gkourmoul1 Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2023 Πειραματίζομαι σε πιο ambient στυλ. 5 tracks, αυτοσχεδιαστικά παιγμένα μεταξύ τους, δίχως μετρονόμο. Μισή ώρα μου πήρε να το γράψω και αλλη μία ώρα για να αφαιρώ (παραήταν φορτωμένο και ακόμα είναι). Your browser does not support the HTML5 audio tag ambient clip.mp3 9 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2023 Ωραιο Γιωργη. Την πρωτη φορα που το ακουσα νομιζα πως δε μου ταιριαζε η κιθαρα. Τωρα που το ξανακουω διαφωνω μαζι μου . Στην αρχη θελει να παιζει πολυ πιο.. αραια Ισως πιο χαμηλα (κ σε ενταση κ σε πιο μπασες περιοχες της) Στο τελευταιο μισο λεπτο που παιζεις σε πιο μπασες χορδες ταιριαζει πολυ περισσοτερο Εχεις φτιαξει ενα ομορφο κ αφαιρετικο ηχητικο χαλι παντως κ αν δουλεψεις λιγο τις κιθαρες, θα γινει εξαιρετικο 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, vrasidas27 είπε ηχητικο χαλι Ο τόνος που πάει? 6 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Ο τόνος που πάει? http://ebooks.edu.gr/ebooks/v/html/8547/2009/Grammatiki_E-ST-Dimotikou_html-apli/index_B4c.html στο -λί παει φυσικα Επεξεργασμένο 19 Οκτωβρίου 2023 από vrasidas27 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2023 μια χαρά είναι. Λίγο παραπάνω από όσο πρέπει κινηματογραφικό μια και δεν έχει ισχυρό (ή καθόλου) θέμα. Δεν ξέρω για τί πήγαινε αρχικά. Αλλά γενικά είναι στο πνεύμα. 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2023 Ξέρεις τι μου θύμισες; Το προσωπικό άλμπουμ του Peter Green / End of the game. Άρα καλό. 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2023 15 λεπτά πριν, dimsonic είπε μια χαρά είναι. Λίγο παραπάνω από όσο πρέπει κινηματογραφικό μια και δεν έχει ισχυρό (ή καθόλου) θέμα.. Δεν ξέρω για τί πήγαινε αρχικά. Αλλά γενικά είναι στο πνεύμα. Τελευταία, (για να χαλαρώνουν τα παιδιά πριν κοιμηθούν) ακούω κάτι ambient στα οποία παίζει ένα pad από την αρχή μέχρι το τέλος, και εντός υπάρχουν κάποιοι "διακοσμητικοί" ηχοι, δίχως δομή και ύπαρξη θεμάτων. Σαν ένα ταξίδι, δίχως αξιοθέατα και προορισμό. Αφού το κάνουν αυτοί, είπα, μπορώ να κάνω και εγώ κάτι ανάλογο... Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2023 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2023 Industrial Zen? Αυτό είναι? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 19 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Industrial Zen? Αυτό είναι? Ποιο? Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση