Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο Κυριακή στις 10:19 AM Share Δημοσιευμένο Κυριακή στις 10:19 AM Φτιάχνοντας έναν χώρο εργασίας και στο σπιτικό μου. Το Novation είναι καθοδόν. 5 www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kosthrash Δημοσιευμένο Κυριακή στις 11:05 AM Share Δημοσιευμένο Κυριακή στις 11:05 AM Το 88χορδο μου... (Young Chang U-121) 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
foxxx Δημοσιευμένο Κυριακή στις 03:36 PM Share Δημοσιευμένο Κυριακή στις 03:36 PM 5 ώρες πριν, Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε είπε Φτιάχνοντας έναν χώρο εργασίας και στο σπιτικό μου. Το Novation είναι καθοδόν. Άντε με το καλό 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SibLt Δημοσιευμένο Κυριακή στις 04:28 PM Share Δημοσιευμένο Κυριακή στις 04:28 PM Στις 22/10/2023 στις 8:22 ΜΜ, Waterfall-K είπε Κι εμείς πεινάμε φίλος, τι νομίζεις ότι είμεθα, τίποτε Κασσελάκηδες? Ούτε βάρκα δεν έχουμε. Πεινάμε όντως, πάω να φτιάξω κάνα μακαρόνι. Έχει ανεβάσει μια συνταγή για μακαρίνια ο φίλος σου @Σαμη Παραγκα - ρίξε μια ματιά, έτσι για την έμπνευση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο Κυριακή στις 04:37 PM Share Δημοσιευμένο Κυριακή στις 04:37 PM 7 λεπτά πριν, SibLt είπε Έχει ανεβάσει μια συνταγή για μακαρίνια ο φίλος σου @Σαμη Παραγκα - ρίξε μια ματιά, έτσι για την έμπνευση Το είδα.... Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SibLt Δημοσιευμένο Κυριακή στις 04:49 PM Share Δημοσιευμένο Κυριακή στις 04:49 PM (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Το είδα.... Με σκόρδο και λάδι - κλασσική συνταγή της Νότιας Ιταλίας μαγειρεμένη στη Ροδόπη - αν το έχεις είναι άπαιχτη - η δική μου αγαπημένη είναι η ναπολιτάνα Σορι για το offtopic - το σταματάω πάραυτα MΣπαγγέτι aglio e olio Επεξεργασμένο Κυριακή στις 04:50 PM από SibLt 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο Κυριακή στις 06:16 PM Share Δημοσιευμένο Κυριακή στις 06:16 PM (επεξεργασμένο) Δεν είναι τυχαίο το ψευδώνυμο μου. Άλλοτε λόγω συνταγών και άλλοτε όταν πέφτουν διπλωματικά μπινελίκια και διαφωνίες εδώ μέσα . https://youtu.be/OOIBvWXCu9Q Επεξεργασμένο Κυριακή στις 06:21 PM από Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε 1 www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο Τετάρτη στις 08:12 PM Share Δημοσιευμένο Τετάρτη στις 08:12 PM Είχα στο μυαλό μου έναν τρίτο χώρο για εγγραφή και δημιουργία. Ένας το στούντιο παραγωγής. Ένας δεύτερος που λόγω μουσικής συνεργασίας δεν κάνει να ανεβάσω φωτογραφίες. Και εδώ απόψε ο τρίτος χώρος. Για συζήτηση, μίξη, να έρθει ένας συνάδελφος να δημιουργήσουμε . . 4 www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Στάθης Π. Δημοσιευμένο Τετάρτη στις 08:21 PM Share Δημοσιευμένο Τετάρτη στις 08:21 PM Καλορίζικο το xstation! Θα περάσεις πολλές δημιουργικές ώρες μαζί του , έχει πολλές δυνατότητες. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Τρώμε κάτι και συνεχίζουμε Δημοσιευμένο Τετάρτη στις 08:24 PM Share Δημοσιευμένο Τετάρτη στις 08:24 PM 1 λεπτό πριν, Στάθης Π. είπε Καλορίζικο το xstation! Θα περάσεις πολλές δημιουργικές ώρες μαζί του , έχει πολλές δυνατότητες. Σε ευχαριστώ Στάθη. Ήταν όπως το ήθελα, virtual, audio card, audio over usb . Φοβερό πολύ εργαλείο, ελβετικός σουγιάς. 1 www.sonicspace.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση