boukas Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2007 είναι γνωστό πρόγραμμα, οπότε δεν θα δυσκολευτείς. "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lost_Highway Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 28 Μαρτίου 2007 Βασικά για την registry (και όχι μόνο) θα σου πρότεινα το advanced system optimizer Έχεις δοκιμάσει κι άλλα; πχ σε σχέση με το Tuneup utilities (αν το έχεις τεστάρει) τι λέει; Μη φεύγεις θηρίο, θηρίο με τα σιδερένια δόντια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2007 χμ δεν ξέρω τι λέει σε σχέση με αυτό, καθώς μου το πρότεινε το κομπιουτεράδικο της γειτονιάς μου, το έβαλα και δεν ασχολήθηκα με τίποτε άλλο, καθώς με τα αποτελέσματα που είχα, δεν το θεώρησα σκόπιμο "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
harisexp Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 29 Μαρτίου 2007 Aν στον ιδιο δισκο με τα windows βαλω μονο τις βιβλιοθηκες ηχων (libryries) των προγραμματων και σε αλλον τα instal ,αυτο παιζει ρολο στην ταχυτητα; Εχθρός τού κέρδους είναι ή αντοχή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Καλύτερα να κάνεις το ανάποδο! Να φορτώνει δηλαδή τους ήχους από άλλο δίσκο, θα δεις μια βελτίωση στην ταχύτητα. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
harisexp Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Ευχαριστω για την κατατοπιση. :D Εχθρός τού κέρδους είναι ή αντοχή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lost_Highway Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 χμ δεν ξέρω τι λέει σε σχέση με αυτό' date=' καθώς μου το πρότεινε το κομπιουτεράδικο της γειτονιάς μου, το έβαλα και δεν ασχολήθηκα με τίποτε άλλο, καθώς με τα αποτελέσματα που είχα, δεν το θεώρησα σκόπιμο[/quote'] ΟΚ, σ' ευχαριστώ. Καλύτερα να κάνεις το ανάποδο! Να φορτώνει δηλαδή τους ήχους από άλλο δίσκο' date=' θα δεις μια βελτίωση στην ταχύτητα.[/quote'] +1 Μια που μιλάμε πλέον για το σωστό software στήσιμο (και τη συντήρησή του) κι επειδή αναφέρθηκε και το defragment, μη χρησιμοποιείτε το defragment tool των windows. Βάλτε το Diskeeper και θα βρείτε την υγειά σας. :wink: Μη φεύγεις θηρίο, θηρίο με τα σιδερένια δόντια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Σου ανταποδίδω το +1 φίλε Lost_Highway! Kαι πιό γρήγορο είναι, και πιό καλή δουλειά κάνει! ;) LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
xristos69 Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2007 Εάν έχεις την δυνατόητα 2 σκληρών δίσκων στον ένα να εγκαταστήσεις τα windows και στο άλλο να σώζεις ότι φτιάχνεις έτσι και εάν "χτυπήσει" ο δίσκος δεν θα χάσεις πράγματα για τα οποία έχεις αφιερώσει ώρες δουλειάς. και αν "χτυπήσει" ο δίσκος που έχει σώσει τη δουλειά του??? :P :lol: Μάλλον το συχνό back up σε cd-dvd είναι η καλύτερη δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
oneofthem Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2007 1) english, εκτός των παραπάνω να τονίσω κι αυτό που έγραψε ο hindmost πόσο μάλλον όταν θες να διαβάσεις κάποια διαδικασία στο internet προσωπικά με εκνευρίζει μόνο και μόνο που βλέπω κάποιους περιγραφικούς όρους στα ελληνικά - σε pc στις γραμματείες φυσικά... 2) για το registry, χειροκίνητα αν θες να σβήσεις/διορθώσεις κάτι μικρό δεν υπάρχει πρόβλημα αν ξέρεις τι κάνεις (μάλλον καλύτερα αν έχεις διαβάσει τι πρέπει να κάνεις) αλλά σε μεγάλα προγράμματα δεν νομίζω ότι είναι τόσο απλό και δε μιλώ μόνο για το reg, καταρχήν υπάρχουν dependencies 3) για το "χτυπήσει", οι πιθανότητες να υπάρξει πρόβλημα στο δίσκο που δεν δουλεύει το os πιστεύω είναι μικρότερες και ουσιαστικά είναι και ακόμη μικρότερες οι πιθανότητες το πρόβλημα που θα υπάρξει να το αντιληφθείς/να σε εμποδίσει κάπου εάν "χτυπήσει" αυτός που κάνει boot τότε αφού δεν έχεις τα αρχεία εκεί μπορείς να του κάνεις ότι θες ή format ή αντικατάσταση ή οτιδήποτε χωρίς να χρειάζεσαι backup τα αρχεία που σε ενδιαφέρουν αφού θα είναι ήδη στον άλλο hd 4) για το backup ξέχνα το, τουλάχιστον αν μιλάμε για μεγάλα μεγέθη τα χρήματα για cd-dvd και η απόδοση δε νομίζω ότι συγκρίνονται με το να πάρεις extra σκληρούς, δλδ εγώ αυτό προτείνω πάρε extra hd, usb ίσως --- κάτι άλλο, υποθέτω πως το γνωρίζεις αλλά anyways αν έχεις τη δουλειά σου στο pc τότε ένα κομμάτι του υπολογιστή που αξίζει να επενδύσεις σε αυτό κάποια στιγμή είναι ένα καλό τροφοδοτικό αυτό γιατί ναι μεν κάθε κομμάτι μπορεί να παρουσιάσει πρόβλημα, να δημιουργεί επί τόπου πρόβλημα σε άλλα, να μη συνεργάζεται κλπ αλλά το τροφοδοτικό μπορεί να καταστρέψει/δημιουργήσει μόνιμο πρόβλημα στα υπόλοιπα (κυρίως τους σκληρούς) δυστυχώς έχω πολύ μεγάλη εμπειρία σε αυτό και γιαυτό το λόγο σε συμβουλέυω, τα τροφοδοτικά που πεθαίνουν παίρνουν μαζί τους κι άλλα κομμάτια...όπως λέει και ο ποιητής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση