε θυμάμαι στα '00s τα λεφτά που βγάζαμε και δακρύζω..)

1 λεπτό πριν, Waterfall-K είπε

γιατί πουλάω σε λογικές τιμές. Τώρα αν κάποιοι αδυνατούν να αγοράσουν σε λογικές τιμές, ε, πρόβλημα τους

550 ευρώ για το MODX σου γιατί θέλω και 30 πήγαινε έλα με τα διόδια να έρθω να το πάρω και 3,5 ευρώ για ένα σουβλάκι να με κρατήσει στο δρόμο. ?

• Χαχα 1

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

13 λεπτά πριν, Πάνος Χελιδόνης είπε

Αυτό το είχα κι εγώ μέχρι πέρισυ, αλλά άλλαξα γνώμη ύστερα απο μια επιτυχή συναλλαγή με έναν φανταστικό πωλητή απο την Κρήτη...ο άνθρωπος ήταν καλύτερος κι απο επαγγελματία.

Σωτήρης λεγόταν? 

4 λεπτά πριν, cos_dr είπε

550 ευρώ για το MODX σου γιατί θέλω και 30 πήγαινε έλα με τα διόδια να έρθω να το πάρω και 3,5 ευρώ για ένα σουβλάκι να με κρατήσει στο δρόμο. ?

Το MODX7 θα βγει στα €900-€1Κ. Αν δεν φύγει με αυτή την τιμή, το κρατάω και τέλος.?

Specs talks, M🐮🐮gs walks

ex-Πάνος Χελιδόνης
13 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε

Τώρα αν κάποιοι αδυνατούν να αγοράσουν σε λογικές τιμές, ε, πρόβλημα τους

Είπες τη μαγική λέξη "λογικές". Συμφωνώτατα, διότι τυγχάνει τους τελευταίους 2 μήνες να έχω ένα σπίτι προς πώληση και το έχω δείξει σε πάνω απο 30 άτομα και οι περισσότεροι είναι έτσι όπως το περιέγραψες. Αλλά εξακολουθώ να διαφωνώ για τα υπερκοστολογημένα vintage. Άσε δλδ που η κοινή λογική λέει οτι όσο παλιώνει κάτι πέφτει η τιμή του. Άρα ποιός όρισε τα vintage να κάνουν τόσα χιλιάρικα; Σίγουρα οχι η ελληνική πιάτσα.

6 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε

Σωτήρης λεγόταν? 

yes.. Τον ξέρεις κι εσύ ε; (synthlab)

Επεξεργασμένο από Πάνος Χελιδόνης

1 λεπτό πριν, Πάνος Χελιδόνης είπε

yes.. Τον ξέρεις κι εσύ ε;

Από το ΝΟΙΖ, και μετά βρεθήκαμε στο FB. Ωραίος ο Σωτήρης, τα λέμε αραιά και που.

Specs talks, M🐮🐮gs walks

2 λεπτά πριν, Πάνος Χελιδόνης είπε

τυγχάνει τους τελευταίους 2 μήνες να έχω ένα σπίτι προς πώληση ....

Το έβαλες στις αγγελίες του noiz?

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου