gkourmoul1 Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Έγραψα αλλη κιθάρα, το έκανα πιο αργό, και άλλαξα λίγο το texture. Νομίζω είναι καλύτερο. Your browser does not support the HTML5 audio tag ambient clip4.mp3 Επεξεργασμένο 20 Οκτωβρίου 2023 από gkourmoul1 3 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2023 Ο ήχος της κιθάρας καθώς κ αυτά που παίζει ταιριάζουν πολύ περισσότερο. Το βιάζεσαι όμως από την στιγμή που ξεκινάει το πιάνο. Άπλωσε τις φράσεις σου (του πιάνου) σε διπλάσιο χώρο. Δηλαδή αφού σκάει το πρώτο "θέμα"/Χουκ/φράση με τα δύο ακορντα, άσε πολύ μεγαλύτερο κενό μέχρι τα δύο επόμενα. Δε λέω μέτρα, γιατί δεν υπάρχουν μέτρα έτσι όπως είναι η σύνθεση . Κράτα οοοολες τις νότες ίδιες σε όλα τα όργανα από θέμα pitch αλλά αραίωσε τες, μέχρι σε σημείο να κρατάει διπλάσιο χρόνο μη σου πω ... Είναι πολύ πυκνό χρονικά τώρα, κ αν γίνει πιο sparse, μου φαίνεται πως θα γίνει αριστουργηματικό με τις καινούργιες κιθάρες 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2023 Το βλέπω και εγώ ότι θέλει ακριβώς τις μισές φράσεις, και τον διπλάσιο αέρα ανάμεσα τους 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Έκανα αυτό ακριβώς και αντικατέστησα το κομμάτι στο αρχικό ποστ. Πήγα από 60 στα 45 bpm, επανατοποθέτησα τις κιθάρες, και το κομμάτι ανέπνευσε. Επεξεργασμένο 20 Οκτωβρίου 2023 από gkourmoul1 2 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2023 παραμένει κινηματογραφικό, αν αυτό ήταν το ζητούμενο. Ωραίο ήταν, μάλλον πιό ωραίο είναι. Δεν θα ήθελα οι κιθάρα να παίζει κάτι τόσο συγκεκριμένο. (να μην πω τι μου θυμίζει) 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 20 Οκτωβρίου 2023 βγάλε το autopan στον αρχικό ήχο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2023 Τώρα μου αρέσει περισσότερο. Ωραίο Γιωργο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 21 Οκτωβρίου 2023 Να 'σαι καλά Μπαμπη! Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση