cos_dr Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2023 21 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Αδυνατισμένο σε βρίσκω πάντως. Αρκετά κιόλας. Nαι, παίζω τις μισές νότες. Ποτέ δεν θα ξαναβρώ την φόρμα μου. Δεν προλαβαίνω. 6 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2023 12 λεπτά πριν, cos_dr είπε παίζω τις μισές νότες. Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2023 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2023 8 ώρες πριν, vrasidas27 είπε Ρε συ @MGs το τεμαχιον ειναι πολυ ωραιο. Για καποιο περιεργο λογο, οταν το ακουγα, εψαχνα να βρω κολωνια Μυρτω να βαλω, αλλα πρεπει να μου εχει τελειωσει το αποθεμα απο το 91.. Ημουν ψυχολογικά φορτισμένος,βρήκα τον γιόκα μου.Ευχαριστώ! Τι κακουχίες εχει περάσει μακριά μου τόσα χρόνια,κολώνιες έπινε απο την φτώχεια. Ελάτε με τον Κώστα να το υποδεχτούμε,βάζω μπαλόνια και welcome home κρεμαστά. Θα σας βρώ και απο ενα μπουκάλι Μυρτώ,απλά να το έχετε μακριά απο το παιδί. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2023 14 ώρες πριν, vrasidas27 είπε Ρε συ @MGs το τεμαχιον ειναι πολυ ωραιο. Εξαιρετικόν θα έλεγα. 1 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MGs Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2023 Θα το ξαναπιάσω μάλλον κυριακή να το τελειώσω τότε αφου σας άρεσε.Ευχαριστώ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2023 20 ώρες πριν, vrasidas27 είπε εψαχνα να βρω κολωνια Μυρτω να βαλω, αλλα πρεπει να μου εχει τελειωσει το αποθεμα απο το 91.. Και όμως, αν πας μια βόλτα στο σουπερμάρκετ, μπορείς να φορτώσεις πάλι απόθεμα. https://www.sklavenitis.gr/kallyntika-eidi-prosopikis-ygieinis/frontida-somatos/kolonies/murto-aroma-lemoni-200ml-223583/ 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2023 Στο 23.04 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση