cos_dr Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, fusiongtr είπε Εσάς σας επηρέασε με τα midi, τους oscillators και τα envelopes, εμένα με επηρέασε στην όρεξη. ΠΕΙΝΑΩΩΩΩ. από την πείνα θα πεις τον oscillator operator 4 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2023 πού είστε σοφοί να μου δώσετε τα φώτα σας? πάρτε μια συνθεσάρα στο φτερό.... 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, vrasidas27 είπε @Freedom μπασακι εχεις? Παρε αυτο εδω να ματωσουν τα ματια σου https://smart.noiz.gr/details.php?id=553304 Δεν μου ανοιγει Μπιλ... Μάλλον το anti-teleμπλόκια blocker λειτουργεί θαυμάσια... Επεξεργασμένο 17 Οκτωβρίου 2023 από Freedom 2 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Freedom είπε anti-teleμπλόκια blocker Tele-block και σώθηκα Νίκο μου. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ΑpussyΑ Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Tele-block και σώθηκα Νίκο μου. Εγω το έγραψα μονος μου Στράτο (για να ειμαι 101% οτι θα δουλεύει)... ...ΜΕ ΠΑΡΚΕΡ!!! Επεξεργασμένο 17 Οκτωβρίου 2023 από Freedom 1 Με λέγανε Freedom... ...τώρα με λένε...ΑpussyΑ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Dim αυτή η νότα που θέλεις να αλλάξεις είναι αούντιο ή μίντι? Και γιατί τα κάνεις όλα αυτά στο μασίν και όχι κατευθείαν στο Νταού? Επεξεργασμένο 17 Οκτωβρίου 2023 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2023 15 λεπτά πριν, fusiongtr είπε κατευθείαν στο Νταού? Πεντέλης? βρε συ προφανώς midi είναι, ξερω γω πως τα βλέπει η μασίνα. γιατί το εχουμε τώρα το εργαλείο. Να μη δούμε τι κάνει? με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2023 ΔΑΙΣ ΚΑΝΑ ΤΟΥΤΩΡΗΑΛ 2 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2023 3 λεπτά πριν, cos_dr είπε ΔΑΙΣ ΚΑΝΑ ΤΟΥΤΩΡΗΑΛ Το ηξερα πως ΕΣΥ θα δωσεις τη λυση!! AFTO βοηθα? 1 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 17 Οκτωβρίου 2023 Στο κυριο παραθυρακι, εκει που λεει group 1 στο δικο σου βιντεο και εκει που λεει Beat σε αυτο που εβαλες τωρα , ακριβως διπλα απο εκει που το λεει εχει δυο κουμπακια μικρα, το απο κατω που ειναι σα πιανακι το πατας και ξηγιεσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση