fusiongtr Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2023 Μανουάλι δεν βγάζουν γι' αυτό το ρημαδάκι εκεί στην ΝΙ? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2023 14 λεπτά πριν, manosx είπε Στο κυριο παραθυρακι, εκει που λεει group 1 στο δικο σου βιντεο και εκει που λεει Beat σε αυτο που εβαλες τωρα , ακριβως διπλα απο εκει που το λεει εχει δυο κουμπακια μικρα, το απο κατω που ειναι σα πιανακι το πατας και ξηγιεσαι. ε μα....αυτό έψαχνα ψάχνω το συμπυκνωμένο ζαχαρουχο νουνου 8 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Μανουάλι δεν βγάζουν γι' αυτό το ρημαδάκι εκεί στην ΝΙ? τι λεμε ρε τόση ώρα για το rtfm με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2023 Μόλις τώρα, dimsonic είπε τι λεμε ρε τόση ώρα για το rtfm Που να ξέρω ... Εγώ ρώτησα αλλά δεν κατάλαβα την απάντηση. Θα με κάνετε να τρέχω σε φροντιστήρια στα γεράματα. Δωρεάν παιδεία και μ@λακίες .... Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Που να ξέρω ... Εγώ ρώτησα αλλά δεν κατάλαβα την απάντηση. Θα με κάνετε να τρέχω σε φροντιστήρια στα γεράματα. Δωρεάν παιδεία και μ@λακίες .... καλά εσύ στρατό δεν πήγες? δεν έμαθες τα βασικά κδοα, δμχρν, χψκα κλπ κλπ με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, dimsonic είπε καλά εσύ στρατό δεν πήγες? δεν έμαθες τα βασικά κδοα, δμχρν, χψκα κλπ κλπ Δυστυχώς πήγα. Αλλά αυτά δεν τα έμαθα. Έμαθα άλλα όμως ... Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2023 8 λεπτά πριν, dimsonic είπε ε μα....αυτό έψαχνα ψάχνω το συμπυκνωμένο ζαχαρουχο νουνου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2023 γούστο έχει.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 18 Οκτωβρίου 2023 23 ώρες πριν, dimsonic είπε γούστο έχει.... έχω δουλέψει το maschine για να το δω άπλα σε παλαιότερη έκδοση, δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα, δεν είναι δύσκολο και πέραν από το να γράφεις αφου ασχολείσαι δοκίμασε να δεις το θέμα των patterns, να φτιάχνεις δικά σου και μετά να τα κάνεις trigger από το πληκτρολόγιο, όπως συνήθως δουλεύουν με αυτό, δες βιντεάκια και να κάνεις τέτοια, θα είναι διασκεδαστικό. Είναι ένα από τα πράγματα που θα ήθελα να έχω μαζί με το controller του, είναι στο wish list μου το maschine kontrol μαζί με το komplete kontrol. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση