stavros_d80 Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2023 Korg pa700 Roland Fantom 06 Maschine + Komplete Kontrol A49 2 Behringer Truth B2031A Behringer Xenyx QX1204 και μια Focusrite Scarlett 4i4 2nd gnrt μαζι με ενα Mac Air M1 για τα vstia στο πλαι δεν φαινονται.... αυτα τα ολιγα.... 7 33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz} Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2023 @Waterfall-K πρόσεχε γιατί μπορεί να λογοκριθεί λόγω περιεχομένου της κεντρικής οθόνης του σεταπ σου στις φωτό 4-5 2 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2023 23 ώρες πριν, Waterfall-K είπε Λοιπόν, οι παρακάτω pics είναι τραβηγμένες μεταξύ Σεπτεμβρίου 2022 και Ιουλίου 2023. Τέσσερις οθόνες βλέπω. Είναι για να μπορείς να βλέπεις τέσσερις αγώνες ταυτόχρονα? 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2023 Δεν έχω καταλάβει αν οι κιθαριστες είμαστε αποκλεισμενοι. Ας ποστάρω παρόλα αυτά το μοναδικό πλήκτρο μου (μη λαμβάνοντας υπόψιν midi controllers) 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2023 3 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Τέσσερις οθόνες βλέπω. Είναι για να μπορείς να βλέπεις τέσσερις αγώνες ταυτόχρονα? 5 είναι οι οθόνες, απλά η μία (tv) είναι λίγο πιο αριστερά. 5 οθόνες έτσι ώστε να είμαι σίγουρος ότι Δεν θα δω κανέναν αγώνα πουθενά! 2 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Πάνος Χελιδόνης Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2023 7 λεπτά πριν, mpamps είπε Δεν έχω καταλάβει αν οι κιθαριστες είμαστε αποκλεισμενοι. ΚΑΘΟΛΟΥ αποκλεισμένοι δεν είστε! Αν έχεις πλήκτρα ΚΑΙ φωτό απο πλήκτρα, δεν είσαι πλέον κιθαρίστας, είσαι ΜΟΥΣΙΚΟΣ. 14 λεπτά πριν, stavros_d80 είπε αυτα τα ολιγα.... Ωραίος.. Μου αρέσει που μπορώ να βλέπω τα σχετικά μεγέθη των keyboards που δεν γνωρίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2023 10 λεπτά πριν, mpamps είπε Δεν έχω καταλάβει αν οι κιθαριστες είμαστε αποκλεισμενοι. Ας ποστάρω παρόλα αυτά το μοναδικό πλήκτρο μου (μη λαμβάνοντας υπόψιν midi controllers) Πολύ όμορφο. Όχι ωρέ, δεν είσαστε αποκλεισμένοι εσείς οι κιθαρίστες, ό,τι πλήκτρο έχετε που να αξίζει ανέβασμα, ανεβάστε το. 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Πάνος Χελιδόνης είπε Αν έχεις πλήκτρα ΚΑΙ φωτό απο πλήκτρα, δεν είσαι πλέον κιθαρίστας, είσαι ΜΟΥΣΙΚΟΣ. Εγώ θα ανέβαζα κι άλλο τον πήχη, και θα έλεγα "δεν είσαι πλέον κιθαρίστας ή μουσικός, είσαι πια φωτογράφος". 5 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2023 Μπαα δεν ανεβαζω. Ντρέπομαι... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Πάνος Χελιδόνης Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 23 Οκτωβρίου 2023 Άντε, ας βάλω κι εγώ καμμιά παλιότερη, απο το προηγούμενο setup.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση