ex-Πάνος Χελιδόνης Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2023 Γενικά ρε παιδί μου.. "να ακούγεται το όνομά μας ως η τάδε που έβγαλε το τάδε και να διαιωνίζεται στο μυαλό του κόσμου η ιδέα οτι είμαστε γαμάουα και να μη καταλαβαίνουνε οτι τους πασάρουμε τις μετριότητές μας βασισμένοι στις δάφνες του παρελθόντος".. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2023 26 λεπτά πριν, dimsonic είπε https://www.musicstore.com/en_GR/EUR/Yamaha-MODX7-/art-SYN0008407-000?campaign=GShopping/GR&ProgramUUID=4zbAqJar0n4AAAFl5TtyjI8u&gclid=Cj0KCQjw4vKpBhCZARIsAOKHoWQ7PRqcEV3lN_qCtCkAndOlDZLLfZehwmVaebNkEB9BsSj-iHhZEhEaAp_vEALw_wcB αυτό? και τι σε κάνει να νομίζεις ότι θα δώσει ο άλλος 1Κ, με όλο το ρίσκο του μτχ, του πακεταρίσματος, της έλλειψης εγγύησης κλπ όταν μπορεί να το πάρει με 1.5Κ στο σπίτι του και με δυνατότητα επιστροφής? Πέρσι τέτοιες μέρες το MODX7+ κόστιζε €1,822 στο Music Store και €2,000 στο Thomann. Προσαρμόζονται βλέπω... Μια και αναφέρθηκες στο MODX7 μου, να σου πω ότι τα όργανα μου τα είχα/έχω πάντα "του κουτιού", ακόμα και αυτά που έχουν βγει σε lives. Το MODX το αγόρασα €1,400 πέρσι, οπότε είναι ακόμα στην εγγύηση. Είναι "του κουτιού", και δεδομένου ότι το MODX7+ είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο synth, Ναι, τα €900/€1Κ που θα ζητούσα σήμερα για το MODX7 μου είναι απολύτως δικαιολογημένα. Όποιος θέλει λοιπόν να αγοράσει το ΙΔΙΟ synth με €500/€600 παραπάνω (Music Store) ή με με €666/€766 παραπάνω (Thomann), μεγειά του με χαρά του. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2023 Κ μετα σας φταιμε εμεις που γραφουμε οφτοπικ.. Το θρεντ θελει σβησιμο απο σελιδα 12 κ μετα για να ξαναγινει οτι ηταν.... 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2023 8 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Πέρσι τέτοιες μέρες το MODX7+ κόστιζε €1,822 στο Music Store και €2,000 στο Thomann. Προσαρμόζονται βλέπω... Μια και αναφέρθηκες στο MODX7 μου, να σου πω ότι τα όργανα μου τα είχα/έχω πάντα "του κουτιού", ακόμα και αυτά που έχουν βγει σε lives. Το MODX το αγόρασα €1,400 πέρσι, οπότε είναι ακόμα στην εγγύηση. Είναι "του κουτιού", και δεδομένου ότι το MODX7+ είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο synth, Ναι, τα €900/€1Κ που θα ζητούσα σήμερα για το MODX7 μου είναι απολύτως δικαιολογημένα. Όποιος θέλει λοιπόν να αγοράσει το ΙΔΙΟ synth με €500/€600 παραπάνω (Music Store) ή με με €666/€766 παραπάνω (Thomann), μεγειά του με χαρά του. Εγώ στη θέση σου θα έμενα στο MODX για πάντα, τι να το πουλήσεις και να πάρεις το άλλο το θηρίο που δεν λέω, όλοι το θέλουμε, αλλά δεν σου φτάνει αυτό και τα άλλα που έχεις, όλα τα έχεις. Πολλά λεφτά για το MONTAGE και το MODX σου είναι κορυφή. Έχω διαβάσει τα πάντα για τις διαφορές τους και με το MODX θα ήμουν υπέρ-ικανοποιημένος πάραυτα. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2023 5 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Το θρεντ θελει σβησιμο απο σελιδα 12 κ μετα για να ξαναγινει οτι ηταν.... Αν τα σβήσουμε όλα αυτά, πάει, το κλείσαμε το μαγαζί. Δεν υπάρχουν άλλοι Vrasidas να ποστάρουν κάτι σχετικό, αυτή είναι η πικρή αλήθεια.... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, Waterfall-K είπε Αν τα σβήσουμε όλα αυτά, πάει, το κλείσαμε το μαγαζί. Δεν υπάρχουν άλλοι Vrasidas να ποστάρουν κάτι σχετικό, αυτή είναι η πικρή αλήθεια.... Τωρα οχι... Αν συνεχισει να πουλαει σε αυτες τις τιμες ο φιλος απο Καβαλα, βλεπω νεες φωτο σε λιγο καιρο.. 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Πάνος Χελιδόνης Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2023 6 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε Το θρεντ να ξαναγινει οτι ηταν. Καλά, αυτό το έχω πάρει απόφαση προ πολλού οτι δε παίζει πια να γίνει, αλλά μου αρέσει που έχει περάσει απο 10 κύματα το τόπικ, τύπου καφενείο, ζωντανό πράμα.. Δε φταίνε τα παιδιά, αφού κανείς δε βάζει φώτος καλά να πάθουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2023 5 λεπτά πριν, cos_dr είπε Εγώ στη θέση σου θα έμενα στο MODX για πάντα, τι να το πουλήσεις και να πάρεις το άλλο το θηρίο που δεν λέω, όλοι το θέλουμε, αλλά δεν σου φτάνει αυτό και τα άλλα που έχεις, όλα τα έχεις. Πολλά λεφτά για το MONTAGE και το MODX σου είναι κορυφή. Έχω διαβάσει τα πάντα για τις διαφορές τους και με το MODX θα ήμουν υπέρ-ικανοποιημένος πάραυτα. Με το Montage δεν έχει διαφορές, το ίδιο synth είναι, και σε τιμή αστεία. Με το νέο Montage Μ όμως έχει πάρα πολλές διαφορές. Αν πουλήσω ποτέ το MODX7 θα είναι γιατί θα έχω ήδη και το Montage M, κάτι που υπάρχει περίπτωση να γίνει λίαν συντόμως. Αλλά και με το MODX να έμενα προφανώς δεν με χαλάει, το synth είναι τέρας και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Μόνο με το νέο Montage θα το αντικαθιστούσα, με κανένα άλλο synth. Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2023 21 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Πέρσι τέτοιες μέρες το MODX7+ κόστιζε €1,822 στο Music Store και €2,000 στο Thomann. Προσαρμόζονται βλέπω... Μια και αναφέρθηκες στο MODX7 μου, να σου πω ότι τα όργανα μου τα είχα/έχω πάντα "του κουτιού", ακόμα και αυτά που έχουν βγει σε lives. Το MODX το αγόρασα €1,400 πέρσι, οπότε είναι ακόμα στην εγγύηση. Είναι "του κουτιού", και δεδομένου ότι το MODX7+ είναι ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο synth, Ναι, τα €900/€1Κ που θα ζητούσα σήμερα για το MODX7 μου είναι απολύτως δικαιολογημένα. Όποιος θέλει λοιπόν να αγοράσει το ΙΔΙΟ synth με €500/€600 παραπάνω (Music Store) ή με με €666/€766 παραπάνω (Thomann), μεγειά του με χαρά του. Το οτι ειναι ιδιο το λες εσυ. Και ουτε για σενα ειναι ιδιο. Αν γινοταν να σου δωσουν ενα φρεσκο σε αλλαγη θα έλεγες ναι. Τωρα για τον αλλον.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2023 4 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Με το Montage δεν έχει διαφορές, το ίδιο synth είναι, και σε τιμή αστεία. Με το νέο Montage Μ όμως έχει πάρα πολλές διαφορές. Αν πουλήσω ποτέ το MODX7 θα είναι γιατί θα έχω ήδη και το Montage M, κάτι που υπάρχει περίπτωση να γίνει λίαν συντόμως. Αλλά και με το MODX να έμενα προφανώς δεν με χαλάει, το synth είναι τέρας και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Μόνο με το νέο Montage θα το αντικαθιστούσα, με κανένα άλλο synth. Στο digital out έχουν διαφορά από ότι κατάλαβα, είναι η πιο μεγάλη τους διαφορά που είναι αδιάφορη αν δεν δουλεύεις αυτές τις εξόδους και εισόδους. Εμένα και ως audio interface να το χρησιμοποιούσα δεν θα με ένοιαζε τόσο και έχω πολύ ευαίσθητο αυτί ακόμα παρόλο που γερνάω και βγάζει και τρίχες. Κράτα το MODX είναι πραγματικά για τα πάντα όλα έτσι όπως συνδυάζει τις μεθόδους σύνθεσης. Το άλλο είναι πολλά λεφτά. Πολύ χρήμα. Πάρε ένα τέτοιο με αυτά τα λεφτά. https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/337902931-bmw-r-1200-gs 2 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση