mpamps Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2023 Πολύ ωραίο Γιώργο. Αρκετά κινηματογραφικό. Μου άρεσε. Να πω την αλήθεια δεν τις ήθελα τις κιθάρες όταν μπήκαν. Σαν να χαλούσε την ατμόσφαιρα και τις υφές που έφτιαχναν όλα τα υπόλοιπα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2023 Θα ξαναδοκιμάσω αύριο με πιο λιτες κιθάρες. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Ποιο? Το είδος. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2023 Dark ambient είναι η συλλογή που ακούω στο spotify. Δεν είναι με κιθάρα μέσα, αλλά έχουν ανάλογο ύφος. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2023 10 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Θα ξαναδοκιμάσω αύριο με πιο λιτες κιθάρες. ακόμα καλύτερα χωρίς 3 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2023 δε βλέπεις εμένα? 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2023 36 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Dark ambient είναι η συλλογή που ακούω στο spotify. Δεν είναι με κιθάρα μέσα, αλλά έχουν ανάλογο ύφος. Εμένα πάντως το industrial Zen μου κάθεται καλύτερα. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση